- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.801
Kizlar cok sagolun ❤sukur simdi iyi pitircigim dikise gerek kalmadan halloldu sukur
Beni beni Bihter'iniTanımıyorum
Beni beni Bihter'ini
Güvenemiyorum Behlül de çıkabilirBeni beni Bihter'ini
Evet başladım sonunda. İnce Memed 4 devam ediyorum. Bizim topiğe uğramışsın. Eskiden çok aktiftik orda. Acayip motive ediyordu. Ayda 12 kitap okuduğumu biliyorumKitap okuyabilmeye başladın mı?
Şimdi de ben senin gibi oldum. Okumaya başlıyorum bakıyorum okumamışım
Böyle beni ele geçiren bi kitap da bulamadım
Evet başladım sonunda. İnce Memed 4 devam ediyorum. Bizim topiğe uğramışsın. Eskiden çok aktiftik orda. Acayip motive ediyordu. Ayda 12 kitap okuduğumu biliyorum
Aslında ben Cemile'yim Beşir'im benim. Gör artık beni. Helak oldumGüvenemiyorum Behlül de çıkabilir
Nermin Yıldırım, Buket Uzuner, Hasan Ali Toptaş, Tarık Tufan sevdiğim türk yazarlardan bir kaçı. Kitaplarını tavsiye edebilirim.Tess Gerritsen'den bahsedilince uğrayayım dedim, o seriyi sırayla okumak güzel oluyor. Arada takip ediyorum.
Ben güzel kitap bulamıyorum artık. Okuduklarımı baştan okuyacağım neredeyse
Gördüm cnm görüyorum ve arttırıyorumAslında ben Cemile'yim Beşir'im benim. Gör artık beni. Helak oldum
Eyvallah hacıGördüm cnm görüyorum ve arttırıyorum
Nermin Yıldırım, Buket Uzuner, Hasan Ali Toptaş, Tarık Tufan sevdiğim türk yazarlardan bir kaçı. Kitaplarını tavsiye edebilirim.
O zaman Zürafa Tozu bir bak istersen seveceğini düşünüyorumBen Türk yazar okumuyorum pek canım
Klasikler hariç. Onları da okudum bitirdim zaten hemen hemen.
Şu an polisiye, gerilim, korku okumak istiyorum
Tarık Tufan
O zaman Zürafa Tozu bir bak istersen seveceğini düşünüyorum
Kekeme Çocuklar KorosuBiraz zaman geçsin herşeyi unutucaksın,
Biraz zaman geçsin herşey seni unutucak.
Şikayet ederim seni ırkçı diye
Kekeme Çocuklar Korosu ❤
Ayşe Kulin sevmem. 60lı yıllardan başlayıp gezi olaylarından bitiriyor romanı. Ben buraya nasıl geldim oluyorum. Türk yazarlar sayılıdır benim için. Kalemine güvendiğim yazarları okumayı tercih ederim.Bu nasıl ırkçılık be, türküm Türk romanı okumak istemiyorum
Türklerin polisiyeleri bana komik ve yavan geliyor, inandırıcı değil
Bir tek Ahmet Ümit bir nebze okunabilir :)
Gerçi sırf polisiye değil diğerleri de sinirimi bozuyor.
Mesela Ayşe Kulin çok sevecek gibi oluyorum, bir yazarın bütün hikayeleri mi yarım kalır?
Kime ne oldu, sonunda öldü mü kaldı mı, hep yarım.
Zaten bu son zamanların ergenlere hitap eden yazarlarını asla okumam.
Bilemedim çok seçiciyim galiba bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?