• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son bi haftam kaldı!

ecem009

HER AN İÇİMDESİN...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
199
1
96
36
Antalya
arkadaşlar öncelikle bu konu içn fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olanlar için şimdiden çok teşekkürler:))))

ben okuduğum iki yıllık bir şehirde bir ilişki yaşadım her şey çok güzeldi çokta i gidiyordu.tabi benim ilk çıktığım olduğu için biraz çekimser kalıyordum her konuda.erkek arkadaşımla ayrıldık bi kere daha sonra tekrar barıştık erkek arkadaşımında biraz da aile sorunları vardı beni içine sokup canımın sıkılmasını istemediği daha sonraki barışmamızda hiç bir şey eskisi gibi değildi bunun az çok farkına varıyordum ama sabrediyordum en sonunda beni sevemediğini söyledi çok denediğini söyledi bide erkek arkadaşımın daha önceki yaşadığı uzun bir ilişkinin ardından kimseye güvenemediğini söylüyordu ama benim le öyle değildi benimle ciddi düşüdüğüne eminim bu yüzden de bana farklı amaçta bir yaklaşımıda olmadı ama ayrıldık tabi ben buraya gelmezden öncede tekrar buluştuk sürekli aynı arkadaş ortamındaydık bu görüşmeler 1-2 haftaya yakın sürdü orda bana yaklaşımları iii bi soğukluk yoktu şarkı söylerken beni izlediğini hissedebiliyordum arada birde göz göze geliyorduk çok duygusal bakıyordu görüşmelerimiz çok keyifliydi güldük eylendik fotoğraflar çekilmiştik:(
ama ben daha sonra memleketime gelmemle bi kaç aramadan sonra görüşmelerimiz kesil di yakın bir arkadaşıma benimle görüşmek istemediğini benim umutlandığımı söylemiş:(
ben şimdi onun memleketine okul için gideceğim dolyısıyla onuda mutlaka dışarı çıktığımda göreceğim:)(
arkadaşlar size sorum ona karşı nasıl davranmalıyım?
kendim için neler yapmalıyım?
onu son kez görecem :(

Seni sevmedigini soylemis, ne yapabilirsinki canim ?
Sende onu takmayacaksin , kendi hayatina bakacaksin... Ona ihtiyacin olmadigini, guclu bi kiz oldugunu gostereceksin ona..

Eskisi gibi olma sende soğuk davran mesafe koy aranıza oda sana karşı soğuksa üsteleme birşeyleri bırak gitsin derslerine ver kendini okulunu bitir önemli olan bu sevgiler

niye sonradan böyle yaptığına bir türlü anlam veremiyorum beni faceden takip ettiğinede eminim?bu en sonki görüştük dediğimde bana askerliğimi yapmış olsaydım seni istetirdim demiş ti benim canımı yakanda bu kadar ciddi düşünürken neden bu konuma geldik.bana sürekli kimseye güvenemediğini söylüyordu canım çok yanıyor:(((bütn olanlara rağmen onu seviyorum

niye sonradan böyle yaptığına bir türlü anlam veremiyorum beni faceden takip ettiğinede eminim?bu en sonki görüştük dediğimde bana askerliğimi yapmış olsaydım seni istetirdim demiş ti benim canımı yakanda bu kadar ciddi düşünürken neden bu konuma geldik.bana sürekli kimseye güvenemediğini söylüyordu canım çok yanıyor:(((bütn olanlara rağmen onu seviyorum

Uzun ilişki sonrası erkekler ne yazık ki böyle dengesiz oluyorlar :kızgın:
İstetirdim eşim yapardım hikaye daha sevgilisi bile yapmıyoda eşi mi yapacak
İşleri güçleri umut vermek!!!
Canını yakmak istiyorsan görmemezlikten gel sengözlerimebaksanab

offf yaa aslında onun çok çapkın olduğunu ve onunla yalnız kalmamı dikkat etmem gerektiğini söylerlerdi ama biz bi çok kere yalnız kaldık ama beni öpmek ten ileri gitmedi bana sürekli ciddi düşündüğünü söylerdi ve çok ta sagılıydı bana karşı hiç kavga bile etmemiştik bu yüzden çok değerli benim için oraya gittiğimde yine kötü olacam benim korkum eğerki konuşursa benle ona karşı heyecanımı ona belli etmeyi korkuyorumm vee yardımmmmmmmmm!!
fikirlerinize çok ihtiyacım var

Uyuz tiplerden biri daha
memlekette ne kadar da fasülyeden erkekler çokmuş
okadar zaman çık sonrada sevemiyorum de
az aklın varsa yok onu son kez görecem yok şu yok bu diye düşünmez
üstüne bi çizik atarsın

Hiiiç taviz verme tatlım.
O bence hem seni kaybetmek istemiyor, onu sev istiyor, hem de sevgili olmak istemiyor.
eğer bişeyler olmasını istiyorsan onun adım atmasını bekle.
Zaten o istemedikten sonra sen ne yaparsan yap olmaz...

