Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap okuyabilmeye başladın mı?
Şimdi de ben senin gibi oldum. Okumaya başlıyorum bakıyorum okumamışım
Böyle beni ele geçiren bi kitap da bulamadım
Evet başladım sonunda. İnce Memed 4 devam ediyorum. Bizim topiğe uğramışsın. Eskiden çok aktiftik orda. Acayip motive ediyordu. Ayda 12 kitap okuduğumu biliyorum

Evet başladım sonunda. İnce Memed 4 devam ediyorum. Bizim topiğe uğramışsın. Eskiden çok aktiftik orda. Acayip motive ediyordu. Ayda 12 kitap okuduğumu biliyorum

Tess Gerritsen'den bahsedilince uğrayayım dedim, o seriyi sırayla okumak güzel oluyor. Arada takip ediyorum.
Ben güzel kitap bulamıyorum artık. Okuduklarımı baştan okuyacağım neredeyse

Tess Gerritsen'den bahsedilince uğrayayım dedim, o seriyi sırayla okumak güzel oluyor. Arada takip ediyorum.
Ben güzel kitap bulamıyorum artık. Okuduklarımı baştan okuyacağım neredeyse
Nermin Yıldırım, Buket Uzuner, Hasan Ali Toptaş, Tarık Tufan sevdiğim türk yazarlardan bir kaçı. Kitaplarını tavsiye edebilirim.

Nermin Yıldırım, Buket Uzuner, Hasan Ali Toptaş, Tarık Tufan sevdiğim türk yazarlardan bir kaçı. Kitaplarını tavsiye edebilirim.

Ben Türk yazar okumuyorum pek canım
Klasikler hariç. Onları da okudum bitirdim zaten hemen hemen.
Şu an polisiye, gerilim, korku okumak istiyorum

Ben Türk yazar okumuyorum pek canım
Klasikler hariç. Onları da okudum bitirdim zaten hemen hemen.
Şu an polisiye, gerilim, korku okumak istiyorum
O zaman Zürafa Tozu bir bak istersen seveceğini düşünüyorum

Şikayet ederim seni ırkçı diye

Bu nasıl ırkçılık be, türküm Türk romanı okumak istemiyorum
Türklerin polisiyeleri bana komik ve yavan geliyor, inandırıcı değil
Bir tek Ahmet Ümit bir nebze okunabilir :)
Gerçi sırf polisiye değil diğerleri de sinirimi bozuyor.
Mesela Ayşe Kulin çok sevecek gibi oluyorum, bir yazarın bütün hikayeleri mi yarım kalır?
Kime ne oldu, sonunda öldü mü kaldı mı, hep yarım.

Zaten bu son zamanların ergenlere hitap eden yazarlarını asla okumam.
Bilemedim çok seçiciyim galiba bu konuda

Ayşe Kulin sevmem. 60lı yıllardan başlayıp gezi olaylarından bitiriyor romanı. Ben buraya nasıl geldim oluyorum. Türk yazarlar sayılıdır benim için. Kalemine güvendiğim yazarları okumayı tercih ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…