Son Atv

Aboow hakikaten de Halile benziyor ama bu kadar acık etmezler yaa, bütün herseyi Halil üzerine yıkıyorlar bence suan... Hem Yorgo o buraya geri gelecek dedi, ayy Halil olmasınnnn, insan cocukluk arkadasına bunları yapmasın........

Halil de cok havalı bir adam he, normalde sarışınları sevmeme ragmen bu adam cok seksi masallah :52::32:

Ama birileri halilin üzerine yıkıyor olsa neden leylayı şikayet etsin ki polise... Ayrıca o şapkalı adamın ayakkabısı halilinkine çok benziyordu :26::26::26:

tam izleyemedim son bölümü,, leyla şapkalı adamın yüzünü görmedi mi? gördüyse halil olduğunu anlamaz mıydı?

Ama birileri halilin üzerine yıkıyor olsa neden leylayı şikayet etsin ki polise... Ayrıca o şapkalı adamın ayakkabısı halilinkine çok benziyordu :26::26::26:

Canım ben daha yeni izliyorum acele ettim mesaj yazmak için cok heyecanlandım daaa heheh :23: Halil mi simdi kesin yaaa, üffffffffff ona iyi haller yakışıyordu yaaaaaaaa :26::26:

Zaten Leyla ona Selimin olduğu adresi verince de hiç şaşırmadı tedirgin oldu off cok merak ediyorum.. O kadar aöf sınavlarına hazırlandım her diziyi bıraktım bi bunu bırakamadım cok merak uyandiriyor bende :51:

Canım ben daha yeni izliyorum acele ettim mesaj yazmak için cok heyecanlandım daaa heheh :23: Halil mi simdi kesin yaaa, üffffffffff ona iyi haller yakışıyordu yaaaaaaaa :26::26:

Zaten Leyla ona Selimin olduğu adresi verince de hiç şaşırmadı tedirgin oldu off cok merak ediyorum.. O kadar aöf sınavlarına hazırlandım her diziyi bıraktım bi bunu bırakamadım cok merak uyandiriyor bende :51:

Ben Halilin tek olduğunu düşünmüyorum açıkcası...Evet tüm ip uçları Halili gösteriyor ama bence işin arkasında başka biri daha var... Dünkü bölümde Halil evde ayrılır ayrılmaz Yorgo geldi Halil nasıl gördü hemen eve gelebildi...Yorgonun yokluğunu farketmesi bile daha uzun sürerdi bence... Evet Halilde işin içinde ama yardımcı olan biri var ona...

Leyla adresi görünce belki bilmediği için şaşırmamıştır bence...

Son düzenleme:
Ben Halilin tek olduğunu düşünmüyorum açıkcası...Evet tüm ip uçları Halili gösteriyor ama bence işin arkasında başka biri daha var... Dünkü bölümde Halil evde ayrılır ayrılmaz Yorgo geldi Halil nasıl gördü hemen eve gelebildi...Yorgonun yokluğunu farketmesi bile daha uzun sürerdi bence... Evet Halilde işin içinde ama yardımcı olan biri var ona...

Leyla adresi görünce belki bilmediği için şaşırmamıştır bence...

Halili diyorum canım, evet baska biri de var mutlaka ve Halilin Ayline olan aşkından haberdar büyük ihtimalle.

Sonu da kötü bitti yaaa, resmeen aşıkmış Ayline fotograflarda kesmiş Selimii.... Olan Aleve oldu... 2 bölüm kaldı artık ortaya cıksana nedenlerini sonuclarını izlesek öğrensekkkk..

Halili diyorum canım, evet baska biri de var mutlaka ve Halilin Ayline olan aşkından haberdar büyük ihtimalle.

Sonu da kötü bitti yaaa, resmeen aşıkmış Ayline fotograflarda kesmiş Selimii.... Olan Aleve oldu... 2 bölüm kaldı artık ortaya cıksana nedenlerini sonuclarını izlesek öğrensekkkk..

Sonunu izleyemedim maalesef... Daha 3 bölüm var bitmesine ama az çok belli oldu artık işin iç yüzü... Ay o kadar karıştırdılar diziyi sonuç bir aşk olayına dönerse çok üzülürüm :27::27::27:

şimdi netten izledim,, evet şapkalı adam ile halil in pantolnları aynı,, ama dikkatlice inceledim bacak yapıları aynı değil,, bence farklı kişiler.. ama halil in de bağlantısı var..

Haklısın bizde boğuşma sahnesinde adamın bacaklarını ve poposunu görünce eşimle Halil değil dedik ama ayakkabısı aynıydı Halille... Bende seninle aynı fikirdeyim Halil yönetiyor sadece diğerini...

