- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.721
kk birinci noteri kuzummmm nerdesnnnn
Canimm cok cok gecmis olsun Acil sifalar dilerimcanım dün hasta oldum ateşim çıktı. bugün de çocuğun aşısı vardi. eşim de sehir dışındavakit bulup giremedim napiyosunuz nasılsınız :)
Geçmiş olsuncanım dün hasta oldum ateşim çıktı. bugün de çocuğun aşısı vardi. eşim de sehir dışındavakit bulup giremedim napiyosunuz nasılsınız :)
Gecmis olsun canmm bnmmmcanım dün hasta oldum ateşim çıktı. bugün de çocuğun aşısı vardi. eşim de sehir dışındavakit bulup giremedim napiyosunuz nasılsınız :)
canım dün hasta oldum ateşim çıktı. bugün de çocuğun aşısı vardi. eşim de sehir dışındavakit bulup giremedim napiyosunuz nasılsınız :)
Adımız çıkmışKuzularım nasılsınız.
Uyuyakalmışım yav.
Bir açtım gözleri iki kolaçan edeyim dedim üyenin biri biz kertenkeleleri dolamış diline profilinde
Vallahi kimseye beğenmedim atmam kolay kolay ama kertenkelelerimin namısı söz konusuysa adam tanımam
Şaşırdım.
Vallahi ilginç olay
Dillere düşmüşüz de haberimiz yok
Eee kimler burada bakalım?
Aaa nerde ben gormedimm dha dofrusu yeni geldimKuzularım nasılsınız.
Uyuyakalmışım yav.
Bir açtım gözleri iki kolaçan edeyim dedim üyenin biri biz kertenkeleleri dolamış diline profilinde
Vallahi kimseye beğenmedim atmam kolay kolay ama kertenkelelerimin namısı söz konusuysa adam tanımam
Şaşırdım.
Vallahi ilginç olay
Kim nerde ne zaman ne demişKuzularım nasılsınız.
Uyuyakalmışım yav.
Şaşırdım.
Vallahi ilginç olay
Kuzularım nasılsınız.
Uyuyakalmışım yav.
Şaşırdım.
Vallahi ilginç olay
Ayakta uyuyorsunuz ayaktakimmiş o münasebetsiz
Yine muhteşem bir yere parmak bastınO zaman bu şarkı benden hepimize gelsin
Aaa nerde ben gormedimm dha dofrusu yeni geldim
Kim nerde ne zaman ne demişhele bi şuraları sirkeli suyla silelim
Son aktivitelerimden görebilirsiniz şimdi isim vermeyeyim doğru olmaz.kimmiş o münasebetsiz
Hakkaten RosSsS uyarınca gördüm bendeAyakta uyuyorsunuz ayakta
Tek gözü açık kertenkele benm
Kertenkeleligmize laf edenleri listeliyirm
Ayakta uyuyorsunuz ayakta
Tek gözü açık kertenkele benm
Kertenkeleligmize laf edenleri listeliyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?