- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #85.801
Yok yav biri daha gelmişti sanki?Yok daha ilk vakamiz
Hahahahah
Herkes kendi tedbirini alsın
Hahahaha ayy anlayabilmek için biraz gittim okudumBnm gbi olayın bombanın tam.ortasina dusermissin
Amin inssss canmmmmYok yav biri daha gelmişti sanki?
Bu arada kuzum korkma. Biz de gittik gecen hafta sağlık ocağına. Onlar tedbirlerini almışlar. İnşaallah kolaylıkla gider gelirsin❤❤
Bende çok az okudumHahahaha ayy anlayabilmek için biraz gittim okudum
Geldi ya hatice gorunumlu hasanYok yav biri daha gelmişti sanki?
Bu arada kuzum korkma. Biz de gittik gecen hafta sağlık ocağına. Onlar tedbirlerini almışlar. İnşaallah kolaylıkla gider gelirsin❤❤
Evet evet hatırlıyorum da tam çıkaramadım kimdiGeldi ya hatice gorunumlu hasan
Hatibloomm mu ne vardı yaEvet evet hatırlıyorum da tam çıkaramadım kimdi
Evet canım simdi hatırladım evet nicki buyduHatibloomm mu ne vardı ya
Siz bide muhabbet etmiştiniz. Her gün istiyormuş ama çocuklardan yapamıyorlarmışHatibloomm mu ne vardı ya
Sen bir de mehloşa sorduğunu duysan şok olursunSiz bide muhabbet etmiştiniz. Her gün istiyormuş ama çocuklardan yapamıyorlarmış
Yazsana ya merak ettimSen bir de mehloşa sorduğunu duysan şok olursun
Özelden yazmış, lohusalıktan dolayı alt bölgende kızarıklık var mı diye.Yazsana ya merak ettim
Bak bende de cinnet yokcinnet hep geliyeaahh ama ağlamam zor olur benim en fazla da beş dk sürer canım:) uzun süre ağlayıp kafama takamiyormyarım saate aglasam neye agladigimi unuturum ben
AhahahaYok daha ilk vakamiz
Hahahahah
Herkes kendi tedbirini alsın
aa Elhan ablacım ben bu mesajını şimdi gördümBebeğim ben de buradayım olanları anlamaya çalışıyordum kazenin yaklaşımını ben esprili bulmuştum bizim kızların ciddiye alisiyla sarsıldım biraz neyse ki tatlıya bağlandı çok şükür...
Ne manyaklar varmış yaÖzelden yazmış, lohusalıktan dolayı alt bölgende kızarıklık var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?