Son aylara girenler

Ben de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar
30+0 da muayene oldum dönmüş baş aşağı duruyordu canım. Son zamanlarda cok pozisyon değiştiriyor ama 35ten sonra genelde döndüyse kalıyor o pozisyonda dönmediyse dönme ihtimali düşüyor ama dönmesi imkansız değil tabi.

Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar
Benimki hep dönüktü canım hep doğum pozisyon u baş aşağı geliyor diyor doktor hiç yukarı çıkmadı hep asagida

Sırt üstü yatınca çarpıntı oluyor ve rahatsiz oluyorum artık sola yatmaktan da kolum uyuşuyor curudu solum artık

Sırt üstü yatınca çarpıntı oluyor ve rahatsiz oluyorum artık sola yatmaktan da kolum uyuşuyor curudu solum artık
Arada sağına da yatabilirsin ama cok uzun kalmamak kaydıyla. Soluna yatınca insan uyuşuyor tabi. Ağrıyor bu sefer. Sırt üstü yatma zaten

Gündüzleri iyiyim genelde ama geceleri ağrılarım başlıyor. Genelde kasık ağrısı ve kaburga ağrısı. Yastıklardan boğulacam artık uyku yok daha fazla yastık daha fazla yastık :)

Arada sağına da yatabilirsin ama cok uzun kalmamak kaydıyla. Soluna yatınca insan uyuşuyor tabi. Ağrıyor bu sefer. Sırt üstü yatma zaten
sabaha kadar sagimda uyumuş buluyorum kendimi sola yatıyorum ama hep uyandığımda sağa donmusum

Bende 32 ha
sabaha kadar sagimda uyumuş buluyorum kendimi sola yatıyorum ama hep uyandığımda sağa donmusum
ben doktoruma sordum ne şekilde rahat ediyosan öyle yat dedi illa sola yatmana gerek yok dedi

Maşallah canım.. benim de 33 de tekrar kontrolüm var umarım dönmüş olur

Bende 32 ha

Bende 32 haftadayım aynı tarif ettigin ağrıları çekiyorum
Bebisler baskı mi yapıyor ki kaburgam çürümüş gibi

Ben de 30+6 yım. Dün gittiğimde doktora dönmüştü. Seninki de ya dönmüştür ya dönmek üzeredir :)
Maşallah canım ne güzel benim ki de döner insallah

Bizde 29. Haftadayiz sağlıkla kucağınıza alırız insallah bende bacak ağrılarından yatamiyorum sürekli germe hareketi yapıyorum magnezyum kullandığım halde bu sekildeyiz

Bizde 29. Haftadayiz sağlıkla kucağınıza alırız insallah bende bacak ağrılarından yatamiyorum sürekli germe hareketi yapıyorum magnezyum kullandığım halde bu sekildeyiz

Adet tarihime göre 31+4 teyim , ultrasona göre 33+3 iki hafta önden gidiyo yani kızım. Sırtımda ağrım oluyo benim kürek kemiklerimde , bazen de göğsümün altında. Onlar da her zaman değil. Çok şükür başka bşyim yok. 57 ile hamile kalmıştım 68 kiloyum

Doktorun sat tarihini baz alıyordur ama di mi

kızlar neden surekli solunuza yatmaya dikkat ediyorsunuz?

kızlar neden surekli solunuza yatmaya dikkat ediyorsunuz?
Sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeğin oksijensiz kalmasına neden oluyor.

Bu nedenle sola yatmak öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…