• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son ayrılmamızda beni çok hırpaladı

x+y+c+d = biiiiiiip
matematik formülü gibi bir topik:1:

Bu kadar komıgıme gıden neydı bılmıyorum ama mjınız bana kahkaha attırdı gece gece :)))
-
Konu sahıbı kardesımız yasın kaç 13-15 mi ?
Sana kufur edenide,
Arkadan konusanıda , samımıyetsız olanıda ..
Kısacası hepsını hayatından sıl hemen, daha bu yaşta entrıkalara bogulmussunuz bu ne boyle yahu ..

huylu huyundan vazgeçmez .s

sen simdi yaptiginin iyi bir sey oldugunumu saniyorsun??? anlamadim tam???
derslerine ve gelecegine kafa yoracagina, düsündügün seylere bak.... ilerki zamanlarda erkekler tarafindan basina gelen kötü seyleri burada anlatmani istemem o yüzden biraz aklini basina toplasan iyi olur...

kiz pucca yinemi sen??? Seni Gamze ve Mert olayindan hatirliyorum... hic akillanmicakmisin Sen????

mahallede daha öncede yaramazlık yapmış şimdi yaptığı yaramazlıkta da yakalanmış kız çocuğuymuş gibi yazmışsınız.
yine mi sen pucca :1:

ay konu sahibine bakmadan okudum konuyu,
pucca sen hani derslerine calisacaktin,
yine X ve Y catismasina girmissin be kuzum:27:

anacım sen valla otur derslerine çalış öss yaklaştı.. D den arkadaş olmaz x miydi sevgilin ondanda bi baltaya sap olmaz artık. ayyy valla kafam karıştı xyzt den:37::37:

x+y=z diye diye colugun cocugun aklini aldilar. .. kirilmis cocukta bisiler belli ki.. annem bebegim , git azcik uyu.. yarin sabaha bisiyin kalmicak ..

Konu "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklara açmaya ve konu başlıklarının içeriği anlatır şekilde olmasına dikkat edelim lütfen.

Ay kusura bakma canım ama güldürdün beni x,c,d. Anlatım tarzın filan. :37:

pucca sen hani mertten hoslaniyordun :31:
bu cocuktan ne köy olur ne kasaba,
sana biyikli demis,biiip demis,ayip mesajlar atmis bosver,
gidene yol ver gelen ayakta kalmasin:27:

Back
X