Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) aynen bi el atmak lazım arizonaya hala bazı yerler imara açılmamış bakıyorum kıyılarda rezidanslar falan yok. ovalarda tarim var lüks projeler yok kebap bacasiyla arizonayi lokomotif haline getirmemiz lazi
Yani, çok betonlaşmadan yerimizi kapalım

bı kaç gün önce eşimle ikinci bahar dizisini izlemeye başladık.
bütün sahneler kebapli aklıma hep senle I inessa armand geliyo. diyorum bı keaapçı da biz açaydik iyiydi:) :)

Ay ikinci bahar en sevdiğim dizilerden biri jeneriğini izlerken acikmaya başlıyorum ama :))

Ay ikinci bahar en sevdiğim dizilerden biri ❤ jeneriğini izlerken acikmaya başlıyorum ama :))

tahmin etmiştim tosiam
ama çok güzel yapmışlar jeneriği benim de kalkıp kebapçıya gidesim geliyo
bitirdin mi işlerini

tahmin etmiştim tosiam
ama çok güzel yapmışlar jeneriği benim de kalkıp kebapçıya gidesim geliyo
bitirdin mi işlerini

Öğlene kadar bitirdim kuzum, kızım uyudu uyandı biraz oynadık parka gittik, babannesinde de yemegimizi yedik geldik :)
Şimdi uyuyacağız inşallah hanfendinin keyfi olursa
Sen napiyorsun?

Doğunca da böyle olur ins samdanm
Çok korkuyorm aslında

korkma rosum yaaa valla sürekli dua ediyorum. duasının kabul olduğunu bildiğin kişilerden de iste:) bide babanla takisma babalarin duası da bedduası da çabuk geçer:)

ben nedense bu bebekle çok rahat edeceğini düşünüyorum:)

Öğlene kadar bitirdim kuzum, kızım uyudu uyandı biraz oynadık parka gittik, babannesinde de yemegimizi yedik geldik :)
Şimdi uyuyacağız inşallah hanfendinin keyfi olursa
Sen napiyorsun?

oh maşallah size çok iyi olmuş valla:)
ben de oğlumu uyutuyodum beni yataktan atti baba gel diye ağlaya ağlaya babasını getirtti ben buraya kaçtım babasi da oğlunu uyutmaya çalışıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…