• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son ayında kotu ruyalar oren var mı:(

olur o rüyalar canım.bende çok görürüdüm.yok bebek ölür sakat doğar neler neler.sen dua et bebişine hayırlısıyla kavuşursun inşallah.

Canım,hepimiz gördük o rüyaları çok normal.ama takip ettiğim kadarıyla sen çok kafana takıyorsun ve sürekli düşünüyorsun.hep olumlu düşün.sonuçta çok iyi bir hastane seçmişsin eminim doktorunda iyidir.sen de rahat oldun mu herşey çok güzel olur canım...

Canım,hepimiz gördük o rüyaları çok normal.ama takip ettiğim kadarıyla sen çok kafana takıyorsun ve sürekli düşünüyorsun.hep olumlu düşün.sonuçta çok iyi bir hastane seçmişsin eminim doktorunda iyidir.sen de rahat oldun mu herşey çok güzel olur canım...

çok saol canm ya ama çok doğru takip etmişsin ben psikolojk olarak çok kotu donemler geçirdm şuan en ii hallerm diebilirim . psikoloğa başladm zaten bişeyetaknca takıyorm çok kaygılıym ama inan elimde değil.. ben bole diildm ama nasl bu kadar duygu düşünce durumum değişti anlayamıorm..

arkadaşlar bktm bu ruyalardn uymak istemiom ya.. var mı benm gibi oln
meraba arkadaşım bende senin gibiyken çok görüyodum 5 ay önce doğum yatım oğlum var hiç unutamam bi keresinde rüyamda oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde karnımda dimdik duruyomuş ve bibisi benim göbeğim delikmiş ordasn çıkmiş bibisi o sabah çok ağlamıştım hiç kafana takma canım ben çok tkmıştım

meraba arkadaşım bende senin gibiyken çok görüyodum 5 ay önce doğum yatım oğlum var hiç unutamam bi keresinde rüyamda oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde karnımda dimdik duruyomuş ve bibisi benim göbeğim delikmiş ordasn çıkmiş bibisi o sabah çok ağlamıştım hiç kafana takma canım ben çok tkmıştım

ya ben de çok takıodm ALLAH DAN bu aralar pek grmym canm ama korkuom grcrm die:(

ya arkadaşlar hep bi terslik olacakmş gibi gelio ve hep kotu de olsa ii de olsa rüyalar grym ve kalkınca çok etkileniorm:( yardm edin ne olr

bende bıkmıstım ruyalardan hep kotu bı sekılde dogum yaptıgımı goruyordum kabus dıyelım bız buna berbattı yaa

bende kötü ruyalar görürdüm canim ya bu normalmis sormustum. abuk sabuk ruyalar görürdüm. bol bol dua oku bence

Back
X