son ayların patlaması..

Bakın hayatım boyunca sigara kullanmadım. Çok karşı bir insandım. Hatta sigara içen biriyle asla evlenmem diyordum. Eşim tanıştığımızda sigara içiyordu ona da şartımı koydum. Eşim bırakmaya çalıştı bir süre bıraktı da ama evlendikten sonra iş stresinden falan tekrar başladı. Ama asla evin içinde içmez balkonda ya da en kötü camı açıp cam kenarında. Bana dediği bırakamıyorum. Bunun için asla eşimi gözden çıkaramam. Arada kızsamda onun kararı kocaman adam kaldı ki ben içmediğim için kokusundan rahatsızım eşinizin öyle bir durumuda yok. Kendi içtiği sigara için evliliğinde kriz çıkarıp bana karışamazsın pozları pek normal gelmedi. Zira güya sizin sağlığınız için sizi mi gözden çıkarıyor. Sizi üzmek istemem ama büyük ihtimalle eşinizin bir talibi çıkmış, onun verdiği egoyla bu hareketler ve sizi beğenmemeye başlamalar. Bence bir süre gözlemde kalın,

Kendi sigara içip te size ne hakla karışıyor, resmen saçmalık.
Hadi kendi içmese nefret etse bir nebze anlaşılır da, (ki bana göre içmeyip karışması da saçma) kendi içip, sizde yaygara koparması çok abes.
Çocuk değilsiniz, kendi kararlarınızı alabilecek yaştasınız...

Evliliği gözden çıkarmış belki başkası var iyice bi takip edin ,
Yoksa kocaman kadınsınız inatla sifara içmeyeceksin ne demek ...
Umursamayın çamaşırını bike yıkayıp ütülemeyin ...

Evliliği gözden çıkarmış olsa 2 hafta önce elinde çiçekler özür dilemeye gelir miydi? Haksız olduğu bir konuda yapmıştı bunu. Artık bu şekilde olalım ben çok özledim tarzı konuşur muydu? Hayatında başkası olması konusunda ise telefonu hep ortadadır açıktır. Evden işe işten eve gider gelir. Diğer gittiği yerlerde de arkadaşlarını tanırım onlarla olduğunu bilirim. Pek sanmıyorum açıkçası. Tabi bana hissettirmeden yapıyorsa bilemem ama en azından hissettiğim bir durum yok şimdilik.

Güncelleme: Arkadaşlar merhaba. Eşimle oturduk uzun uzun konuştuk. Boşanmayı isteyen bir adamın aradığı ortamı da yarattım. Buna rağmen boşanmak istemedi. Hatta bir daha bu kelimeyi sonsuza kadar gömüyoruz biz beraber yaşlanıcaz fln dedi. Sonuç olarak toparladık. Sigara konusunda yaptığımın hatalı olduğunu ama beni buna onun zorladığını artık saklamayacağımı ve içeceğimi söyledim. Tamam dedi. O da benim bazı yaptığım yanlışları söyledi. Ben de o da birbirimize karşı daha anlayışlı olmaya karar verdik. Hallettik kısacası. :dondurma::dondurma::KK37:
Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim kk nın güzel kadınları. :KK200:

Back
X