- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.041
Hadi yaaa dur bakicam
Pisss naslda gelmissen hemen eyleeeeeİyi akşamlar ben geldiiimmm
Pisss naslda gelmissen hemen eyleeeee
Çok geçmiş olsun ❤
Beğendim güzel olmuş
Huyudur mubareginnn ... gecen aksam tam ben geldm sohbet icjn baktim binli msja gelinmisti pusuda sandiniz ama degldim ... hep aksamlarj geliyorum sohbete zaten vakit oldkca ki o msjmdan sonra da kaldm baya bi ama kutsal geliyo binli msja yakin sonra vinnnn turizmmBak geldi şiiri kaptı hemen geri gitti
Huyudur mubareginnn ... gecen aksam tam ben geldm sohbet icjn baktim binli msja gelinmisti pusuda sandiniz ama degldim ... hep aksamlarj geliyorum sohbete zaten vakit oldkca ki o msjmdan sonra da kaldm baya bi ama kutsal geliyo binli msja yakin sonra vinnnn turizmm
M mehlika nur kac tane elbisen var masallah bu mor elbise.nerden cikti ne icin bu nikah icin buna mi karar verdin gecmise donemedim deBeğendim güzel olmuş
Ben gercek sandimYaaa kıyamam içerlemiş bi de
Şaka yaptık sana canım yaa
Ben gercek sandim
Ah o gece ahhhO soğuk ge ce de tek gerçek benim yanlışlıkla 28 k yı almış olmamdır.
Nego negom gelmiş söyleyin ona özlemişim onu
Benimde elbisem çok hatta nikahta giyeceği elbisenin saks rengi var bendeM mehlika nur kac tane elbisen var masallah bu mor elbise.nerden cikti ne icin bu nikah icin buna mi karar verdin gecmise donemedim de
Görmüşem
Duşunu al, sonra kahve yap bornozunla elinde kahve kitap otur keyif yapSu an kendime ait 1 saatim var, bütün günün içinde 1 saat
Ve bu saatte duş mu yapsam, mutfagi mi toparlasam, camasir mi katlayip assam karar veremiyorum.
En sonunda bi fincan kahve icip kendimi kesicem
Duşunu al, sonra kahve yap bornozunla elinde kahve kitap otur keyif yap ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?