Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugun yaptım negatif salı yada çarsambaya tekrar yapacagımbennnptesiye kadar gelmesse kirmizilar test yapmayi dusunuyorum. belirti falan yok umutta yok ama yinede yapmaktan zarar gelmez
![]()
bat ne zman canim seninbende bugun yaptım negatif salı yada çarsambaya tekrar yapacagım
28 şbtbat ne zman canim senin
daha varmis canim yaa olsa da cikmayabilir.benimde gecen ay 26siydi buayda 24une bekliyodum ama gelen giden yok simdilik.28 şbt
bende 2 test aldım 2.yi gevikme olursa yapacegımBenimde 9 günüm var kızlar bakalım inşallah güzel haberleri birbirimize veririz.. dün test yaptım çok erken ama dayanamadım tabiki negatif çıktı .. bekleyeceğim artık
ilk bebekmiBenimde 9 günüm var kızlar bakalım inşallah güzel haberleri birbirimize veririz.. dün test yaptım çok erken ama dayanamadım tabiki negatif çıktı .. bekleyeceğim artık
9 gun cokkk erken kiiizz naptin oyle :) beklemek cok zor yaa gecmiyor vakit.ins mujdeyi veririrz hepimizBenimde 9 günüm var kızlar bakalım inşallah güzel haberleri birbirimize veririz.. dün test yaptım çok erken ama dayanamadım tabiki negatif çıktı .. bekleyeceğim artık
Evet ilkilk bebekmi
İnşallahhh ..9 gun cokkk erken kiiizz naptin oyle :) beklemek cok zor yaa gecmiyor vakit.ins mujdeyi veririrz hepimiz
İnşallah geçikir ve pozitif olur bizlerede dua edersinbende 2 test aldım 2.yi gevikme olursa yapacegım
gitgide insab daha da sabirsizlaniyor canim haklisin..bende de test yapma fobisi var sanirim tek czgiyi gormek korkutuyor beniİnşallahhh ..evet dayanamadım şimdi evde test olsa herhalde olana kadar yaparım ay bu ay daha bi sabırsızım .
28 şbt
Onar doğru çıkmıyor bende deniyorum idrar denedim ama çıkmıyor.Benimde bat 4vu bende cok sabirisizim sizin gibi ..belirtiler var mide bulantisi sol tarafimdaki sanki pit pit diye bisey atio test yapmadim ama evde c.suyu deniom 3 gunde bir kabario mu kabarmio mu diye hayal kirkligina ugrucam diye test yapamiom...
İdrarının üzerine bir miktar döküyorsun köpürüp taşarsa hamilesin demek çtir diyorlar ama boş.C.suyu muuu o nasıl oluyor ki kızlar ilk defa duydum