- Konu Sahibi kardelenn35
arkadaşlar bktm bu ruyalardn uymak istemiom ya.. var mı benm gibi oln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım,hepimiz gördük o rüyaları çok normal.ama takip ettiğim kadarıyla sen çok kafana takıyorsun ve sürekli düşünüyorsun.hep olumlu düşün.sonuçta çok iyi bir hastane seçmişsin eminim doktorunda iyidir.sen de rahat oldun mu herşey çok güzel olur canım...
olur o rüyalar canım.bende çok görürüdüm.yok bebek ölür sakat doğar neler neler.sen dua et bebişine hayırlısıyla kavuşursun inşallah.
meraba arkadaşım bende senin gibiyken çok görüyodum 5 ay önce doğum yatım oğlum var hiç unutamam bi keresinde rüyamda oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde karnımda dimdik duruyomuş ve bibisi benim göbeğim delikmiş ordasn çıkmiş bibisi o sabah çok ağlamıştım hiç kafana takma canım ben çok tkmıştımarkadaşlar bktm bu ruyalardn uymak istemiom ya.. var mı benm gibi oln
meraba arkadaşım bende senin gibiyken çok görüyodum 5 ay önce doğum yatım oğlum var hiç unutamam bi keresinde rüyamda oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde karnımda dimdik duruyomuş ve bibisi benim göbeğim delikmiş ordasn çıkmiş bibisi o sabah çok ağlamıştım hiç kafana takma canım ben çok tkmıştım