Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu dogumu beklersen ikisi 1 olur sen de ki ikmzdw unutmusuz farzedelm ki yarin olsun evlilik yildonumumz telafi edelm deee.... dogum hediyesi ayri olsun ikisini birlwstirme ya sen beni niye dinlemiyosun sabahtan beri
Canım zaten doğuma 5 gün kaldı, ben altın istiyorum, bilezik gibi
Evlilik yıldönümü için bir çiçek alsa da yeterdi ama şimdi doğumla birleşince bilezik alır belki

Vallahi ben çok beğendim seni, ben minyon citi pıtı minik yüzlü bayanları daha çok beğeniyorum
Aslinda pek citi piti sayilmam Orda vucudumdaki kusurlar kapali Hayvan gibi gobegim var ama sakliyorum Sigaradan oturu yuzumde lekeler cikti son senelerde onlari da kapatiyirum

Canım zaten doğuma 5 gün kaldı, ben altın istiyorum, bilezik gibi ☺
Evlilik yıldönümü için bir çiçek alsa da yeterdi ama şimdi doğumla birleşince bilezik alır belki
Bilezik altın iyimiş bak ben ikinci bebek yapsam araba isterım valla doğum hedıyesı araba aldı haberleri okudukça kıskandım degil tabi ama zengin olsak nerdeeeeee

Aslinda pek citi piti sayilmam Orda vucudumdaki kusurlar kapali Hayvan gibi gobegim var ama sakliyorum Sigaradan oturu yuzumde lekeler cikti son senelerde onlari da kapatiyirum
Yüzün küçük mesela, göbekte hiç belli değil, kilolu durmuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…