- 25 Ekim 2023
- 438
- 620
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama son değerim az arttığı için stresliyim doktor sıkıntı yok dedi ama düşünmeden yapamıyor insanGayet güzel canım istanbuldaamı yaptırdın
Benim pek bir bilgim yok ama genelde burdakiler aynı saatler ve aynı hastanelerde vermenin önemli olduğunu söylüyor öyle mi yaptinizEvet ama son değerim az arttığı için stresliyim doktor sıkıntı yok dedi ama düşünmeden yapamıyor insan
yüzde elliyi geçmesi gerek diyorlar geçiş doktordo güxel demiş kendini strese sokma hangi hastane doktorEvet ama son değerim az arttığı için stresliyim doktor sıkıntı yok dedi ama düşünmeden yapamıyor insan
Evet hep aynı yerde aynı saatte veriyorum en fazla 15 dakka oynuyor çarşamba gideceğim ama düşünmeden edemiyor insanBenim pek bir bilgim yok ama genelde burdakiler aynı saatler ve aynı hastanelerde vermenin önemli olduğunu söylüyor öyle mi yaptiniz
Haklısın da düşün araştır dur kötü birşey de yok çok şükür ama insanız işte Beşiktaş Otojinemed hastanesi İstanbul’da çok şükür doktorum dan çok memnunumyüzde elliyi geçmesi gerek diyorlar geçiş doktordo güxel demiş kendini strese sokma hangi hastane doktor
Slm ben bugun rahim testi yaptirdim yumurtam 3tane cikti ama zayif mis guclendirme yapiliyorlarmis sizde öyle dedilerKızlar selamlar 20 ekimde transfer oldum 9. Gün 172.9 11. Gün 351.1 ve 13. Gün 552.5 son değer kafama takıldı doktora attım bir sıkıntı yok dedi ama böyle birşey yaşayan var mı? Çarşamba kontrolüm var son teste %60 artmış böyle durum yaşayan var mı ve nasıl ilerledi
Benim %40 artmıştı; dış ya da mol gebelikten şüphelenmişlerdi. Şimdi 37+3üzKızlar selamlar 20 ekimde transfer oldum 9. Gün 172.9 11. Gün 351.1 ve 13. Gün 552.5 son değer kafama takıldı doktora attım bir sıkıntı yok dedi ama böyle birşey yaşayan var mı? Çarşamba kontrolüm var son teste %60 artmış böyle durum yaşayan var mı ve nasıl ilerledi
Darısı bizlere inşallah dünden beri stres sıkıntı sürekli çarşamba muayeneye gideceğim ama yarın bir test daha yaptırmayı düşünüyorum sizin değerleriniz nasıldı acaba buarada sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahBenim %40 artmıştı; dış ya da mol gebelikten şüphelenmişlerdi. Şimdi 37+3üzzaten %50 ve üzeri artımlar normal kabul ediliyor.
Benimki normal gebelikti. Tedaviyle hamile kalmadım. Şu an değerlerimi de tam hatırlamıyorum ama hem kanamam vardı, hem de dediğim gibi hcg değerim %40larda artış göstermişti. Yaklaşık 1hafta-10 gün 2 günde bir kan verip doktor kontrolüne gittim. Progestan kullandım. Değerde %100 artış, kalp atışı ve kanamanın kesilmesi sonucu normal sürece girdik. Darısı başınıza inşallahDarısı bizlere inşallah dünden beri stres sıkıntı sürekli çarşamba muayeneye gideceğim ama yarın bir test daha yaptırmayı düşünüyorum sizin değerleriniz nasıldı acaba buarada sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah![]()
Bende dünden beri yatış verdim kendime yarın bir test daha vereceğim doktor istemedi ama içim rahatlar belki yazdıklarınız beni umutlandırdı çok teşekkür ederim dünden beri stresten artık birşey yoksa bile olacak yaniBenimki normal gebelikti. Tedaviyle hamile kalmadım. Şu an değerlerimi de tam hatırlamıyorum ama hem kanamam vardı, hem de dediğim gibi hcg değerim %40larda artış göstermişti. Yaklaşık 1hafta-10 gün 2 günde bir kan verip doktor kontrolüne gittim. Progestan kullandım. Değerde %100 artış, kalp atışı ve kanamanın kesilmesi sonucu normal sürece girdik. Darısı başınıza inşallah![]()
Merhaba benim beta hcg Salı günü 42,9 du.Benimki normal gebelikti. Tedaviyle hamile kalmadım. Şu an değerlerimi de tam hatırlamıyorum ama hem kanamam vardı, hem de dediğim gibi hcg değerim %40larda artış göstermişti. Yaklaşık 1hafta-10 gün 2 günde bir kan verip doktor kontrolüne gittim. Progestan kullandım. Değerde %100 artış, kalp atışı ve kanamanın kesilmesi sonucu normal sürece girdik. Darısı başınıza inşallah![]()
Yüksek ihtimalle. Zaten çoğu doktor bu kadar düşük değeri gebelikten saymıyor; biz kimyasal desek bile. İnşallah doğru zamanda kucağınıza almak nasip olsunMerhaba benim beta hcg Salı günü 42,9 du.
Bugün yani cuma günü 69 olmuş
3 günde yüzde 50 artış. Muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorum değil mi?
MerhabaBende dünden beri yatış verdim kendime yarın bir test daha vereceğim doktor istemedi ama içim rahatlar belki yazdıklarınız beni umutlandırdı çok teşekkür ederim dünden beri stresten artık birşey yoksa bile olacak yani![]()