Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün dövüşme günü olmuş esmer bombam :KK70: :KK70:
Bende gelene kadar geyşamla ve sigortacımla dövüştüm, siz içeride ben dışarıda cenk etmişiz :KK70:
Kahkahalarima engel olamıyorum,😂😂😂😂

Sen neden dövustunn,😂😂

Savasmayin sevisinn demek istedim,😂 tabi sigortaci ile dgl geysayla,😂

Ben de biraz derslere gömüldüm cicim Allahtan gelen bi azimle sıkı sıkıya gömüldüm 😂😂

O gizemliaslı olayını görmemiştim. Bizim diloşa Zeynos arasında ufak bi polemik olmuş.

Ben yıkılmadım ama ayakta da pek değilim esasında 😂
Sen artık derslere gömül zaten miniğim, polisi bulduğundan beri dersleri boşluyorsun farketmedim sanma :tokat::KK70:

Sen artık derslere gömül zaten miniğim, polisi bulduğundan beri dersleri boşluyorsun farketmedim sanma :tokat::KK70:
Çok yanlış zaman oldu 😏

Sadece o olsa cicim Ohooo daha pek çok şeyle uğraşıyorum reeelde vallahi ama hallolacak inşallah 🙏😍

Son 5 ayy 😂

Unutur muyum kuzum💖💖bi süredir türkiyedeydim ,ev alalım dedik olmadı, kayınbaba rahatsızlandı hastaneyi mesken belledik,orda hep koşturmacayla geçti .kıbrısa geldim virüs mü ne kaptım bi haftadır hastanelerde acillerdeyim.daha bugün toparlamaya başladım.tek tük girip yazıyom bazen o kadar💕💕

Son düzenleme:
Kahkahalarima engel olamıyorum,😂😂😂😂

Sen neden dövustunn,😂😂

Savasmayin sevisinn demek istedim,😂 tabi sigortaci ile dgl geysayla,😂
Hadi ben sevişemediğimden savaşıyorum benim kepenekler inmiş, albay emekliliğe ayrılmış, araba sileceklerini kaldıran antropozlu amcalara dönmüşüm. Sizin derdiniz ne azgın karılar sizin dövüşmemeniz lazım :KK70::KK70:
Geyşamla bozuktuk bir kaç gündür. İşteyken ben buna okkalı bir msj atmıştım o da gelince yüz yüze konuşalım demişti. Dün geldi ama yüzümü gülüyor görünce konuşmadı. Yatana kadar bekledim ama nafile..
Adam sadece trip atarken takıyor beni. Nasıl dövüşmeyeyim..

Bugün dövüşme günü olmuş esmer bombam :KK70: :KK70:
Bende gelene kadar geyşamla ve sigortacımla dövüştüm, siz içeride ben dışarıda cenk etmişiz :KK70:
Siz niye döğüştünüzzzzz bögütlenimm
Savaşmayınnn gı sevişinnnn :KK8: :KK8: :KK70: eniştemle tabiki sigortacı kadınsa onu bilemem :KK70::KK70::KK70::bicak:

Hadi ben sevişemediğimden savaşıyorum benim kepenekler inmiş, albay emekliliğe ayrılmış, araba sileceklerini kaldıran antropozlu amcalara dönmüşüm. Sizin derdiniz ne azgın karılar sizin dövüşmemeniz lazım :KK70::KK70:
Geyşamla bozuktuk bir kaç gündür. İşteyken ben buna okkalı bir msj atmıştım o da gelince yüz yüze konuşalım demişti. Dün geldi ama yüzümü gülüyor görünce konuşmadı. Yatana kadar bekledim ama nafile..
Adam sadece trip atarken takıyor beni. Nasıl dövüşmeyeyim..
Yaaa fıstıklı katmerim neden böyle yapıyorsun ☹️ acaba biraz yukleniyor musun enisteye 🙄

Unutur muyum kuzum💖💖bi süredir türkiyedeydim ,ev alalım dedik olmadı, kayınbaba rahatsızlandı hastaneyi mesken belledik,orda hep koşturmacayla geçti .kıbrısa geldim virüs mü ne kaptım bi haftadır hastanelerde acillerdeyim.daha bugün toparlamaya başladım.tek tük girip yazıyom bazen o kadar💕💕
Aaaa geçmiş olsun malim bende kırılmıştım sana artık bizi sevmiyorsun artık sandım :KK42:
Ne virüsü kaptın, korona deme 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X