- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.461
Tam cinsiyet soracaktımSlmlar kızlar kızımı okula hazırladım servis bekliyoruz kahvaltı bulaşığı bekliyro mutfakta odalar desen mikemmel eşim dışarı çıkarsa şöyle bı süpürüp silerim artık yaaa benim minik bu ara hızlı büyüyor snrm ya karnım hızlı büyümeye başladı 18 haftalık olduk artık 84le başladım şu an 83.6 oldum insAllah biraz yavaş alırım artıkeşimin ailesiyle sıkıntılar var şu ara cnm çok sıkkın vala dün oturdum iyi bı ağladım diye eşimde kızdı ben takmıyorum sen niye takıyorsun diye Allah ıslah etsin onları da vala bı kardeş baba bu kadar düşman olabilir kendi kanından olana kendime yelek başladım bklm kaç ay sürecek bebisime de battaniye başlayacak gibiyim ip alırsam şu sıralar su önümüzdeki hafta hızla geçer insAllah 24 ünde randevm çünki her gören ısrarla cinsiyet soruyor net olmayınca söylemiyorum bilerek
ama ben görmedimm
Erkeğe benzetti doktorum 13+6 da cnm ama erken olduğu için söylemedim cevremdekielre şimdilik bı daha da kontrole gidemedi henuzTam cinsiyet soracaktım
21 miEee 21 yaşindayim minyon tipliyim beni goren herkez 18 yaşindasin diyor
Saol canim o senin guzelligin
Evet 21 yasindayim cnm21 mi
gerçek mi
Bence erkektir eger benzetiyse canimErkeğe benzetti doktorum 13+6 da cnm ama erken olduğu için söylemedim cevremdekielre şimdilik bı daha da kontrole gidemedi henuz
bende 31 yaşındayım:)Evet 21 yasindayim cnm
Ben şimdi burdayim sen nerdesinFit mutlu anne
Diktorya Secret imzooklğğgggg ulan kk gördü gördü giyer yiterr yeminle tanıdık çıkacak bahhh burdamisinizzxxx
Al benden de o kadar cnm yabugünlerde baya çok saldim..
rutinlerim bozuldu tekrar geri dönmek istiyorum.
uyuşuk tembel hissediyorum.
Çamaşır asıyordumBen şimdi burdayim sen nerdesin
Waooowwww sen misin kız buÇamaşır asıyordumdue burda gıpraşma bir yanaEki Görüntüle 2590320
İvet canım beninWaooowwww sen misin kız buMaşAllah
MaşAllah cnm çok tatlısınİvet canım benin
Gündüz de uyumuyormus halbuki, bir kaç gün sabah erken kaldır, akşam erken yatar bence, bizimkiler hep erken kalktı kreşe götürüyordum sabahları, çalışıyor olunca uyku düzeni mecburen oluyorKavga ediyorum kizimla 15 dk dir uykum yoj diye aglamalar tepinmeler inan gece oluyo diye korkuyorum yaaa hicbi zaman yatasi olmuyo
Ben de öyleydim canım,çalışan anne olmak öyle işte,birazdan yemek yapip okuldan gelenler icin haxir olsun diye birakirim. kahvalti hazitlayacaim cocuklara.
her gun böyle hazirlayip cikiyorum ben e.
Bana da böyle olmuştu, bir fotoyu 50 kere koyunca artık o fotodan tiksinti gelmiştiFit mutlu anne
Diktorya Secret imzooklğğgggg ulan kk gördü gördü giyer yiterr yeminle tanıdık çıkacak bahhh burdamisinizzxxx
Sağlıklı olsun da insAllah cnm bı kızımız var bı de oğlumuz olsa olabilirBence erkektir eger benzetiyse canim
İnsallah gonlundeki gibi olur
Başka fotoya yonelecem artikGündüz de uyumuyormus halbuki, bir kaç gün sabah erken kaldır, akşam erken yatar bence, bizimkiler hep erken kalktı kreşe götürüyordum sabahları, çalışıyor olunca uyku düzeni mecburen oluyor
Ben de öyleydim canım,çalışan anne olmak öyle işte,
Şimdi de evdeyim ama sabah kalkıp ikisine de beslenme kahvaltı hazırlıyorum, oğlum Mayıs'ta 7 olacak ama üstünü ben giydiriyorum,elimle yediriyorum,ben yedirmezsem sabah uykulu olunca yemiyor, yoksa iştahlı bir çocuk,
Onları gönderip atıyorum kendimi yatağa
Bana da böyle olmuştu, bir fotoyu 50 kere koyunca artık o fotodan tiksinti gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?