son aylarda halsizlik fenalik hissi oluyormu?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
Merhaba arkadaslar. 32.haftadayim. bir hafta once ayni sey oldu butun gun halsizdim yattim, boyle bir fenalik hissi oldu. Ertesi gunkan tahlili yaptirdim kan sekerim dusuk cikti. Bugun ayni sey yine oldu sabahtan beriyatiyorum, hem halsizim hemde hafif bir fenalik bayginlik hali var. 4 gundur yediklerimedikkt edip az ve sık yiyorum. Ama yinede bugun kotu hossediyorum kendimi. Dr.um cokbilgi vermiyor uzman alanina yonlendiriyor. Acaba hamileliktenmi butunbunlar gecmezse daholiyeye gitcem. Kan sekeindenolsa iseylee yiyince gecergun boyu boyleolmaz diye dusnuyorum..

Bende halsizim tembellestim. Yatıyorum hep. .doktorada sormadım hamileliktendir diye düşündüm. .uykum var hep sanki

Bende halsizim tembellestim. Yatıyorum hep. .doktorada sormadım hamileliktendir diye düşündüm. .uykum var hep sanki
Oyle bi halsizlik degil benimkisi. sabahtan beri yatiyorum kendimi iyi hissetmiyorum kan sekeeim tansiyonum normalcikti. Fenalik ve bayginlik hissi oluyo. Pztside gun boyu boyleydim ertesi gun gecmisti. Dusuk kan sekerinden denilmisti. simdi yineayniyim ama degerlerim mormal.

Son aylar derken kaçıncı ay?Ben 7ye girdim yeni, 1 haftadır baygınlık değil ama diz kapağımdan aşağısı halsiz,gözlerimde bir ağırlık var sanki. Gerçi tansiyonum düşüyor serum aldım iyi geldi,kan şekerime bakıldı normal çıktı.

Son aylar derken kaçıncı ay?Ben 7ye girdim yeni, 1 haftadır baygınlık değil ama diz kapağımdan aşağısı halsiz,gözlerimde bir ağırlık var sanki. Gerçi tansiyonum düşüyor serum aldım iyi geldi,kan şekerime bakıldı normal çıktı.
32 haftaligim. tansiyon normal, kan.sekerim.acken.dusukty kotuyken.normal cikti. dunden.beri halsizlik var ve ayaktayken.sersemlik hissi, sanki dengemi kaybedecekmisim gibi oluyo.bi an.. yatiyorum.dunden beri.kanim.biraz dusuk.ama dr daha cok dusuk olanlar gordum dedi.

Ben ayakta fazla sabit durunca tansiyonum düşüyor halsiz düşüyorum. 10 dk yürüsem hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Gece uykumu alsam bile öğle vakitleri yine uykum geliyor. Dizlerim ağrıyor ev islerini zor yapiyorum dinlene dinlene bu yazi bitmez :))

Ozlem
32 haftaligim. tansiyon normal, kan.sekerim.acken.dusukty kotuyken.normal cikti. dunden.beri halsizlik var ve ayaktayken.sersemlik hissi, sanki dengemi kaybedecekmisim gibi oluyo.bi an.. yatiyorum.dunden beri.kanim.biraz dusuk.ama dr daha cok dusuk olanlar gordum dedi.

Kaç çıktı? Benim küçük 4.5 büyük 8.5 çıktı bi kere, bazen büyük 7.5 küçük 5.5 çıkıyor düşün yani. 9 'a 6 ise o normal geliyor resmen bünyeye

Ozlem

Kaç çıktı? Benim küçük 4.5 büyük 8.5 çıktı bi kere, bazen büyük 7.5 küçük 5.5 çıkıyor düşün yani. 9 'a 6 ise o normal geliyor resmen bünyeye
tansiyon 10-6 11-6 hep normal. evdede olcuyorum. ara sira. halsizim ve sanki sarhos hibi hissefiyorum.kenfimi. dengemi kaybedip dusecekmisim. gibi.oluyo bian. dr.um.tahlil sonuclarinds bisey yok dedi. hangi bransa gitcem hamileyim her tetkik yapilamiyo, ilac kullanamiyosun... psikolojim.bozuldu resmen. agliyorum sinirden. bas agrisi vardi.bayadr zaten. kotu bi hastalik degildir ins. :KK43:

Kizlar bende ayni sizin gibiyim. Tansiyon seker düşüklüğü oluyordu. Şimdide tansiyon şekeri birşeyler yaparak kontrol altına alabiliyorum ama 4 5 gündür nabiz yüksekliği var. 130 140 a cikiyo. Nefes almakta zorlaniyorum. Bayilacakmis gibi halsizlesiyorum. Daha Dr a danismadim
Benim gibi olan var mi

Bende bir bende var sanıyordum bugün sabah sağlık ocağında ebe yle konuştum çok yorgunum halsizim her yattığımda uykum geliyor özellikle kahvaltıdan sonra ağırlık çöküyor üstüme zor nefes alıyorum çarpıntı oluyor dedim bunlar gebelik şikayetleri dedi yinede kan tahliline bakalim dedi sonuç yarın çıkacak ... INŞALLAH oda iyidir ....

Normaldir canım normaldir son günlerinde yattığını yerden kalkamayacaksin aldığını nefesin sonunu getiremeyeceksin kolay değil içinde bir can var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bunlar tatlı yorgunluklar tadını çıkar her yatma hissi geldiğinde yat ve uyu nasılsa bebis gelince uyuyamayaksin:KK48:

Bende bir bende var sanıyordum bugün sabah sağlık ocağında ebe yle konuştum çok yorgunum halsizim her yattığımda uykum geliyor özellikle kahvaltıdan sonra ağırlık çöküyor üstüme zor nefes alıyorum çarpıntı oluyor dedim bunlar gebelik şikayetleri dedi yinede kan tahliline bakalim dedi sonuç yarın çıkacak ... INŞALLAH oda iyidir ....
Kac aylik hamilesin? Ilk aylarda bendede cok halsizlik oluyodu simdi son aylardayim. Sanki basim dondu Donecek gibi, dengemi kaybedeck gibi hissediyorum

Kac aylik hamilesin? Ilk aylarda bendede cok halsizlik oluyodu simdi son aylardayim. Sanki basim dondu Donecek gibi, dengemi kaybedeck gibi hissediyorum
ben 31.haftamı bitiriyorum canım yorgunluk halsizlik hep vardı zaten bende yaşlada alakali sanırım 34 yaşındayım 3. Çocuğum ama sanki ilk gebeliğim öyle zorlanıyorum sende tansiyonuna baktır canım Allah kolaylik versin..

Tansiyon normal. . Ilk gebeliktw bwnde hic zorlanmadim. Gwnwlde ilkler kolay oluyo derler. Benimde yas 33. Bakalim gwcmwzse norolojiye gitcem geeci hamileyken bisey yapabilirmi bilmem

Lütfen mesajımı görün simdi nasılsıniz nedenmiş öğrendiniz mi bende aynı problemi son 3 aydir yasiyorm

X