- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.141
Sen yap kurnaz diloş diye
Ne kadar doğru demiş.tatlı bildiklerimiz yakar kavurur anamızı ağlatırbenim yasca benden buyuk bir arkadasim ben nisanliyken hep derdi ki;
Evliligi pekmez sanirdim icimi yakmaz sanirdim
Pembe Bal10cuk K KurkmantoluS kızlar bende kontrol ettim benim göbeğimde de kalp gibi pıt pıt atıyor birşeyler benimki de yerinde yani çok şükür valla transfer öncesi yerinde olmasaydı nerelerden ne çeşit teyze bulup yerine oturtturacagim belli değildi o düşüğü
Valla öyle olsaPembe Bal10cuk u arar bulur yakasına yapışırdım ben galiba seroomm kurtulamazdi benden o teyzelere götürene kadar
İyi canm smdilik keseyi gördükşükür bugün iyiyim Roscuumm, bir ara ruhumu teslim sanmadım değillacı eşiğimm çok düşük benim
Sizlerii özledim yavvv :)
Hastaneye gittim demişsin Roscum fasulyemiz de iyi değil miiii :)
AhahahaYok sevilmeyen değil de gereksiz gerilim yaşatıyor. Her yerde karşıma çıkabiliyor. Arabama not yapıştırıyor evde olmadığım zamanlarKolumdan tutup sürekli kahveye gel diye çekiştirir sağolsun 2 çocukla, rahat edemiyorum dedikçe olsun gel der.
Hayır bir keremmm benim ismim değişti sen duymadin miSen yap kurnaz diloş diye
Kim koydu sana la bu ismiHayır bir keremmm benim ismim değişti sen duymadin miincili hatun oldummyaaa bennn
Bencede yakisti sana inciliiiiBennnnnnnnnn
Gectiii yavrummm gectiii o sıralar sen nirdeydinnn heee gıı ne oldu da ben öyle incili hatun koydum ki adimiKabul değil ozaman bizim koymamız lzım
Bak bakalım profilimin altındaki yaziyaaaBencede yakisti sana inciliiii
De get kendi kendine ikinci isim koymuşsun kimse bişey dememiş Ala AlaGectiii yavrummm gectiii o sıralar sen nirdeydinnn heee gıı ne oldu da ben öyle incili hatun koydum ki adimimesajlarda bişey oldu zaaar
İyi canm smdilik keseyi gördük
Kalp atışını bekliyoruz
Bizde seni özledik yaa nerelerdesin sen
Heeeheheee herkeşlerrrr onay verdiiiiii kiii verdiiiiii kiiiiDe get kendi kendine ikinci isim koymuşsun kimse bişey dememiş Ala Ala
ehehhh yok kız ne 15 yılı daha 24 yaşındayım benKız şero 15 aymış kız o, ben yıl okudum K KurkmantoluSgandırdın beni.
E normal o yaşam enerjisi daha yolun başındasın be gülüm
aboo başladığı gibi giderse halimiz harap. İlk başlatımız poh gibiysinasil baslarsa oyle gider, korkutma kizi
bu forumda da herkes beni tatlı buluyoAhahha ay iyi sevindimçok tatlısın ya
Ben onay vermeden nasıl kabul edilirHeeeheheee herkeşlerrrr onay verdiiiiii kiii verdiiiiii kiiii
Geçti Bolu pazarı sür essegini nigdeye,Ben onay vermeden nasıl kabul edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?