- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.341
Gördüm birinizi sonundaBak burda daha dogumuma 1 ay var.
Yuvarlaniyodum son 1 ay
Ay yokNiye gi görmediniz mi
Hadi bakalım madem giriş yaptın o şaheser kapıdan sira sendeŞu topikte ne konusuyosunuz diye bakayim dedim hepiniz resim atıyomuşsunuz ama kimseyi göremedim neyse
Evet bak sen de demişsiniz o kızın, kız cocugunda daha çok yayılıyor anne,ama iyisin yine de,Bak burda daha dogumuma 1 ay var.
Yuvarlaniyodum son 1 ay
bitek resimmii konuyu bi takip ett bak baya ateşli mevzular dönüyo burdaŞu topikte ne konusuyosunuz diye bakayim dedim hepiniz resim atıyomuşsunuz ama kimseyi göremedim neyse
Ama haksizlık yeni geldim olmazHadi bakalım madem giriş yaptın o şaheser kapıdan sira sendeativerde geri kaldir hemencik resmini
Resmini atmadan kaynasamazsinAma haksizlık yeni geldim olmaz
töbe töbee o nası laf diloşumKendi resmimi koyacam eşimle birlikte koyunca ponçik eski gavt kocasına benzetiyor
Takip etcem bundan sonrabitek resimmii konuyu bi takip ett bak baya ateşli mevzular dönüyo burda
98le doguma girdim. Her yerim sisti.Evet bak sen de demişsiniz o kızın, kız cocugunda daha çok yayılıyor anne,ama iyisin yine de,
Ajshjsbskssnjsjsjsjk ponçik yok şimdi rahat rahat atabilirsin dadlumKendi resmimi koyacam eşimle birlikte koyunca ponçik eski gavt kocasına benzetiyor
Ay kocali da mi koyuyoruzKendi resmimi koyacam eşimle birlikte koyunca ponçik eski gavt kocasına benzetiyor
86 kg ama kaç gösteriyorum diye sorduğumda 75 varsın dıyor sende öle 75 göstermiyorsun hiç 60 gibi :)Sen de gistermiyosun ama yuzun hic oyle gistermiyor
Öyle ama her attığım da çıktı benim eski kocam yine diyortöbe töbee o nası laf diloşum
Oha bayildim
Tarti dogru. Ben yalanciyim.86 kg ama kaç gösteriyorum diye sorduğumda 75 varsın dıyor sende öle 75 göstermiyorsun hiç 60 gibi :)
Genetik miydi bilemiyorum kilo mı bizi kandırıyor tartı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?