- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.861
Amin canmm insyaaa çok sevindim kuzuminşallah hep böyle devam eder:)
Bitmojiyi miSende yüklediğine göre sadece ben kaldim
Yaaa madonnam biz sana demiştik bak boşuna üzdün kendini. İçindeki sıkıntı da boşunaymis bak
Tamam canım bu akşam eve gideyim güzel bir duş kahve ve derse baslicamBende öyleydim son gün gelmeden dersin basına oturmazdım şimdi olsa oturur calısırdım sen yine vakti gelmeden calıs
Benim bitmojim bana hiç benzemiyor selfie çekiyorum beni de benzetmiyor küstüm artık onaBnde de demiyor emojinin üzerine tıkladığında kaydet yerine bastım o da galeriye kaydetmiş orda çıkıyor bir bak isterssn
Benmki de bana benzemiyorTamam canım bu akşam eve gideyim güzel bir duş kahve ve derse baslicam♥
Benim bitmojim bana hiç benzemiyor selfie çekiyorum beni de benzetmiyor küstüm artık ona
Ciddi demene gulesim geldi kizzz ayB Brunello Cicinelli =dediler bu kız neymiş felaket felaket
ByNkoaLa =dinleyici
@Bonus kayıpları bulan gazeteci
@Negohatun kalp temizleyici
@BUSR4 sempatik
@Limonsuzzcay sevimli
C Cay6 ciddi
@Blue_Perii komik
@Kendinisevenbirii erotik
@HayatSevinceGuzeell neşeli
@Yasnaz ciddi
Öyle yapayımBenmki de bana benzemiyor
Ama yaptık bı şekilde sen kendi tarzını yap
Ney geldi ney geldiCandan diyince aklimaa ne geldi bir bilsen
Teşekkür ederm.canmm
Bnde seni farklı bekliyordum hahahaha
Yapmasan gonul razı değil yapsan da olmuyorÖyle yapayımdüştük bu belaya
Ahahahha erkekler daha bi akrep benceYaniii
Haahahhaha
Nasıl olurda bayaniula anlastigim halde erkeğiyle anlatamiyirm diye sorguluyorm
Aynen öyleYapmasan gonul razı değil yapsan da olmuyor
Senin telefonun iPhone muBenimki bana benzedi biraz,ama başörtülü ve hamiş nasıl yapacağım bilmiyorum
nasıl bekliyordun kızBnde seni farklı bekliyordum hahahaha
B Brunello Cicinelli -aska dair herzman anlatacak öykün var o öyküleri senin ağzından dinledikçe mest oluyorum sonu hep iyi biten öyküler seçiyorsun çünkü hüznü kendine de bize de Yakıştıramıyosun
@Yasnaz uyum ve paylaşın sözcükleri seninle anlam buluyor herşeyi paylaşıyoruz seninle isteyerek öyle güzel uyum gösteriyorsun ki aşkımız bozulmasın senle
ByNkoaLa yaraticisin hiç beklemdigimn anda öyle guzel fikirler atıyorsun ki ortaya sana hayran olmaktan alamıyoruz kendimizi ortaya cikardigin herşey senden izler taşıyor kimseyi taklit etmiyorsun
@HayatSevinceGuzeell oyleisne bir coşku veriyorsun ki hayattaki her zorlukla korkmadan hiç yorulmadan mücadele edecek gibi hissettiriyorsun hergun yeniden o enerjyle dolusun
@Negohatun eleştirilerini herkezin ortasında değil yanlizken yapıyorsun eleştirirken bile kırıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorsun ve eletirini yaparken de sevgini hissettiriyorsun
@Bonus ne ağlarken gözyaşını ne de gülerken kahkahani sakliyorusn yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor ağız dokusuyla gulebiliyorsun
@Kendinisevenbirii alkol gibi damarlarda yayıliyorsun. Sigara dumanı gibi ciğerlere doluyorsun hayır zarar vermen söz konusu bile değil seninle yaşamaktan mutluyuz
kk birinci noteri gösteriş yapmak hava atmak büyüklük taslamak gibi huylara sahip değilsin kendini olduğundan farkli göstermiyorsun hatta bazen yanlış anlarlar diye kendinde olanı bile sakliyorusn
@poncikvegece doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acidigini biliyorum her canlıya yardımcı ola bilmek için çırpınıyorsun
@BUSR4 olaylara sadece kendi acindan değil herkezinn tarafından bakıyorsun hatta bazen iki kişinin arasındaki sorunu dışarıdan üçüncü bir kişi gibi müdahale edip daha kolay çözüm buluyorsun
@Calciferr yaridim seversin insanlara yardım etmek senin en önemli özelliklerinden biri bu konuda elindne gelen herşeyi yapiyorsun hatta harekete gecirmeye çalışıyorsun
@Blue_Perii iyimsever ekmeğin en çıtır yerini böreğin en iyi pişmiş kısmını şeftalinin en yumuşak dalını üzümün en sulu tanelerini en kırmızı kirazlari herkez için ayirirsin
@Dilos06
Unuttujlarim varsa kusura bakmasın yazma kadar şarjım bittisizi seviyorum olecem heralde içimden gelenleri yazidm
KesinlikleAhahahha erkekler daha bi akrep bence
iphone değil, xiaomi, selfi çektim bunu çıkardı banaSenin telefonun iPhone muselfieden kendisi otomatik mi oluşturdu benimkisi yapmıyor bozuk benimkisi
Ayy biz seni görmüştük diminasıl bekliyordun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?