- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #43.961
Herşeyi toparlamak için mahfolmasını beklerdim de üşendimBana da lazm aynisindan ama daha arızaya baglayamadim
Yani, çok betonlaşmadan yerimizi kapalım:) aynen bi el atmak lazım arizonaya hala bazı yerler imara açılmamış bakıyorumkıyılarda rezidanslar falan yok. ovalarda tarim var lüks projeler yok kebap bacasiyla arizonayi lokomotif haline getirmemiz lazi
Değil cnku hareket ettirmiyor hareket edince tepiniyorsen hamilesin otur azcik yerindeaynısı lazımmış mış mış bakalım karnındaki senle ayni fikirde mi
Valla bizim odalar degiscek bakalım ondan sonra heralde giriscem :)Herşeyi toparlamak için mahfolmasını beklerdim de üşendim
bı kaç gün önce eşimle ikinci bahar dizisini izlemeye başladık.
bütün sahneler kebapliaklıma hep senle I inessa armand geliyo. diyorum bı keaapçı da biz açaydik iyiydi:) :)
Yeni bebek yeni düzen artıkValla bizim odalar degiscek bakalım ondan sonra heralde giriscem :)
Değil cnku hareket ettirmiyor hareket edince tepiniyor
ahahaha buu süperrr
Ay ikinci bahar en sevdiğim dizilerden biri ❤ jeneriğini izlerken acikmaya başlıyorum ama :))
Aynen oyleeeYeni bebek yeni düzen artık
Doğunca da böyle olur ins samdanmişte anasını yormayan bebekbebek gibi bebek
Aynen oyleee
Bakalım ne zaman yapacak pasamiz
tahmin etmiştim tosiam
ama çok güzel yapmışlar jeneriğibenim de kalkıp kebapçıya gidesim geliyo
bitirdin mi işlerini
Ahahahahahahaha buu süperrr
Ahahahhahahasen doğuma gidince diyerek bahsi yüksek açayım mı
Doğunca da böyle olur ins samdanm
Çok korkuyorm aslında
Öğlene kadar bitirdim kuzum, kızım uyudu uyandı biraz oynadık parka gittik, babannesinde de yemegimizi yedik geldik :)
Şimdi uyuyacağız inşallah hanfendinin keyfi olursa
Sen napiyorsun?
samdanııım hoşbulduuum nasılsıınn :*hoşgeldin fındık farem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?