- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.661
waoowwww 150-160 bin civarııııı
güldürdün beni kız .Dördüncü de alır belki
o 4 araç şirketin kız4 aracini sat BMW al
Elektrikli az yakıyor ve harika gidiyorwaoowwww 150-160 bin civarııııı
helalllllll
Hybrid ilk çıktığı zaman bende çok istemiştim, sonra seçimimi başkasından yana kullandım.
Ama iyi araba, test sürüşü yapmştım roketttt
onların da sırası gelir kız . daha yeni o . yeni evli. hele bi zaman geçsin . sen de heee.Neyleyim ben kullanmadığım BMW yiağlatamadığım asfaltııı
kız arkadaşlarımla bir çay kahve içmeye gidemediğim BMW yiçocuklarımı alıp avm avm gzmedikten sonra
O zaman ins çocuksuz alır sanagüldürdün beni kız .
ben kapattım o defteri .
çok şükür . bi 4. lafı ettiydi 3 sene önce falan da . benim bünye daha kaldırmaz . Allah isteyene çifter çifter versin inşallah
senin en büyük kaç yaşında. ikinci kaç yaşında.
Akrosu gördüm şuanBMW benim için aşk demek ölürüm BMW yevuuuummm vummmm
aman Allah ım . tam kudurmanın başlangıç yıllarındasın resmen . okul bozuyor bunları. hep yaramazları örnek alıyorlar .O zaman ins çocuksuz alır sana
Büyük 6buuck küçük 5 canm :)
Aynen Yaaa çok değiştiler bu araaman Allah ım . tam kudurmanın başlangıç yıllarındasın resmen . okul bozuyor bunları. hep yaramazları örnek alıyorlar .
hadi şimdinin tadını çıkar . çok azmış araları .
Yok kız bende BMW ciyimadamlar bmw kadinlar hybrid
:dadamlar bmw kadinlar hybrid
Ben Audi A1 ciyimadamlar bmw kadinlar hybrid
İnşallah nihalim de ben bilirim adet doneminde çok üşüyorümm buz kesilirim inslallah ben yanılıyorumdur da hamileyim diyeDilosumm hamile kalınca da göğüsler acır inşaallah hamilesindir
Saol poncikimmmByNkoaLa ma kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun diyoruzzz
sen bunu haketmiştinsana, yaşadıklarına az bile bebeğimmm. .Çok sevindim inannn.
Şimdi kutlama zamanıne ısmarlıyorsun
İskender al koş gel okudumSaol poncikimmm
Aminnnn ins daha güzelleri sizin olsun hep
İskender gel koş gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?