- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #84.581
Evet düzenledim brommmPonçiğim alıntıyı düzenleyip isim kısmını silersen müteşekkir olurum
Benim de içime çok sindi. İnşallah sever kızım da. Siz karar verdiniz mü?
Tabiki büşom. Ben sade karaköy poğaçası yapıyorum. Sen bu tarifle şekil verirken içine başka şey koyabilirsin.Cicimm ben hiç yapmadım daha önce ama eşim az önce yapsak mı diyordu bana tarif verir misin denenmiş yapılmış bişeyi yapayım
Çok güzel pratik bişeye benziyorTabiki büşom. Ben sade karaköy poğaçası yapıyorum. Sen bu tarifle şekil verirken içine başka şey koyabilirsin.
Önce çaydanlıkta su ılıştır.
Unu bir kaba al ortasını parmağınla delerek açtır. O orta kısma maya, yumurta, tuz ve azıcık şeker koy. Kenardan unu o iç kısma attıra attıra yoğurmaya başla. Bir yandan da o ılıştırdığın suyu eline döke döke kıvam ver. Ele yapışmayana kadar yoğuracaksın.
1 saat falan üstünü bezle sarıp mayala kabarsın. Süt koyan da var bu arada süt de ilave edebilirsin özellikle açma yapacaksan süt koy.
Şekil verirken ben yuvarlak yapıyorum çatalla artı yapıyorum yumurta sarısı sürüp fırına veriyorum böyle oluyor
Eki Görüntüle 2608090
Sen ister başka şekil ver ister içine birşey koy farketmez.
Olsun sen yuzde 80 halletmissin heyecnli kismi kalmis ellerine saglikBende poğaça yapacağım hamur mayaladım kalkıp fırına vereceğim şimdi ama çok üşeniyorum
Coook tatli bi isimm gercektenİnşallahhhh çayımiçimize sindi herkes de çok beğendi. Sonunda karar verebildik
Cokmu ayakta kaldin is yaptin poncigim yaa yat dinlen yorma kendinikasıklarım ağrıyor imzoşumm, bacaklarıma vuruyor vallaaa yürürkene zonk zonk ediyor
Büşom hamuru mayalamaya bırakırken üstüne azıcık su değdir elinle. Bide şekil verirken elini unla yoksa yapışır.Çok güzel pratik bişeye benziyor
Çokta lezzetli görünüyor bakalım bugün yapmaya çalışırım yoksada yarına yaparızteşekkür ettim cicimm
Bir kere dere otlu poğaça yapmıştım ama böyle fosur fosur değil ya o böyle olsun istiyorum hiçte deneyememiştim evdeyken kesinlikle deneyeceğimBüşom hamuru mayalamaya bırakırken üstüne azıcık su değdir elinle. Bide şekil verirken elini unla yoksa yapışır.
Bide şekil verdikten sonra fırın tesisinde biraz daha tutup iyice kabarmasını bekleyebilirsin. Ben şuan yuvarladım dizdim mesela yarım saat koydum kapalı fırının içine. Yarım saat sonra çıkarıp yumurtasını sürüp pişiricem. Gayet pratik bir anne poğaçası
Benim yaptığım komplonun tersini öneriyorsunkardeş yapiyomus gibi yapar korunursun iyi yönünden bak cici
şaka bi yana bak aşağı yukarı paralel gidiyo hayatımiz:) buna dayanaraktan çok daha güzel günler sizi bekliyor diyorum ben
benim eşim konuşup elini koyunca hissediyo tepki veriyo iliski olunca da hissedicek demisti bi keresindeyani cidden sen taşıdığın için o algilayamiyo durumu ne dersen de. hayal gücü ölçüsünde sacmalayip kaçar
Benim yaptığım komplonun tersini öneriyorsun
Yok güzel akıl veriyorsunhakkaten komplo kraliçesi burdaben ne demeye akıl veriyosam mehlikam
Yok güzel akıl veriyorsunbu benim bile aklıma gelmezdi, şayet ben tepesine çöküp alıyordum alacağımı diyormuşum
Hayır kazandığım gün açmıştım ama bu haksızlıkProfilinin msj kısmısı kapalı akrostişin yandı gitti kül oldu nicedir
Hoşgeldin bu arada
Aşıdan geldik üstünü başını değiştirdim emzirdim uyudu, tabi o arada bayağı yırtındi, aşıdan sonra da sağlık ocağıni yıktı cenesiyle arabaya geçip memeyi verene kadar,sevişmek hakkimiz söke soke alırız diyosun.
senin ponçik beybi napiyo annesi
kolik olmasindan supheleniyomussun galiba.
sen yoğurt süt peynir çok yiyip iciyo musun mehlikam gün içinde
Tabiki büşom. Ben sade karaköy poğaçası yapıyorum. Sen bu tarifle şekil verirken içine başka şey koyabilirsin.
Önce çaydanlıkta su ılıştır.
Unu bir kaba al ortasını parmağınla delerek açtır. O orta kısma maya, yumurta, tuz ve azıcık şeker koy. Kenardan unu o iç kısma attıra attıra yoğurmaya başla. Bir yandan da o ılıştırdığın suyu eline döke döke kıvam ver. Ele yapışmayana kadar yoğuracaksın.
1 saat falan üstünü bezle sarıp mayala kabarsın. Süt koyan da var bu arada süt de ilave edebilirsin özellikle açma yapacaksan süt koy.
Şekil verirken ben yuvarlak yapıyorum çatalla artı yapıyorum yumurta sarısı sürüp fırına veriyorum böyle oluyor
Eki Görüntüle 2608090
Sen ister başka şekil ver ister içine birşey koy farketmez.
Olsun sen yuzde 80 halletmissin heyecnli kismi kalmis ellerine saglik
Dun sabah kahvaltiya dereotlu pogaca yaptim ben de aksam da esim cayin yanina kek yapma sansin varmi dedi minnoscaonu yaptim oyuzden bugun pek biseu yapasm yok galba
Mutfak duvarımızda benziyormuş
Ahaha evimizi videoya çekip atalım istersen patilimMutfak duvarımızda benziyormuşgece bende atayım sana tabi mutfağı toparladıktan sonra
Yaa evet keşke olsaydıAhaha evimizi videoya çekip atalım istersen patilimvideo özelliği olaydı ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?