- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.401
Gene geldi benim eski koca
Gel buraya çabuk attım yaaa
Çok hızlı çıktı bizim beyMasaallah canım 25 yaşına kadar 3 çocuk vuhhuuuu
O senin güzelliğin tatlım
Bir ben göremedim senin eski kocayıGene geldi benim eski koca
Ohooo yine kacirdim
İnanır mısın nihalim diloşun koca herkese benziyorEsin de ıhlamurlar altında dizisinde başrol oyuncusuna benziyormus çok yakisiyorsunuz maşallah Rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin❤❤
Ben de yakistirdim eşiyle, maşaallah güzel bir çift, dillosta çok çiti pıtı çok güzel maşaallahEsin de ıhlamurlar altında dizisinde başrol oyuncusuna benziyormus çok yakisiyorsunuz maşallah Rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin
Hadi ya ahahahaİnanır mısın nihalim diloşun koca herkese benziyor
Geçen burada hatlar karıştı benim eski koca diloşun koca çıktı snn habarin var mı
ben dedim yaa alintiladim hattaKız kim Şeyma dedi görmedim
Canim midem bulaniyo ama cikolataya asla no dememYoyebilecek misin peki, mide bulantindan, yiyemezsen bize gönder biz yeriz
Bana diyo bide sen bana odun diyonAdam gibi adam köşemizde bugün
EvetHadi ya ahahaha
Ay görmedim canım benim ,başkasının mesajını mi alintiladinben dedim yaa alintiladim hatta
İnsanlar çift yaratilirmis derlerdi demek o hesapEvetByNkoaLa benzetti aynı dedi
B Brunello Cicinelli arada ki 7 farkı bulamazsam oturup konusucaz falan dedi DNA olayına kadar gidecektik kison anda vazgecçtik
Afiyyet olsun canım, bu arada bebeklerin kalp atışını duymuşsun hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ikisini deCanim midem bulaniyo ama cikolataya asla no dememcanim ekşi seyler istemiyor
Buyur gel canim yiyek
Bana diyo bide sen bana odun diyon
Evet canim cok şukur duyduk cok guzeldi bebişimin kalp atişlari cok duygulandim insallah kucagima almak nasip olurAfiyyet olsun canım, bu arada bebeklerin kalp atışını duymuşsun hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?