- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.801
Ayy şükürler olsun bitanem ♡Eki Görüntüle 2557174
Kuzularımmmmmmmmmmmmmmm
Kimyasal gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım bu artış
2 kat beklerken 386,6 beklerken daha çok artmış benim bebeğim ya
Çok mutluyum ya anlatamam üstümden bir yük kalktı sanki oh
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin artık hep hep dua edicem isteyenlere
Artık 3 aralıkta keseyi görmeye gideceğiz.
Bu arada bat günüm bugündü. Yani bugün regl olacağım gündü.
Şimdi gitmek zorundayım etiketlere dönemedim akşama yemeğe misafirler var. Yemek hazırlayacağız geyşamla.
Ben ve 1 milimetrelik bebeğim hepinizi öpüyoruz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
Tipine mi guluyinneye guluyin
Yoksa bitmojiyi kuranı bulup ağzına yüzüne dalmak zorunda kalacaktin senin başının etini yiyeceğim içinyok kız sonunda yapabildin ona gülüyorum
Yaaa yirim yiiiir o minnak virgülüEki Görüntüle 2557174
Kuzularımmmmmmmmmmmmmmm
Kimyasal gebelik olmadığı anlamına geliyor sanırım bu artış
2 kat beklerken 386,6 beklerken daha çok artmış benim bebeğim ya
Çok mutluyum ya anlatamam üstümden bir yük kalktı sanki oh
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin artık hep hep dua edicem isteyenlere
Artık 3 aralıkta keseyi görmeye gideceğiz.
Bu arada bat günüm bugündü. Yani bugün regl olacağım gündü.
Şimdi gitmek zorundayım etiketlere dönemedim akşama yemeğe misafirler var. Yemek hazırlayacağız geyşamla.
Ben ve 1 milimetrelik bebeğim hepinizi öpüyoruz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
T Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
hahsjajaa açıklayınca anladın ve yapabildin ama gayette akıllı kadının hali başkaYoksa bitmojiyi kuranı bulup ağzına yüzüne dalmak zorunda kalacaktin senin başının etini yiyeceğim için
Lanet olsun bitmoji falan
Ağzını buynunu yirim kızaaaaamB Brunello Cicinelli -aska dair herzman anlatacak öykün var o öyküleri senin ağzından dinledikçe mest oluyorum sonu hep iyi biten öyküler seçiyorsun çünkü hüznü kendine de bize de Yakıştıramıyosun
@Yasnaz uyum ve paylaşın sözcükleri seninle anlam buluyor herşeyi paylaşıyoruz seninle isteyerek öyle güzel uyum gösteriyorsun ki aşkımız bozulmasın senle
ByNkoaLa yaraticisin hiç beklemdigimn anda öyle guzel fikirler atıyorsun ki ortaya sana hayran olmaktan alamıyoruz kendimizi ortaya cikardigin herşey senden izler taşıyor kimseyi taklit etmiyorsun
HayatSevinceGuzel oyleisne bir coşku veriyorsun ki hayattaki her zorlukla korkmadan hiç yorulmadan mücadele edecek gibi hissettiriyorsun hergun yeniden o enerjyle dolusun
Nego eleştirilerini herkezin ortasında değil yanlizken yapıyorsun eleştirirken bile kırıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorsun ve eletirini yaparken de sevgini hissettiriyorsun
Bonus ne ağlarken gözyaşını ne de gülerken kahkahani sakliyorusn yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor ağız dokusuyla gulebiliyorsun
K Kendinisevenbirii alkol gibi damarlarda yayıliyorsun. Sigara dumanı gibi ciğerlere doluyorsun hayır zarar vermen söz konusu bile değil seninle yaşamaktan mutluyuz
kk birinci noteri gösteriş yapmak hava atmak büyüklük taslamak gibi huylara sahip değilsin kendini olduğundan farkli göstermiyorsun hatta bazen yanlış anlarlar diye kendinde olanı bile sakliyorusn
poncikvegece doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acidigini biliyorum her canlıya yardımcı ola bilmek için çırpınıyorsun
B BUSR4 olaylara sadece kendi acindan değil herkezinn tarafından bakıyorsun hatta bazen iki kişinin arasındaki sorunu dışarıdan üçüncü bir kişi gibi müdahale edip daha kolay çözüm buluyorsun
