son ayda mıde yanması.....

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar 36.haftamızın ıcındeyız ve bıkac gundur acayıp mıde yanmam var ne yesem acı acı gelyor mıdem bır tuhaf.....neyapabılırım persembe gunu randevumuz doktorla...ogune kadar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz?gebelıgının son ayında ozellıkle bu durumu yasayan var mı?ne tavsıye edersını?tecrubelerınızı beklıyorum....

merhaba cnm bende bir önceki hamileliğimde son iki ay mide yanmasından çok çekmiştim.. doktorum rennie duo diye bir şurup vermişti mucize gibi bişey ben 4-5 şişe bitirdiğimi hatırlıyorum şimdi yine hamileyim geçen gün mide yanmam oldu hemen eşime aldırdım aynı şuruptan hemen içtim 1ölçek şıp diye geçirdi:)

cnm telaşlanma!!son aylarda mide yanması bebeğin saçlarının çıkmasıyla alakalıymış:emir_bebek:

merhaba cnm bende bir önceki hamileliğimde son iki ay mide yanmasından çok çekmiştim.. doktorum rennie duo diye bir şurup vermişti mucize gibi bişey ben 4-5 şişe bitirdiğimi hatırlıyorum şimdi yine hamileyim geçen gün mide yanmam oldu hemen eşime aldırdım aynı şuruptan hemen içtim 1ölçek şıp diye geçirdi:)

banada hamılelıgımın ortasında gavıskon adlı surubu vermıstı doktorum ama suan o bıle fayda etmıyor anlamadım normalde mıdem rahatsızdır zaten gebelıkte ıkı katına cıktı galıba:)gecmedı bır turlu....son ay nekadar da zormus yawwww:)sagol canım cevabın ıcın....

evet kızlar cevaplar ıcın sagolun bugun kontrolumuz vardı bebegım ters donmus tekrardan ve mıde yanmamın sebebı ortaya cıktı....tekrardan gavısgon yazdırdım ancak rahatlatır zaten ve bası baskı yaptıgından oluyormus....

selam kızlar 36.haftamızın ıcındeyız ve bıkac gundur acayıp mıde yanmam var ne yesem acı acı gelyor mıdem bır tuhaf.....neyapabılırım persembe gunu randevumuz doktorla...ogune kadar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz?gebelıgının son ayında ozellıkle bu durumu yasayan var mı?ne tavsıye edersını?tecrubelerınızı beklıyorum....

rennie duo.10 yıllık mide hastası olarak her derde dava şurubum.yol arkadaşım.:-)))

Back
X