- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.301
AhahhahahaHani poker oyununu bilir misin? Soyunulandan. Her defasında bi parça giysi çıkardığını düşün. Donla bıraktın
Hani poker oyununu bilir misin? Soyunulandan. Her defasında bi parça giysi çıkardığını düşün. Donla bıraktın
taktik maktik yok bam bam bam
sen iki kati yapcan en az hele bam bam bam bam bam kibar yarim esmerim hele bam tadinda halay eşliğinde cek odaya
Ahahhahahasen daha sorma deyince
Akdjsjd ne örgütü neeetaktgimizi uygulayıp, amacıma ulaştım diye gelen yok ki anasını satiyim bayrak sallayak
Hani poker oyununu bilir misin? Soyunulandan. Her defasında bi parça giysi çıkardığını düşün. Donla bıraktın
Kız söylerler mi hiç. Mazallah nazar değer şeylerineAkdjsjd ne örgütü neeetaktgimizi uygulayıp, amacıma ulaştım diye gelen yok ki anasını satiyim bayrak sallayak
Napim pokere geri dönüp tamamen .... ahahahhahahahahaçok şey yazdım şimdi şey olmasın dedi zaten kaldı öyle
All inNapim pokere geri dönüp tamamen .... ahahahhahahahaha
Dilasuuummm seni alnından öpüyorum çekirgesutyen sallayarak cevap veriyorum
Kocacuğunn kıskanmasin sonragelm miiii
Kız ben çekince geliyor. Maksat çekmeden o nasıl gelcekBu şey gibi heralde hergün dolapta en ağır, her zaman bulamadığın ama çok sevdiğin yemek olsa bi süre sonra değerini kaybeder. Ne de olsa elimin altında oh dersin yüzüne bakmazsın ama önüne gelirse yersin ya hani çok sevdiğin için. Evlenince o oluyor sanırım önüne gelirse yiyor oduncuklar
Kız fatiha süresi gelecek değil ya, kötü sonlu mutlu hüzünlüTövbe ya aklıma cok kötü seyler geldi
Dilasuuummm seni alnından öpüyorum çekirgesırtını sıvazlıyorum goççuuumm
Dilasuuummm seni alnından öpüyorum çekirgesırtını sıvazlıyorum goççuuumm
Kocacuğunn kıskanmasin sonra
Yok kız degse bana nazar değerdi heraldeKız söylerler mi hiç. Mazallah nazar değer şeylerine
yalnız anlatım tam bir boga burcu
seni çok takdir ettim
ben de cekmiyom yayanasmasini bekliyorum sinsice istemem yan cebime koy yapıyorum
ama annenin kocası istiyo anne istemiyo ben de reddetme pestilini çıkar dedim sadece. kocasi isteyince haydin halaya diye goturcek
Ben azcükkk yatisa geciyorumm dondurmalar bitiiiyatak odasında bayrak sallamaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?