- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #41.181
O "arap sen içme bokunu çıkarıyosun" değil miydi
Ahhh ablamlarin da vardı sürekli kafasını boynunu kasitirdi ne tatlıydıbizimki sarı, eşim sarıları çok seviyordu yıl dönümümüzde aldım çok sevindi, yaklaşık 7 aydır bizimle böyle bişey yok yaa tam bir sevgi yumağı, habire kafasını sevmemizi istiyor
Eki Görüntüle 2550874
Benana ya şakirinden kemalindenAhhhaa yok canısı yaah kahkaha attım bu diyet yaşam enerjimi aldı benden yemek yiyemiyorreeeee
Bana da ilk tanıştığımızda ne kadar kibarsiniz filan diyordun. Resmen kıskanç eski sevgili oldum ben yalnız bugün
Platonikmiydim yani sende beni seviyodun hani nalan mı noyledin nanaaaaHıı tabi tabi.
Seni görmeden sevdim falan yazdıklarını herkes okudu zebram
Senin bana olan aşkın, mecnunun Leylaya olan aşkından büyük.
Eki Görüntüle 2550880
Aslında bi bonus olayım dedim olmadı ahahahhahahahahhaBenana ya şakirinden kemalinden
Kendine gel
Zayıfladığın gün şakiri sorarım sana
Şimdi öyle mi olduko zaman kibardın
evett =) Havalar soğudu kendi odam sıcak diye odama aldım da =) gecee gluk gluk seslerini duyuyorum
Bu arada ben de Nur 24 yaşında bekarım. Öğretmenlik KPSS hazırlanıyorum =)
Bence bende hakederdimUlan
Banada kimse demedi neden anlamıyosunuzboyuna gidip geliyoruz ne hoşgeldini icat çıkarmayın.
Bir @samdan Hakederdi bak hoşgeldini
Ahhh ablamlarin da vardı sürekli kafasını boynunu kasitirdi ne tatlıydı ❤❤
Olabilir, yarın mügeyi izlersen dikkatli bak
Bana anlat, ben izleyemiyorum
Şarz mı
Bonus lan demek için bile izin alma nezaketinde bulunduAslında bi bonus olayım dedim olmadı ahahahhahahahahha
At at ben de attım zeboşaHahahahahah kahkaha attım
At at ben de attım zeboşa
Bir de bonusa özeneyim dedim diyor
Aaaaa benim batımı yazan didem gelmişSelamin hallo kizlarhiziniza yetisemiyorum bikac sayfa okim dedim ama yok
Ben de memnun olduum =)memnun oldum Nurr
Sen ne öğretmenisin peki
Tamam ballı lokumum zeboş ger geldi manyak zeboşBonus lan demek için bile izin alma nezaketinde bulundu
Sen şu yaşınla bonusculuk oynamayı bırak eski zeboşu geri ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?