Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın canım:) dün kaç kez uyandi sabah kaçta kalktı bebis:)

Sabah 9 da uyandık, gece fazla uyanmadı bu kez çok şükür :))
Yine biraz uyku saatlerimiz sıkıntı zamanla düzelir umarım canım
Siz ne yaptiniz kreste misiniz?

Ama herkes adamı haklı görüyor :KK57:

Haklı da olabilir bilmiyorum ama ben acayip irrite oldum :))
Babası sahip çıkmamış filan o konuda haklı olabilir ama, baba hasretinden değil para kopartmak için babasının peşinde dolaşıyor o kesin. Karısı telefonda bağlandı o da aynı.
Öfff iğrençler. Allah beni asla öyle bir duruma düşürmesin kimsenin karşısında, en nefret ettiğim insan tipi :)

Haklı da olabilir bilmiyorum ama ben acayip irrite oldum :))
Babası sahip çıkmamış filan o konuda haklı olabilir ama, baba hasretinden değil para kopartmak için babasının peşinde dolaşıyor o kesin. Karısı telefonda bağlandı o da aynı.
Öfff iğrençler. Allah beni asla öyle bir duruma düşürmesin kimsenin karşısında, en nefret ettiğim insan tipi :)
Benim de aklıma hep gelir. Kesin maş mülk var ondan baba baba diye peşinden koşuyordur diye

Benim de aklıma hep gelir. Kesin maş mülk var ondan baba baba diye peşinden koşuyordur diye

E yani 30 küsür yaşına kadar babasız gelmiş, bu yaştan sonra babasının soyadını almakta niye ısrar etsin ki. Dediğim gibi kendince haklıdır belki, onca sene baba desteği görmeden yaşamış ama ben olsam bakmam yüzüne daha o saatten sonra.

Sabah 9 da uyandık, gece fazla uyanmadı bu kez çok şükür :))
Yine biraz uyku saatlerimiz sıkıntı zamanla düzelir umarım canım
Siz ne yaptiniz kreste misiniz?

yaaaa ne güzel:) demek o da düzen istiyomus ☺️
benimki de kışın uzun uyur tosiam:) sabah erken uyanir hemen geri yatardi soğuk günlerde:D
maşallah çabuk halletceksin bak😍😍 sende şimdi alışıp hemen o uyudu diye uyuyamazsin:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X