- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #42.041
Bnce yokdemiin topiğinn ilk sayfasına girdiimgerisini söylememe gerek var mıı
O kesmemiş belliki şöyle 1000 mglık bi tatil lazım sanaKız tatilden yeni çıktım dur ne tatili
Parayı bu napalyon bulmuş gerisi de surunmus para para diyeAbovv desene parayı bulacaksınız
Emzirdiğim için sadece parol alabiliyorum. Parol alacağıma dua ederim daha iyiAğrı kesici alsana bunun bi de gecesi var
Biliyorum yine de aliskanliklarimdan kolay vazgeçememHahahah artık 5.000 de bir ödül var boşuna uğraşmissin
Bnce yok
Ben msji aldım
O kesmemiş belliki şöyle 1000 mglık bi tatil lazım sana
Kıız allah göstermesinSenin dişin agrimiyormuydu
Kimin ağrıyordu
Kimi kimle karıştırdım
Ne gördüm ebemi mi? Şu an o haldeyim zirageleceğii bilmiyoruum kelebekk ama senn birşeyler görüyorsuun heeee
Ne gördüm ebemi mi? Şu an o haldeyim zira
Ne gördüm ebemi mi? Şu an o haldeyim zira
Demekki seninki de cekilcek boşu boşuna yazmam ben msjKıız allah göstermesin
Calciferın dişi çekilmiş o ağrıyomul
İnsanı çenesiyle döven tarikat burası
Kız deme arkadan 4 diş yok zaten bi diş daha giderse pohu yerimDemekki seninki de cekilcek boşu boşuna yazmam ben msjhahahahahahahahah
Ay Allah kimseye göstermesin yaa diş zor iş
O zaman @Calcifer sana geçmiş olsun cnm
Gözümde canlandı bı an yemek yiyisinKız deme arkadan 4 diş yok zaten bi diş daha giderse pohu yerim
Ohoo geriye gitceksek beni de fırlat bi 14 sene öncesineBenim dinlenmem için 2 sene önceye dönmem lazım o da mümkün değil geçmiş olsun
Ohoo geriye gitceksek beni de fırlat bi 14 sene öncesine
Hata bende yorumlara like fırlatmaya çalışıyorum, en büyük korkum çekiştirildiğim bir yorumu farkında olmadan sevmekHee beğenemedin miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?