• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son beta Hcg %60 artmış bilgisi olanlar

duyguozuz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
438
620
23
35
Kızlar selamlar 20 ekimde transfer oldum 9. Gün 172.9 11. Gün 351.1 ve 13. Gün 552.5 son değer kafama takıldı doktora attım bir sıkıntı yok dedi ama böyle birşey yaşayan var mı? Çarşamba kontrolüm var son teste %60 artmış böyle durum yaşayan var mı ve nasıl ilerledi

Benim pek bir bilgim yok ama genelde burdakiler aynı saatler ve aynı hastanelerde vermenin önemli olduğunu söylüyor öyle mi yaptiniz
Evet hep aynı yerde aynı saatte veriyorum en fazla 15 dakka oynuyor çarşamba gideceğim ama düşünmeden edemiyor insan

yüzde elliyi geçmesi gerek diyorlar geçiş doktordo güxel demiş kendini strese sokma hangi hastane doktor
Haklısın da düşün araştır dur kötü birşey de yok çok şükür ama insanız işte Beşiktaş Otojinemed hastanesi İstanbul’da çok şükür doktorum dan çok memnunum

Kızlar selamlar 20 ekimde transfer oldum 9. Gün 172.9 11. Gün 351.1 ve 13. Gün 552.5 son değer kafama takıldı doktora attım bir sıkıntı yok dedi ama böyle birşey yaşayan var mı? Çarşamba kontrolüm var son teste %60 artmış böyle durum yaşayan var mı ve nasıl ilerledi
Slm ben bugun rahim testi yaptirdim yumurtam 3tane cikti ama zayif mis guclendirme yapiliyorlarmis sizde öyle dediler

Benim %40 artmıştı; dış ya da mol gebelikten şüphelenmişlerdi. Şimdi 37+3üz🥰 zaten %50 ve üzeri artımlar normal kabul ediliyor.

Benim %40 artmıştı; dış ya da mol gebelikten şüphelenmişlerdi. Şimdi 37+3üz🥰 zaten %50 ve üzeri artımlar normal kabul ediliyor.
Darısı bizlere inşallah dünden beri stres sıkıntı sürekli çarşamba muayeneye gideceğim ama yarın bir test daha yaptırmayı düşünüyorum sizin değerleriniz nasıldı acaba buarada sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲

Darısı bizlere inşallah dünden beri stres sıkıntı sürekli çarşamba muayeneye gideceğim ama yarın bir test daha yaptırmayı düşünüyorum sizin değerleriniz nasıldı acaba buarada sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲
Benimki normal gebelikti. Tedaviyle hamile kalmadım. Şu an değerlerimi de tam hatırlamıyorum ama hem kanamam vardı, hem de dediğim gibi hcg değerim %40larda artış göstermişti. Yaklaşık 1hafta-10 gün 2 günde bir kan verip doktor kontrolüne gittim. Progestan kullandım. Değerde %100 artış, kalp atışı ve kanamanın kesilmesi sonucu normal sürece girdik. Darısı başınıza inşallah 🙌🏻

Benimki normal gebelikti. Tedaviyle hamile kalmadım. Şu an değerlerimi de tam hatırlamıyorum ama hem kanamam vardı, hem de dediğim gibi hcg değerim %40larda artış göstermişti. Yaklaşık 1hafta-10 gün 2 günde bir kan verip doktor kontrolüne gittim. Progestan kullandım. Değerde %100 artış, kalp atışı ve kanamanın kesilmesi sonucu normal sürece girdik. Darısı başınıza inşallah 🙌🏻
Bende dünden beri yatış verdim kendime yarın bir test daha vereceğim doktor istemedi ama içim rahatlar belki yazdıklarınız beni umutlandırdı çok teşekkür ederim dünden beri stresten artık birşey yoksa bile olacak yani🤣🫣

Merhaba benim beta hcg Salı günü 42,9 du.
Bugün yani cuma günü 69 olmuş :(
3 günde yüzde 50 artış. Muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorum değil mi?

Merhaba benim beta hcg Salı günü 42,9 du.
Bugün yani cuma günü 69 olmuş :KK43:
3 günde yüzde 50 artış. Muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorum değil mi?
Yüksek ihtimalle. Zaten çoğu doktor bu kadar düşük değeri gebelikten saymıyor; biz kimyasal desek bile. İnşallah doğru zamanda kucağınıza almak nasip olsun

Bende dünden beri yatış verdim kendime yarın bir test daha vereceğim doktor istemedi ama içim rahatlar belki yazdıklarınız beni umutlandırdı çok teşekkür ederim dünden beri stresten artık birşey yoksa bile olacak yani🤣🫣
Merhaba
Sizin ne oldu durumunuz?

Back
X