- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.841
Normalde dün gidecektik olmadiByNkoaLa doktor kontrolün ne zaman? Bir de numarası yok mu doktorunun bi arayıp sorsan? Belki tahlil ister canım
Çook geçmiş olsunCanımmnasilsin dişim ağrıyor benim bugün
Aa teşekkür ederim canımGüünaydınNego ❤ ben senin halini, tavrını, duruşunu, azmini çok beğeniyorum yahuu Dün temizlik topiğine sessiz uğradım o kadar yetkin değilim diyee
Heyt ne depresyonuymuş, kalk temizlik yap geçerBonus ben 31 yaşındayım.. uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bir araya sıvışayım dedim,depresyondayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Konuştular dimi :)) sen kaçsın ayıptır sorması?
Profillerde görüyorum kimsin kimlerdensin necisin
eywah burdada Negoya yakalandımÇook geçmiş olsun
Aa teşekkür ederim canımbeni kolay kolay kimse sevmez aslında
Yetkinliğe lüzum yok, işin ucundan tut yeter
Heyt ne depresyonuymuş, kalk temizlik yap geçer
Cık cık cık, kaç yıllık arkadaşını bilmiyor84 lümüydün abla? Ben 85
Benmde 90 lar pop dinelrmBen de çok özeniyorum Roscum yaa eski zamana hep bii meyilim varrben de 90lar ama öncesi çok çok daha güzelmiş
Normalde dün gidecektik olmadi
Bugün de eşimin sanayide işi varmış
Smdi de yarın şehir dışına cikcak gibiyiz onu ogrendm
Pazartesiye kaldı doktor kontrolü
Ben doktorları arayamiuorm ya sanki rahatsız ediyirmusum gbi geliyor :) çok saçma ama
İns benmde öyledirBenim karnım kaşınmıştı. Hatta baya kabarmıştı. Kaşıntı kremi vermişti o da yan etki yapmıştı ama bir sıkıntı çıkmamıştı şükür
Cık cık cık, kaç yıllık arkadaşını bilmiyor83
Küçülde çantama girHer sene olgulaşıyosun ulan bende gençlik var tabi aklım havada unutuyorum
Nasıl 83 beee 84 olduğuna eminim yaa ablam 83 lü benim sen 83 olamazsın değiştirin onu
İlkinde üst bacaklarım kıpkırmızı olarak catlamisti 8. Ayda doktora sorduğumda bebek bu ayda tam olarak ciğerlerini tamamlıyor normal demiştiÖyle düşünme bence sor arayıp gel derse gidersin
Hormon değişikliğinden oluyor kaşıntı ama bazen aşırı kusanlarda da oluyor galiba, bende de çok kaşıntı olmuştu da geçti allahtan korkmuştum baya.
Küçülde çantama gir
83 ula 83 ablanla yaşıtım
İlkinde üst bacaklarım kıpkırmızı olarak catlamisti 8. Ayda doktora sorduğumda bebek bu ayda tam olarak ciğerlerini tamamlıyor normal demişti
İkincide kaşıntı namına bişey yasamadm
Ama.bu delirtti beni heralde yediğim bişey dokundu
Kasinmadan duramiyorm ki
Nemlendirici sürdüm az önce az rahatladı valla
Küçülde çantama gir
83 ula 83 ablanla yaşıtım
A101 in hepsine ürünler gelmiyor. Ona gıcık oluyorum bendeKitap almaya gidip alamadan dönen bengelmemiş kitap, ne diye koydunuz afişe
Başka bir sürü şey aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?