- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.621
Sorma ya topikte şuan tek bir resmi göbüş var
Benim alakam yok
AmaannnnnHayır hangi grup hangi grup? Hangi grupmuş? Biri açıklar mı hangi grup bu?
Eki Görüntüle 2552572
Hadi gidelim zaten rosumdan da darbe yedimulan bütün kaynana sülalesi mi ayni olur beben de marketten cok poşetle geliyomusum. çok para harciyomusum diye arkamdan dedikodumu yapmışlardı eşimin tarafı posetin içinde ne olduğunu ne biliyolarsa
sen onlar gelmeden ve gidince sirkeyle yıka evi en iyisi cicio değil de lüksü kim sevmiyo Allah aşkına. herkesin tercihi farklı. peynir ekmek yer yine düzgün muhitte otururum. herkes bütçesine ve önceliğine göre hayatini kuruyo kaldi ki sen de çalışıyorsun. hoş calismasan da esin silah zoruyla mi tutacakti evi o da istiyo demekki.
Allah akıl fikir versin cici. artık ben bıktım herkestendağ başına yerleşmeye gidiyorum ver elini bana beraber gidek. yakuzagil gidince dönersin eve
Hadi gidelim zaten rosumdan da darbe yedim
Şamdanım yediğim gözlerine batar, giydiğim gözlerine batar, oturduğum gözlerine batar, aldığımız araba gözlerine batar.
Herşey gözlerine batıyor ama nasıl gözleri varsa hala full hd görüyor
Ben yemeklere de sirke doldurayım da içleri de temizlenir belki.
Bende öyle sandım da çaktırmamıştım, yeterince rezillik yaşandı bu akşamAy bı an sen sandım o hamileyioyle yazınca yani yine bı yanlış anlamaya mahal vermeyelim de
Hep bu rossun gebeligi ortalığı karistirip ameceyi açıklama yapmak durumunda bırakan zatenBende öyle sandım da çaktırmamıştım, yeterince rezillik yaşandı bu akşam
Sizler beni aldatıp gruplarda mı takılıyorsunuz, söyleyin hangi gruplar bunlar, söyleyin..Amaannnnn
Cemaatle ibadete gitmiştir inşallah
Beni en çok şaşırtankk birinci noteri oldu, o nasıl bilmez bizi ayaklı ansiklopedi gibi donanımlıydı hakkımızda
Ya da tuz ruhu, kezzapDomestos daha iyi olmaz mı kesin çözüm
Amecey artık gözünü kapatıp vazifesini yapacakHep bu rossun gebeligi ortalığı karistirip ameceyi açıklama yapmak durumunda bırakan zaten
Beni 6 bilmişBeni en çok şaşırtankk birinci noteri oldu, o nasıl bilmez bizi ayaklı ansiklopedi gibi donanımlıydı hakkımızda
Hahah aynen de gözünü niye kapatiyo gıı açık yapsın vazifesiniYa da tuz ruhu, kezzap
Amecey artık gözünü kapatıp vazifesini yapacak
Hangi grup?
Anı yaşardı belki, carpe diemHahah aynen de gözünü niye kapatiyo gıı açık yapsın vazifesini
Bende azıcık yatmaya gideyim karnım ağrıyor seksü şempazem. Sende şarja tak. Sonra buluşuruz buralardaŞarjım bitmek üzere
Öyle desene
Hadi gidelim zaten rosumdan da darbe yedim
Şamdanım yediğim gözlerine batar, giydiğim gözlerine batar, oturduğum gözlerine batar, aldığımız araba gözlerine batar.
Herşey gözlerine batıyor ama nasıl gözleri varsa hala full hd görüyor
Ben yemeklere de sirke doldurayım da içleri de temizlenir belki.
Bunun benimle ne alakası var firdevs hanımSizler beni aldatıp gruplarda mı takılıyorsunuz, söyleyin hangi gruplar bunlar, söyleyin..
Eki Görüntüle 2552580
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?