- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi karabela06
-
30+0 da muayene oldum dönmüş baş aşağı duruyordu canım. Son zamanlarda cok pozisyon değiştiriyor ama 35ten sonra genelde döndüyse kalıyor o pozisyonda dönmediyse dönme ihtimali düşüyor ama dönmesi imkansız değil tabi.Ben de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar
Bende 32 haftadayım aynı tarif ettigin ağrıları çekiyorumBen de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Sizin bebisler döndü mu benim 2 gün önceki kontrolde donmemişti. Sizinkiler ne zman döndü kızlar
Benimki hep dönüktü canım hep doğum pozisyon u baş aşağı geliyor diyor doktor hiç yukarı çıkmadı hep asagidaBen de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
Arada sağına da yatabilirsin ama cok uzun kalmamak kaydıyla. Soluna yatınca insan uyuşuyor tabi. Ağrıyor bu sefer. Sırt üstü yatma zatenSırt üstü yatınca çarpıntı oluyor ve rahatsiz oluyorum artık sola yatmaktan da kolum uyuşuyor curudu solum artık
Ben de 30+6 yım. Dün gittiğimde doktora dönmüştü. Seninki de ya dönmüştür ya dönmek üzeredir :)Ben de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
sabaha kadar sagimda uyumuş buluyorum kendimi sola yatıyorum ama hep uyandığımda sağa donmusumArada sağına da yatabilirsin ama cok uzun kalmamak kaydıyla. Soluna yatınca insan uyuşuyor tabi. Ağrıyor bu sefer. Sırt üstü yatma zaten
Ben de 30+6 yim. Sırt agrisi ve gogsumun altında kaburga açısı çekiyorum.
ben doktoruma sordum ne şekilde rahat ediyosan öyle yat dedi illa sola yatmana gerek yok dedisabaha kadar sagimda uyumuş buluyorum kendimi sola yatıyorum ama hep uyandığımda sağa donmusum
Maşallah canım.. benim de 33 de tekrar kontrolüm var umarım dönmüş olur30+0 da muayene oldum dönmüş baş aşağı duruyordu canım. Son zamanlarda cok pozisyon değiştiriyor ama 35ten sonra genelde döndüyse kalıyor o pozisyonda dönmediyse dönme ihtimali düşüyor ama dönmesi imkansız değil tabi.
Bebisler baskı mi yapıyor ki kaburgam çürümüş gibiBende 32 ha
Bende 32 haftadayım aynı tarif ettigin ağrıları çekiyorum
Maşallah canım ne güzel benim ki de döner insallahBen de 30+6 yım. Dün gittiğimde doktora dönmüştü. Seninki de ya dönmüştür ya dönmek üzeredir :)
Bebeğin hareketlerinde bir problem yoksaa endişelenme canım. Doktor bana sağına yatabilirsin demiştisabaha kadar sagimda uyumuş buluyorum kendimi sola yatıyorum ama hep uyandığımda sağa donmusum
Doktorun sat tarihini baz alıyordur ama di miAdet tarihime göre 31+4 teyim , ultrasona göre 33+3 iki hafta önden gidiyo yani kızım. Sırtımda ağrım oluyo benim kürek kemiklerimde , bazen de göğsümün altında. Onlar da her zaman değil. Çok şükür başka bşyim yok. 57 ile hamile kalmıştım 68 kiloyum
Evet canım, benim kafam karışınca sordum satı baz alıcaz dedi. Eğer iri bebek olma ihtimali olursa o zaman ultrasona göre sezaryen olur dedi.Doktorun sat tarihini baz alıyordur ama di mi
Hayırlısı olsun inşallah canımmEvet canım, benim kafam karışınca sordum satı baz alıcaz dedi. Eğer iri bebek olma ihtimali olursa o zaman ultrasona göre sezaryen olur dedi.
Amin canım Cumartesi kontrol var bakalım fark açıldı mı azaldı mı :) çok merak ediyorumHayırlısı olsun inşallah canımm
Sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeğin oksijensiz kalmasına neden oluyor.kızlar neden surekli solunuza yatmaya dikkat ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?