Haklısın bizde boğuşma sahnesinde adamın bacaklarını ve poposunu görünce eşimle Halil değil dedik ama ayakkabısı aynıydı Halille... Bende seninle aynı fikirdeyim Halil yönetiyor sadece diğerini...

ayrıca yorgo yu boğmaya çaılısırken sapkalı adamın burnunun ucu gözüküyor bu adam da maske olmadığının kanıtı, leyla yüzünü görüyor,, bu da halil olmadığının kanıtı bence,,

Lutfen halil cikmasin,butun oklar onu gostersin,izleyiciyi evet kesin halil diye dusundurmek icin yapilsin ki sonunda ters kose olalim..lutfen halilin sizofrenligine falan baglanmasin konu.hollywood da artik bisey bulamayinca sizofren senaryosu yaziyor bol bol,yeterince izledim.ogg geldi artik.mesele bahmanin deneyi olsun,halilin aylin aski degil.yada bizim bilmedigimiz baska derin mevzular olsun.ucak kasitli olarak dusurulmus olsun mesela.sirf selimi oldu bilinsin diye.valla halil cikarsa izleyicinin beklentisi bosa olacak.ben bile daha mantikli gizemli bi senaryo yazardim derim eger halil olursa...

bu uçak düştüğünde ölenler arasında iranlı iş adamları falan da var diye geçmişti haberlerde.tesadüf mü acaba,bi ilgisi var mıdır bu bahmanın deneyleriyle falan diye düşünmedim de değil hani..halil işin içinde belli ki ama birileri daha vardır herhalde.selimin ikizi ölmemiş falan olabilir mi acaba?o zaman da saçma olur sanki..amaaan bakalım nasıl bağlayacaklar?

ayrıca yorgo yu boğmaya çaılısırken sapkalı adamın burnunun ucu gözüküyor bu adam da maske olmadığının kanıtı, leyla yüzünü görüyor,, bu da halil olmadığının kanıtı bence,,

:9::9::9::9: Ne kadar dikkatlisiniz... Ay bir an önce bitsin merak ettim çok

Valla çok heyecanlı bir bölümdü,

O şapkalı adamı özellikle Halile benzetmişler bence,ama gerçekten bacak yapıları farklı duruyo,

Şöyle bişey geliyo aklıma,Ramin bu deney için herkesi kullandığı gibi Halilin de Aylin saplantısını kullandı ve Alperi de hastanede gizlice

Dna testi falan yaptığı için bu işe ortak etti tehdit ederek,

Halil tek başına biraz zor yapar çünkü Selimi falan bi yerlere kapatacak saklayacak,yalnız başına yapamaz,

Çok itici geliyo bana bu arada Halil,çok karaktersiz yani,Selimden bile daha suçlu buluyorum onu,

Yazık Alevin ne suçu vardı,ve de Leylanın,ihbar etti yazık kadını çocuklarına kavuşamadan,

En süper karakter Kudret ve Simon bence,çok karizmatikler yani...:31:

Son düzenleme:
aslında alperlede ilgili bir şeyler olabilir belki selimi ortadan kaldırmaya çalışan alperdir.
Ama bu halil çok karaktersiz gerçekten alevi de harcadı. Benim içinde dizide en düzgün adam gibi adam olan karakter kudret.

ben hala halilin bu isin hic bir yerinde olmadigina tum kalbimle inaniyorum...
evet halil manyak psikopat bi asik,turlu sacmaliklar yapiyor,ama o herkesin gozune gozune soktuklari ayrintilari ozellikle yapiyorlar ki halil sanalim..
kesinlikle halil cikmayacak..is birlikci falanda degil..
baskalarinin isi...

[video=youtube;ZOdOfxzKGTc]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=ZOdOfxzKGTc[/video]

:14::14::14::14::14:offff izlemeyecgim iste cok sinir oldum.gozumuze soka soka nasil halil yaparlar nerde kaldi dizinin sonunun sir'ligi:14::14::14::14:

Ya zaten son birkaç bölümdür belliydi Halil olduğu,çok fazla şaşırmadık ama ilk bölümler baya uğraştırmıştı bizi olayları çözmek açısından...

Son yaklaşıyor,çok az kaldı...

Son düzenleme:
ben hala halilin bu isin hic bir yerinde olmadigina tum kalbimle inaniyorum...
evet halil manyak psikopat bi asik,turlu sacmaliklar yapiyor,ama o herkesin gozune gozune soktuklari ayrintilari ozellikle yapiyorlar ki halil sanalim..
kesinlikle halil cikmayacak..is birlikci falanda degil..
baskalarinin isi...

Yaa bende acaba mı diyorum bazen ama Halil ciksin istemiyorum yaa o adamı ben cok seviyorum :23:

Şuan itibariyle diziyi izlemiyorum. Son dizisi, ekibi ve Ay yapım bence siz bu işi yapmayın :52:

Halildi arkadaşlar kesinleşti. Suratı kapalıydı... Bu yüzden leyla görmedi. LEyla halili aradı ve 5 dk sonra kapı çaldı Halil geldi. Ne çabuk??? Aynı kot pantalon ve ayakkabı ile. Ahyret bişey. İğrenç saçma dizi:37:

Kendimden alıntı yaparak yazıyorum... Ben demiştimmmm :52: insanı resmen salak yerine koydular... En başından beri belliydi zaten Halil olduğu.

SOnunda öyle birşey çıksın ki bunların sapıkça bir aşktan öte olduğunu anlatsın. Umarım yani yoksa bu ekipten birşey beklemiyorum bu saatten sonra.

SON DİZİSİ VE AY YAPIM: OTUR SIFIR!!!!

evet halil oldugunu gostere gostere yaparak bizi salak yerine koydular bu dogru cok sinirlendim ama en heyecanla izledigim bolum bu.:18::18::18::18::18::18::18::18:

Back
X