• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak ben 17 sinde sevgili oldum:KK70: :KK70: kafa o yaşta kalmış olabilir, kaybetme korkusunu bilmiyo olabilir, ilişki deneyimi olmadığı için kendini normal sayiyo olabilir. bide polis olduğu için kendine herşeyi hak saniyo olabilir:KK70: :KK70:
Bende 18 de oldum ondan mı dersin 😳
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim :KK70: :KK70:
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış :KK70::KK70:

Var sultanım muhtemelen bu dönem okullar açılmaz zaten 🤷🏼‍♀️
1 öğretmen çocuklarla canlı ders yapmış bi velim de gelmiş bana yolunu yapıyor 🤦🏼‍♀️
Sırf gösteriş yemin ederim illa bazı öğretmenler böyle ortalık karıştıracak. Benim evinde bilgisayar olmayan çocuklarımın ne günahı var da benim canlı dersimden mahrum kalsınlar ? Bu ortamda böyle iş mi olur. Kaldı ki canlı ders nedir ha ben vermişim ha televizyonda başka bir öğretmen.. Sırf birşey yapıyorum bakın veliler havası.
Valla herkes kafayı yedi artık kuzummmm
Kim ne yapacağını şaşırdı vallahi

Anladım cicim pikiii :KK53: du bakalım olayım İnşallahh, şuan duygusal tarafım hala çok daha baskın ona 😍😂😂
Biz öyle konuşuyoruz diye soğuma adamdan zaten miniğim bak bir şekilde çekiliyorlar :KK70:

Yarım kilo yeşil zeytin yedi o da dokundu kıvrandi durdu😕😕😕 cici durumda yazmıştı ya kuzum
Ay rezillikti diloşum :KK70: :KK70: :KK70:
O gün bugündür adam eve yeşil zeytin almıyor. Alınan herşeyi bitirene kadar yemek zorunda değilsin diyo bana :KK70:

Bende 18 de oldum ondan mı dersin 😳
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim :KK70: :KK70:
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış :KK70::KK70:
Aynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorum 😐
Sonra baya çirkefe bağladı 😂

Haftada 1 kötü bir skor değil bence yasnazım 🤔 hele karı koca çalışan çiftler için bazen lüks bile haftada 1 :KK70:
Zaten okuduğum bir yazıda haftada şu kadar bu kadar laflarının safsata olduğu yazıyordu. İkiniz içinde yeten rakam sizin için doğru rakamdır.
Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim😂

adam kendini gevsetip birakamiyo ki🤦 ya is ya virüs ya başka bişey 🙄

Allah sana da ona da sabır versin cicim ama inan düzelecek 😍
Ya iş ya virüs ya cici bebe ya maddi sıkıntılar ya komiser zulümleri :KK70:
Geyşada dert mi biter :KK70:
Sayfalar nolmus böyle Yaaa
Cicim yardirmissin :KK70:
Sorma gülom şarjım bile dayanmadı :KK70:
Aynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorum 😐
Sonra baya çirkefe bağladı 😂
Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm:KK70:
Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim😂
İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyor :KK70:

Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm:KK70:

İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyor :KK70:
Aynen oyle cicim en iyisi akışina birakmak suan icin konu dışıyız zaten😂

Benmde gozlerm okumaya dayanmadı son sayfaya isinlandim :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X