Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarıl tabi çayım ♥
Benimki inşallah 10 gibi gelecek. Nasıl sarılcam nasıl..
Çok pis sarılcam öyle böyle değil :KK70:
Eki Görüntüle 2562984

Heyav :KK70:ama sen bizi örnek alma. Bizler kötü örnekleriz. Sen erkeklerden uzak dur :rolleyes:

Namuslu halleri daha çok aşık ediyor zaten :KK70:

Kimse tutamaz yiğidimi:KK70:
Bitek ben tutabilirim, yakuzagiller asla :63:

Aynısı aynısı.
Tipi de benziyor. Giyinişi falan. Tavırları.
Sadece mavi gözlüsü. Öyle hayal et.
Sizi dinlicem sarilicam😍

Evet benim dedektif ruhumdan kaçar mı.
Geçmiş sevgililerinin tc kimlik nolarına kadar ulaşmış bir psikopatım bu bilgiye mi ulaşmıcam.
Gerçi pek benim ulaşmamla da öğrenmiş sayılmam.
Biz tanıştığımız vakit bunun benden önce 5 senelik sevgilisi varmış ayrılmışlar. Ayrılmışlar çünkü o kızı başka bir kızla aldatmış. İki kız da buna küfür kıyamet mesajlar aramalar falan gönderiyordu. İster istemez öğrenmiş oldum.
Bende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus 😍

Portakalli kek

3 yumurta 4 cay bardagi sekerle cirp

1 cay bardagi portakal suyu 2 portakalin disinin rendesi

1 vanilya 1 kabartma tozu

1 cay bardagi sivi yag

Yarim cay bardagi su

6 cay bardagi un ekle cirp yaglanip unlanmis kaliba dok 180 derecede 30 40 dk pisir
Ellerin dert görmesin 😍💞

Tam bir geysaymis. Bu adami ev babasi yapmissin helal sana 😂
Seninle bir benzer noktamiz daha cikti cici. Benim esim de benle tanismadan 4 senelik iliskisini bitirmisti. Daha birkac hafta olmustu. Tek fark aldatilan benimkiymis 🤭 Hayir insan sunu nasil aldatir ya? Sülün gibi delikanli. Huyu desen nazarim degmesin. Dunya iyisidir. Sesini bile yukseltmez. Kotu bakamaz bile. Kiz cidden salakmis 🤭 Sonra biz sevgili olunca benimki kiymete bindi.kiz beni sosyal medyadan taciz ediyordu hakaretleriyle 🤭 Evlendigimiz gune kadar da cabaladi. Yilmadi. Kacan balik buyuk olur derler ya ondan heralde 🤭
Oha :oha:
Boşver kıymetini bilememiş şimdi pişmanlığıyla yansın dursun idiot :63: sende hep mutlu mutlu pozlar paylaş da görsün. Bide zaten kimse kimsenin nasibini yiyemezmiş :KK8::KK70:
Bizimkinin olayında da;
Eşimin 5 yıldır ilişkisi varmış ama kız da pek kıymet bilmeyen bir tipmiş. Bir yandan da başka bir şehirde eşime senelerdir takıntı derecesinde aşık bir kız varmış. Zaten elde etmek için kız sürekli mesaj falan atıyormuş. Bazen gelip iş yerine falan dadanıyormuş.
Sonra bu sevgilisiyle arası bozuk bir dönemde (kızın ablası eşimi üniversite mezunu değil diye istemiyormuş kız da ablasının ağzına bakan bir tipmiş) kavgalıyken ve morali bozukken gitmiş bu diğer takıntılı kızla işi pişirmiş.
Sonra kendisi itiraf etmiş diğerine zaten,kendisi ayrılmış ben böyle birşey yaptım deyip.
İki taraftan da beddua, küfür ve kıyamet oklarının arasındayken biz tanıştık geyşamla.
Aslında olay sıcak değildi 1 seneye yakın geçmiş ama kızlar hala taciz ediyordu bunu.
Biz tanışınca öğrendim ve şahit oldum zaten sürekli gelen arama ve mesajlardan. Kendi de saklamadı zaten.
Önce böyle birini istemem falan dedim. Sonra baktım deli gibi aşık olmuşum. Adamı rüyalarımda mı görmüyorum, sürekli hayaller mi kurmuyorum. Büyülenmiş gibiyim. Ve diyorum ya evleneceğimizi hissettim ben onu görünce.
Çok yeminler etti, numarasını değiştirdi. Bende istihareye yattım çok hayırlı görünce bir şans verdim. Ama hiçbir zaman tam olarak güvenmedim hep denedim. Çok şükür doğru bir karar vermişim.
Ergenliğine verdim artık hatasını.. Ama eski sevgilisi değil de diğer kız beni de çok taciz etti.

bide mavi gözlü he tahmin etmeliydim :KK70:
En kenafirindenn :KK70:
Bide sülalece mavi gözlüler zaten. Yakuzagiller dediğimin içine giren hepsi mavi gözlü. Şeytan ordusu gibiler.
Sizi dinlicem sarilicam😍
Bencede 😍😍
Bende cok pisim kiskanclkta da esimin benden once sevgili oldgu olmamis 16 yasnda pesime dustu zaten ondan once de platonik olmus 😍
Bende çok kıskancım çayım ama geçmişe takıntılı değilim. Benden önce olan şeyleri takmam. Benden sonra olanlar için adamı çiğ çiğ yerim gerekirse :KK70:
B Brunello Cicinelli kekin tarifini yazdim sende bak annen yada sen yaparsiniz belki cok pofidik bi ke oluyor
Sağol çayım ♥️

Ana. Akroşun bu duruma tepkisi nedir :KK70:

Geçmesin geyşamla işim çok zor olur :skandal::rolleyes:
Yazık ne olsun zaten elletmiyon unuttuk kankamsn naber hacı diye ense patlatıyor evde :D

Bnde iyidir brooo diom :D
Genelde ben erken uyuyorm o da geç tabi haliyle geldiğini bile duymuyorm o da ellesmiyor uyuyor :D

Beni cezbetmek için kurlar yapıyor güvercin gbi ama cix :D

Yazık ne olsun zaten elletmiyon unuttuk kankamsn naber hacı diye ense patlatıyor evde :KK70:

Bnde iyidir brooo diom :KK70:
Genelde ben erken uyuyorm o da geç tabi haliyle geldiğini bile duymuyorm o da ellesmiyor uyuyor :KK70:

Beni cezbetmek için kurlar yapıyor güvercin gbi ama cix :KK70:
Resmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafile :KK70: :KK70: aynı benim avcumu yaladığım gibi akroş da benimle aynı kaderi paylaşıyor :KK70:

Resmen adam dişisini etkilemek için çiftleşme dansı yapıyor ama nafile :KK70: :KK70: aynı benim avcumu yaladığım gibi akroş da benimle aynı kaderi paylaşıyor :KK70:
Seni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok ona :D
Hala eve girince oguruyorm :D

Seni bilmem madannom da akros hakediyor artık beni bu evden çıkarana kdr zirnik yok ona :KK70:
Hala eve girince oguruyorm :KK70:
Bencede gülom. Seni mutlu etsin önce. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :KK8:
Ver yeni evi al ödülü de ona :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X