- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.981
tamam o zaman
ama bence kaşarlı domatesli biberli daha güzel oluyo
Neyse dur en azından elime 2 tane çubuk tutuşturup pirinç lapası ye demedi, ben onu bekliyordum
şeker kaynağı o. sana pirinç ye der miyim ben
Yatarken birşeyler yemezsem sabah açlıktan başım dönüyorOlmaz ben gece yarım ekmek beyaz peynirli tostu gömmeden yatamıyorum
Yatarken birşeyler yemezsem sabah açlıktan başım dönüyor
Öyle zaten. Büyüdükçe daha çok acıktırıyor. Eşim benim yüzümden kilo aldı ben verdim . Adam şoka girdiBenim de öyle yaaa ama emziriyorum diye oyle bence, sabaha kadar canım çıkıyor resmen
Ciddi olamazsinn sen ve butun ekmek yemekbeni yarım ekmek kesmez yersem bütün ekmek yerim
sen bendeki cevheri bilmiyiosun
Daha da iyi olur inşAllah canım benimkresi yazcaktim sana :)
sabah babasiyla gittik. iki kişi beklememesi lazım deyip kocacığımi gönderdiler
yarın kapıdan birakcam. öğretmen ve müdüre göre beni bahane edip etrafi geziyoayrilma kaygısı yasamiyomus. haftaya da yarım güne geçme denemelerine baslariz dedi müdür.
bide en önemli şey de depremle ilgili konuştuk. bina 9 şiddetinde depreme dayanıklı dedi. 2002 yapimiymis. çökme değil yan yatma şeklinde olurmuş yıkılması bile o yüzden hiç korkmayin dedi. toplanma noktaları belliymis. karakol cok yakın krese öyle bir durumda gelecek polis memuru bile belliymis.bu gibi bi durumda veliye ulasmazsak ya biz okulda kalırız ya da kendi evimize götürürüz hiç aklınız kalmasin dedi:)
Senin çan çin çonlar niye kilo almıyor o zaman
İlk sıradakiler ne öyleYaa dün Şamdan'ı Google aratınca reklamlarımda neler çıkıyorkk birinci noteri
Eki Görüntüle 2543567
Ciddi olamazsinn sen ve butun ekmek yemek
can cin con ne kız
Daha da iyi olur inşAllah canım benimdeprem ayrıntısı ayrıca iyi. Herşey Allahtan elbette ama kul da önlemini almalı
İlk sıradakiler ne öyle
+18İlk sıradakiler ne öyle
çekik gözlülere diyorlar ya:)
genetik işte beybi:)
bide bizim porsiyonlar büyük sofralar zengin:) onların bi tabak üç grup yiyip kalkiyolar
ekmaanan manti yiyen insanlar taniyorum
Dibini ekmekle sıyırmak ne de güzel olurgenetik işte beybi:)
bide bizim porsiyonlar büyük sofralar zengin:) onların bi tabak üç grup yiyip kalkiyolar
ekmaanan manti yiyen insanlar taniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?