Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ban yedikçe ceza puanın artıyor bu da sonraki banların süresini uzatıyor.
Herkesin ilk yediği ban 24 saattir. Sonra git gide uzuyor 2 gün 3 gün 4,5,6... Bak Kajmery34 ün bir sonraki banı 15 günmüş. Suça göre değil ceza puanına göre işlem yapılıyor.
Banlanan üyenin konusu hakkında da belki dönücek nasılsa diye kapamıyorlardır.
Aslında sen bunları muneye açsan daha iyi fikir alışverişi yaparsınız.
ban yiyenler dusunsun cicim benene :D cok hojdir emme benene :D

2 gün geç çıkınca işe dönme tarihi de 2 gün uzadı öyle düşün iyi tarafından bak çikom 😍
Bak burada hiç çıkamayanlar var mesela 🙄 İnanır mısın yaz bitiyor daha ayağım suya değmedi. Anca banyo suyu..
Dogru cukubellam gec olsun güc olmasin ya 😊❤️ Kiz bende kayseriye gidiyorum yine devam banyo sularina deniz kum yok bu sene 😂😂

Dogru cukubellam gec olsun güc olmasin ya 😊❤ Kiz bende kayseriye gidiyorum yine devam banyo sularina deniz kum yok bu sene 😂😂
Napacaksın kayseride? Sucuk, bastırma mı yiyeceksin bol bol 😍:kk77:

Çok kısa süre içinde hem sevişip hem dövüşmek çok zor o yüzden burası aksıyor. Biliyorsun biz tavşanlar böyleyizdir :KK70::KK70:
O değil de okulların açılmasına da az kaldı. Okullar açılınca da bukadar buralarda olamayacağım, özleyeceğim sizleri :110:
Ooo sevişmek dedin beni benden aldın :KK8: savaşma sevişte istersen bı hafta gelme seksüü civciv:KK8::dondurma:bu arada bize o dediğin yasak biliyo musun bı süre:KK42:esimle el elde baş başta oturuyoz bakalım:KK61::KK70:
Önce K Kendinisevenbirii nin ve @Kutsal zebra nın inşallah.
Sonra da benle @malii nin:halay:
ChocolateCookie ChocolateCookie doğurdu sayılır zaten artık onu saymıyorum :dondurma:
Başka yoktu dimi bizde bebe isteyen. Unutmuş olmayayım.
Gerçi ben yaparsam @RosSsS da yapacak sözü var dırırım :halay::KK70:
Ahh amin melegim ya amiinn inşallah 😍🙏

Ooo sevişmek dedin beni benden aldın :KK8: savaşma sevişte istersen bı hafta gelme seksüü civciv:KK8::dondurma:bu arada bize o dediğin yasak biliyo musun bı süre:KK42:esimle el elde baş başta oturuyoz bakalım:KK61::KK70:

Ahh amin melegim ya amiinn inşallah 😍🙏
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nasıllllllllllllllllllllllll
Yasak mıııııııııııııııııııı
Nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrrr
Şuan içim parçalandı nasıl olur ya :KK57: :KK57:
:KK70::KK70:

senin niye icin parlaniyor cici :D

K Kendinisevenbirii guzumm gadasini aldigimmm biz ayran ictikte ayri mi düstük nördükk giii gel bi sevem seni bi öpem bi sarilam:KK74::KK60::21::KK70:
Anam biz şu sıcakta serin serin ayran icekte ayrı dusmeyek be cikom :KK70: yaniyuruk ayrı bı sıcak buralar:işsiz:ozleduk senide bebis:KK8::KK15:
Beğenilerle baş etmeye çalışıyor şuan :KK70::KK70:
Ajshajdha yeminle çözmüşsün beni:KK70::KK8:alt tarafı iki üç saat girmiyoz sayfalar alıp başını gidiyor anasıni satim, beğen Allah beğen:KK53::KK70:anca düşüyom icinize:işsiz::KK70:

Of sorma yaw bı tüp bebek işine girisek dedik iyi ki baya yasak yedik,Ban yemisten kötüye döndüm:63: :KK70: eşim diyo ki bu ne lan niye yasakladi şimdi bu doktor o işi, bebek sevişerek olmuyor muydu ben mi yanlış biliyom:KK8::KK70:gel seni accuk ucundan öpem diyor öptürmüyorum ileriye gider gerisi gelir diye akdjsjd:KK70:ama kolum kanadım kırık gibi sankim sorma:KK61::işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X