Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
taktik maktik yok bam bam bam
sen iki kati yapcan en az hele bam bam bam bam bam kibar yarim esmerim hele bam tadinda halay eşliğinde cek odaya

Kız ben çekince geliyor. Maksat çekmeden o nasıl gelcek Bu şey gibi heralde hergün dolapta en ağır, her zaman bulamadığın ama çok sevdiğin yemek olsa bi süre sonra değerini kaybeder. Ne de olsa elimin altında oh dersin yüzüne bakmazsın ama önüne gelirse yersin ya hani çok sevdiğin için. Evlenince o oluyor sanırım önüne gelirse yiyor oduncuklar

yalnız anlatım tam bir boga burcu

seni çok takdir ettim

ben de cekmiyom ya yanasmasini bekliyorum sinsice istemem yan cebime koy yapıyorum

ama annenin kocası istiyo anne istemiyo ben de reddetme pestilini çıkar dedim sadece. kocasi isteyince haydin halaya diye goturcek

Dilasuuummm seni alnından öpüyorum çekirge sırtını sıvazlıyorum goççuuumm

Kocacuğunn kıskanmasin sonra

kiskansin daha iyi elindeki cevheri degerlendirmeyi öğrenir

ben bildirim yapıyorum ayrıca hocam dün gece hunharca kanina girdim. kaynanamin aaaa x bugün yok mu hahaha diye evlilik yıldönümümü kutlamasınım intikami kapsamindaki operasyonlari tamamladim

Yanaşmasını beklersem abuuuu şişer patlarım heralde Giyim stilini değiştirince geliyor bi ama onuda çok kullanıp harcamak istemiyorum

Ahahha tam boğa demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…