son aylar bebişlerimiz kaçıncı haftada kaç kg kaç boy????

dün gittik 34.haftam 2500 gr olmuş, kılo 2 hafta kadar önden gidiyor ama boyunu söylemiyor dr.

ben de bugün gittim kızlar 30+4 haftalık 1875 gr olmuş maşallah oğluşuma. Alahh hepimizin bebeklerini korusun.

kızlar bende dün gittim 32+6 bugün doktor 2,250 olduğunu söyledi oğlumun kilosunun.maaşallah 2 hafta önde gidiyor kilosu.ama boyunu öğrenemedim.hepimizin allah yardımcısı olsun zaman azaldı çok heyecanlıyım ben....

bende bugün gittim 34+3 kilosu 2.185 gram.doktor haftasına göre normal dedi ama sanki bana biraz zayıf gibi geldi bazı bebeklere kıyasla. sizcede öylemidir kızlar? :çok üzgünüm:
bir de lebiscim boyunu hesaplamalarıma göre demişsin de canım ansıl hesapladın acaba banada söyleyebilirmisin.doktorum boy ölçüsünü söylemedi.

valla şekerim bende bizim kıslardan öğrendim. ultrason sonuçlarında FL ölcüsü bulunuyor hani. işte o ölcüyü 7 ile çarpınca buluyorsun boyunu. mesela benim ki doppler de
FL : 62 mm X 7 =434 mm yani 43,4 cm bulmuştum... umarım acıklayıcı olmuşumdur tatlım

34+3 haftalık 3000 gr 48 cm boy dün gittik doktor teyzemize....bu arada bebeğim büyüyor başlığı altında 2009 şubat bebekleri boy ve kilo çizelgesi zaten mevcut ordan devam edebilirsiniz arkadaslar...karısklık olmasın böyle...

Kadınlar Kulübü > Kadın & Çocuk Sağlığı > Gebelik > Bebeğim Büyüyor
2009 şubat bebekleri haftalari-boy ve kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…