- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.801
Ooo çok zekiceÇok fenalar coook
Akşam hadi doktora gidicez diyorum benm doktor alerjim var gidemem diyor
Jansnnsbdsjshsh
Zevkli geldiyse çok güzel ilerlersin o zaman. Canmm
Çok fenalar coooooookOoo çok zekiceRoss çocuklarını büyüyünce merak ediyorum hee çok can yakar onlar
Kız maşallah diyelim olsunlarÇok fenalar coooooook
Büyüdükçe daha da bilmiş oluyirlar
Buyuk üşengeçliginden kız arkadasi bile olmaz da
Küçüğün kesin olur
Çok çaysızlandım oğlanı uyutuyorum çay icicem sende gelNiye kiz laf lafi acti kurutma makinesi bozuklugundan bizde tecrubelerimizi sohbet konusu yaptik yeri geliyor yemek tarifi de konusuyoruz burda ...
Sen napiyosun
Böyle indirimlerde bize de ses etoda doğru kuzucum yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum tabii ki sigara falan da kullanmıyoruz ama yumuşatıcı dan nasıl vazgeçerim bilemedimindirimde aldığım 8 tane falan var daha onlar bitsin belki düşünürüm çayım
İyim balım oğlanı uyutuyorum sen napıyosunB BUSR4 nasılsın kuzum
poncikvegece naber yesil merci ne alemde
Limonsuzzcay sendn naber
HayatSevinceGuzel kafan kpss ye dalıp çıktı mi bugünde
Saol cnm , iciyorm elimde su damacanasiyla geziyirm artıkÇok çaysızlandım oğlanı uyutuyorum çay icicem sende gel
Böyle indirimlerde bize de ses et
İyim balım oğlanı uyutuyorum sen napıyosunsu içmelere devam demi ay oğlun hastaymış geçmiş olsun
Rosuuummm uyandım kiz uyudum biraz
Kiiizzz ciddi ciddi bir daha mi uyudunRosuuummm uyandım kiz uyudum birazo değilde yine bayılmıştım teyzmeler zor ayiltiyordu benii annemde hiç bişey yapmıyor tokatliyordu benii kalk kalkk Ne bayildin diodu zoruma gitti
Bunu yapmak için hangi telefon olduğu fark eder mi?
Ayyyy hadi ins Yaaa patilim :)Bende rüyamda bir kız çocuğu gördüm, çok güzeldi melek gibiydi
Hayırlara vesile olsun inşallah, rüyalarım sıklıkla çıkar benim, genelde
Valla şuana kadar ne gördüysem hep yaşadım diyebilirim Rosssum,Ayyyy hadi ins Yaaa patilim :)
Bana da senin hep kızın olacakmış gibi geliyor patilimValla şuana kadar ne gördüysem hep yaşadım diyebilirim Rosssum,
Kız gördüm, çok güzel bir kız çocuğuydu. Hatta diyorum ki rüyamda bu benim mi hiç benzemiyor ne bana ne babasına, pamuk gibi, melek gibi bir kız diye.
Aminnn RosssummBana da senin hep kızın olacakmış gibi geliyor patilim
Sende kız annesi olcak tıp var gbi
Hadi insss bu gördüğün de çıkar hayirli sağlıklı bir kız evladın olur
SagolasinGeçmiş olsun sana da
Üzerinden bir regl bir kaynana gevmis :)
Goygoy yapan doktor yani
Ti ye aldı beni
Ahahahah hepimiz şuan onu istiyoruz bnce :)Aminnn Rosssumm
Dediğin gibi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Sonra da kız olsa iyi olur tabiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?