Eşinizin alkol tedavisi görmesi lazım. Diğer konunuzda da en ufak bi olayda tetiklenecek ve daha beter olacak demiştik. Psikolog tedavisini bağımlılık tedavisiyle iyice pekiştirin.. Çok zor durum ama en azından kendinin farkında ve çabalıyor..
Ne hali varsa görsün bırak .
Sizinki de ona bağımlılık .Yapmayın kurtulun.Keske yapabilsem..
bence iyice bi araştırıp iyi bi psikiyatriste daha görünün. Alkol tedavisi de görmesi gerekebilir. İnsanlar senelerce okuyup meslek icra ediyolar benim burdan bi şey söylemem uygun olmaz. Sadece bağımlılıklar üzerine de uzman olan bi psikolog veya psikiyatristle de görüşmeniz..Psikiyatrimiz fiziksel degil ruhsal bir bagimlilik soz konusu terapi ile asabilirsiniz dedi. Bencede alkol tedavisi olmasi lazim. Acaba baska bir psikiyatriye mi gitmemiz lazim
Sizinki de ona bağımlılık .Yapmayın kurtulun.
herkesin bi sınavı var şu hayatta. Kolay bi şey yaşamıyosunuz evet ama hemen her zorlukta bırakıp gidecek olsak ortada yuva kalmaz. Ben sizi takdir ediyorum.Inanin suan evliligim gozumde degil. Benim tek derdim iyilesmesi. Soyledim ona da. Evliligi konusmayacam seninle. Durumumuzu sen iyilesince konusacagiz dedim. Mosmor oldu. Aci cekiyorum dedi. Esim degil baskasida olsa gormezden gelemem. Ailesinde is yok bende birakirsam cok daha kotu olur.
Bu hayat sizin ,tekrarı yok .Bu yaptıkları normal boyutlarda değil .Zaman hızlı akıyor .Siz ona annelik, babalık,yapıyorsunuz bu sizin göreviniz değil .Bu ayrımı yapın .Onunda eşe ihtiyacı var sizi anne babası gibi kullanamaz .Terkedin onu iyilik yapın.Inanin suan evliligim gozumde degil. Benim tek derdim iyilesmesi. Soyledim ona da. Evliligi konusmayacam seninle. Durumumuzu sen iyilesince konusacagiz dedim. Mosmor oldu. Aci cekiyorum dedi. Esim degil baskasida olsa gormezden gelemem. Ailesinde is yok bende birakirsam cok daha kotu olur.
Dogru soyluyorsunuz. Yrd.doc. dr du gittigimiz esiminde devamli doktoru 6 7 senedir ayni kisiye gidiyordu. Ama baska bir dr unda fikrini alacagim.bence iyice bi araştırıp iyi bi psikiyatriste daha görünün. Alkol tedavisi de görmesi gerekebilir. İnsanlar senelerce okuyup meslek icra ediyolar benim burdan bi şey söylemem uygun olmaz. Sadece bağımlılıklar üzerine de uzman olan bi psikolog veya psikiyatristle de görüşmeniz..
herkesin bi sınavı var şu hayatta. Kolay bi şey yaşamıyosunuz evet ama hemen her zorlukta bırakıp gidecek olsak ortada yuva kalmaz. Ben sizi takdir ediyorum.
Tedavisini olsun. Kendini toplar iyi olursa evliliğiniz bitmemeli bence. Çünkü dşiniz çabalıyo. Bunu yapmayan çok insan var. Eşiniz de onlardan biri olsa ayrılın derdim.. Baktınız bi düzelme yok o zaman kendi yolunuza bakarsınız.
Bu hayat sizin ,tekrarı yok .Bu yaptıkları normal boyutlarda değil .Zaman hızlı akıyor .Siz ona annelik, babalık,yapıyorsunuz bu sizin göreviniz değil .Bu ayrımı yapın .Onunda eşe ihtiyacı var sizi anne babası gibi kullanamaz .Terkedin onu iyilik yapın.
bende dua edicem sizin için. İnşallah bi an evvel eşiniz iyi olur evliliğiniz huzurla ağız tadıyla mutlulukla devam eder.. Allah her ikinizin de yardımcısı olsun..Cok tesekkur ederim. Allah a dua ediyorum. Insallah ektigimi bicecegim. Kolay olan birakmak. Zaten esim normal alkol yokken bana kotu davranda 1 dakika durmazdim.
Evde bir çocuğunuZ olsa bu olayları unutamaz ve atlatamaZdı.
bende dua edicem sizin için. İnşallah bi an evvel eşiniz iyi olur evliliğiniz huzurla ağız tadıyla mutlulukla devam eder.. Allah her ikinizin de yardımcısı olsun..
Gercekten çok bahtsız bir kadınsıneşin ciddi tedavi Olmalı ve düzelmeyeceği durunda da seni kaybedeceğini bilmeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?