- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.281
yok kız çok güzelsın bende kendımı beğenmemYaa tesekkurlerAslinda kendimi hic begenmem ama sizler bana bi ozguven verdiniz
Canım zaten doğuma 5 gün kaldı, ben altın istiyorum, bilezik gibiYahu dogumu beklersen ikisi 1 olur sen de ki ikmzdw unutmusuz farzedelm ki yarin olsun evlilik yildonumumz telafi edelm deee.... dogum hediyesi ayri olsun ikisini birlwstirme ya sen beni niye dinlemiyosun sabahtan beri
Aslinda pek citi piti sayilmamVallahi ben çok beğendim seni, ben minyon citi pıtı minik yüzlü bayanları daha çok beğeniyorum
Bilezik altın iyimiş bak ben ikinci bebek yapsam araba isterımCanım zaten doğuma 5 gün kaldı, ben altın istiyorum, bilezik gibi ☺
Evlilik yıldönümü için bir çiçek alsa da yeterdi ama şimdi doğumla birleşince bilezik alır belki
Abooo mehlika masallah dogacak kiz duscek simdi pit diyeKızlar göbek show, 38+2 yani dün itibariyle oğluşum
Ya masallahKızlar göbek show, 38+2 yani dün itibariyle oğluşum
Beni tek samdan gordu baska kmse gormedi
Yüzün küçük mesela, göbekte hiç belli değil, kilolu durmuyorsunAslinda pek citi piti sayilmamOrda vucudumdaki kusurlar kapali Hayvan gibi gobegim var ama sakliyorum Sigaradan oturu yuzumde lekeler cikti son senelerde onlari da kapatiyirum
az kaldı zaten dmi şeymamm 20 sindemiydi günKızlar göbek show, 38+2 yani dün itibariyle oğluşum
Evet 5 güncük kaldiaz kaldı zaten dmi şeymamm 20 sindemiydi gün
Kızlar göbek show, 38+2 yani dün itibariyle oğluşum
Amaaan at gitsinKorkuyurummm
bekliyük5 dklık atıyorum hemen Silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?