C Calcifer yaridim seversin insanlara yardım etmek senin en önemli özelliklerinden biri bu konuda elindne gelen herşeyi yapiyorsun hatta harekete gecirmeye çalışıyorsun
Blue_Peri iyimsever ekmeğin en çıtır yerini böreğin en iyi pişmiş kısmını şeftalinin en yumuşak dalını üzümün en sulu tanelerini en kırmızı kirazlari herkez için ayirirsin
D Dilos06
Unuttujlarim varsa kusura bakmasın yazma kadar şarjım bittisizi seviyorum olecem heralde içimden gelenleri yazidm
Akıllı ama beceriksizhahsjajaa açıklayınca anladın ve yapabildin ama gayette akıllı kadının hali başka
Eki Görüntüle 2557215
Destan dokturmussun bebeğimB Brunello Cicinelli -aska dair herzman anlatacak öykün var o öyküleri senin ağzından dinledikçe mest oluyorum sonu hep iyi biten öyküler seçiyorsun çünkü hüznü kendine de bize de Yakıştıramıyosun
@Yasnaz uyum ve paylaşın sözcükleri seninle anlam buluyor herşeyi paylaşıyoruz seninle isteyerek öyle güzel uyum gösteriyorsun ki aşkımız bozulmasın senle
ByNkoaLa yaraticisin hiç beklemdigimn anda öyle guzel fikirler atıyorsun ki ortaya sana hayran olmaktan alamıyoruz kendimizi ortaya cikardigin herşey senden izler taşıyor kimseyi taklit etmiyorsun
HayatSevinceGuzel oyleisne bir coşku veriyorsun ki hayattaki her zorlukla korkmadan hiç yorulmadan mücadele edecek gibi hissettiriyorsun hergun yeniden o enerjyle dolusun
Nego eleştirilerini herkezin ortasında değil yanlizken yapıyorsun eleştirirken bile kırıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorsun ve eletirini yaparken de sevgini hissettiriyorsun
Bonus ne ağlarken gözyaşını ne de gülerken kahkahani sakliyorusn yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor ağız dokusuyla gulebiliyorsun
K Kendinisevenbirii alkol gibi damarlarda yayıliyorsun. Sigara dumanı gibi ciğerlere doluyorsun hayır zarar vermen söz konusu bile değil seninle yaşamaktan mutluyuz
kk birinci noteri gösteriş yapmak hava atmak büyüklük taslamak gibi huylara sahip değilsin kendini olduğundan farkli göstermiyorsun hatta bazen yanlış anlarlar diye kendinde olanı bile sakliyorusn
poncikvegece doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acidigini biliyorum her canlıya yardımcı ola bilmek için çırpınıyorsun
B BUSR4 olaylara sadece kendi acindan değil herkezinn tarafından bakıyorsun hatta bazen iki kişinin arasındaki sorunu dışarıdan üçüncü bir kişi gibi müdahale edip daha kolay çözüm buluyorsun
C Calcifer yaridim seversin insanlara yardım etmek senin en önemli özelliklerinden biri bu konuda elindne gelen herşeyi yapiyorsun hatta harekete gecirmeye çalışıyorsun
Blue_Peri iyimsever ekmeğin en çıtır yerini böreğin en iyi pişmiş kısmını şeftalinin en yumuşak dalını üzümün en sulu tanelerini en kırmızı kirazlari herkez için ayirirsin
D Dilos06
Unuttujlarim varsa kusura bakmasın yazma kadar şarjım bittisizi seviyorum olecem heralde içimden gelenleri yazidm
@BUSR4 olaylara sadece kendi acindan değil herkezinn tarafından bakıyorsun hatta bazen iki kişinin arasındaki sorunu dışarıdan üçüncü bir kişi gibi müdahale edip daha kolay çözüm buluyorsun
D Dilos06
ayyy Diloşuum bi enerji düşüklüğü vardı bugün de üzerimde şuan çok iyii geldii kuzuummB Brunello Cicinelli -aska dair herzman anlatacak öykün var o öyküleri senin ağzından dinledikçe mest oluyorum sonu hep iyi biten öyküler seçiyorsun çünkü hüznü kendine de bize de Yakıştıramıyosun
D Dilos06
Kim gıııkız yaptın ya işte ne beceriksizliği
Zar zorkız yaptın ya işte ne beceriksizliği
Bitti bittiBitmez dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?