son beş günü bekleyenler..

bennn :halay:ptesiye kadar gelmesse kirmizilar test yapmayi dusunuyorum. belirti falan yok umutta yok ama yinede yapmaktan zarar gelmez :KK48:

Benimde 9 günüm var kızlar bakalım inşallah güzel haberleri birbirimize veririz.. dün test yaptım çok erken ama dayanamadım tabiki negatif çıktı .. bekleyeceğim artık

Benimde 9 günüm var kızlar bakalım inşallah güzel haberleri birbirimize veririz.. dün test yaptım çok erken ama dayanamadım tabiki negatif çıktı .. bekleyeceğim artık
bende 2 test aldım 2.yi gevikme olursa yapacegım

9 gun cokkk erken kiiizz naptin oyle :) beklemek cok zor yaa gecmiyor vakit.ins mujdeyi veririrz hepimiz

Bu heyecan gerçekten güzel bir duygu :KK45:
Allah herkesin gönlüne göre versin insaallah.. Ben bu ayı atliyorum. Birdahaki ay insaallah beklemelere devam. İnsaallah hepiniz bu ay güzel haberleri alırsınız. :dua::dua::dua:

Tatlım ikimizin de aynı günmüş.28 ine kadar bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum p.tesi kan testi yaptırmayı planlıyorum.

İnşallah alahın izniyle herbirimiz yüklüyüzdür de 9 ay sonra bebişlerimizi kucağıma alırız ben çok istekliyimm

Benimde bat 4vu bende cok sabirisizim sizin gibi ..belirtiler var mide bulantisi sol tarafimdaki sanki pit pit diye bisey atio test yapmadim ama evde c.suyu deniom 3 gunde bir kabario mu kabarmio mu diye hayal kirkligina ugrucam diye test yapamiom...

O
Benimde bat 4vu bende cok sabirisizim sizin gibi ..belirtiler var mide bulantisi sol tarafimdaki sanki pit pit diye bisey atio test yapmadim ama evde c.suyu deniom 3 gunde bir kabario mu kabarmio mu diye hayal kirkligina ugrucam diye test yapamiom...
Onar doğru çıkmıyor bende deniyorum idrar denedim ama çıkmıyor.

En iyisi kan testi

Back
X