ya canım benim kendini umutlandırıp durma tipik erkek sıvışması yapmış işte bi erkeğin tüm ayrılık bahanelerini sıralamış bazıları şunlar
ailevi sorunlarım var
ben seni haketmiyorum sen daha iyilerine layıksın
sorun sende değil bende
kimseye güvenemiyorum
çok denedim ama sevemedim
onu çok sevmiştim hala unutamadım bu sana haksızlık olur(eski sevgilisini)
bide teselli sözleri vardır canım :
eyer bigün evlenirsem okişinin senin gibi birisi olmasını isterdim

nasıl tanıdık geldimi canım bence o hala eski kız arkadaşını unutamadı buyüzden seni sevemedi istemiştir ama başaramamıştır belkide zamanlaman yalnıştı kendinde söyledin tecrübesizmişsin unutturamamışsın eskiyi, kendine aşık edememişsin işte nedense ilk aşklar hep karşılıksız kalır
kısacası eyer karşılaşırsanız sadece selam ver geç o bişey derse konuşursun ama takmıyormuşsun gibi yap onu sevdiğini hissetmesin

Bence onunla konuşursan bir fırsatın olursa kendin bu durumu çözebilrisin. Sevgi bir anda olmaz belki aşk olurda. Eğer seni düşünüyor değer veriyor az da olsa seviyorsa seni bırakmaz.
Bu cümleler bana da tanıdık geldi. Sadece zaman ilaç oluyor bazı şeyleri çözmeye. Sen onun için ne hissediyorsun. Onun gerçekten seni mutlu edebileceğine inanabiliyormusun?

Kimseyi kendini sevdirmeye çalışma. Çok ince bir çizgi sevebileceğin einancın varsa yanında ol.
sadece dost ve arkadaş kal.
Ben de şimdi aynı şeyleri hissediyorum bundan bir kaç hafta önce. Buna benzer cümleler benim içinde söylendi. içerik farklı olsa cümleer tamamen farklı olsada. hem umutlanma hem biraz sabret tarzı cümleler. bende ikilemde kaldım. mesafeler, ne istediğini bilememe , hem ilgi hem ilgisizlik.... biraz kendini toparlamaya çalışma... benim anladığım bu kadardı karşı tarafı...sana kıyamam ... iyi niyetimi kullanamam :((-- kötü niyetli biride değil. ama sanırım niyetler farklı olunca bu cümleler sarf ediliyor. --
ona karşı şu anda küs olamam, kırgın olmam. bana doğruları söyledi. asla üzmek için bir harekette bulunmadı.
iki tafarta üzülmek istemiyorsa çok zor bir süreç.
birde farklı şehirde olmak daha büyük sıkıntı. Kısa sürelik görüşmek. Kısıtlı görüşme... elden hiçbirşey gelmiyorsa ne yapabilirisin ki..
Kalbini söküp tamir edemezsin, ne onun ne de kendinin.

Sadece güvenini kazanabilirsin sabredersin sonuça ulaşırsın.

senin bu arkadaşlığın ne kadar sürdü? ben kendi arkdaşlığımda...sadece 2-3 hafta daha sık görüşmeye başladım. yani 3 haftalıktı ): ama benim 4 ay boyunca hafta sonları sohbet ettim , 2 gün toplam bir saat, +(4 tam gün) kere yüzyüze görüştüm. Biz birbirimize çok uzak kaldık...

senin bu arkadaşlığın ne kadar sürdü? ben kendi arkdaşlığımda...sadece 2-3 hafta daha sık görüşmeye başladım. yani 3 haftalıktı ): ama benim 4 ay boyunca hafta sonları sohbet ettim , 2 gün toplam bir saat, +(4 tam gün) kere yüzyüze görüştüm. Biz birbirimize çok uzak kaldık...

benim görüşmelerim çook iiyiy di ben yurtta kalıyordum dolyısıyla yurtlar biraz ilçe girişindeydi onun evide ilçenin diğer ucunda ona rağmen bi yolunu bulup geliyordu benimle görüşmeye görüşemediğimiz haftada 2-3 gün oluyordu en fazla

ya canım benim kendini umutlandırıp durma tipik erkek sıvışması yapmış işte bi erkeğin tüm ayrılık bahanelerini sıralamış bazıları şunlar
ailevi sorunlarım var
ben seni haketmiyorum sen daha iyilerine layıksın
sorun sende değil bende
kimseye güvenemiyorum
çok denedim ama sevemedim
onu çok sevmiştim hala unutamadım bu sana haksızlık olur(eski sevgilisini)
bide teselli sözleri vardır canım :
eyer bigün evlenirsem okişinin senin gibi birisi olmasını isterdim

nasıl tanıdık geldimi canım bence o hala eski kız arkadaşını unutamadı buyüzden seni sevemedi istemiştir ama başaramamıştır belkide zamanlaman yalnıştı kendinde söyledin tecrübesizmişsin unutturamamışsın eskiyi, kendine aşık edememişsin işte nedense ilk aşklar hep karşılıksız kalır
kısacası eyer karşılaşırsanız sadece selam ver geç o bişey derse konuşursun ama takmıyormuşsun gibi yap onu sevdiğini hissetmesin

evet hepsinide bizzat kendisi söyledi teselli dediğin sözü dahiohaoldumsmile
kendiside söylemişti eskiyi unutmak bi sayfa açmak istiyorum diye ben sana bağlanmak istiyorum diye ama dediğim gibi de ilk olduğu için tecrübesisdim ve onu herşeye rağmen çook seviyorumm ailesi konusunda gerçekten de sorunları vardı ama bu konuda doğruydu dedikleri

Bence onunla konuşursan bir fırsatın olursa kendin bu durumu çözebilrisin. Sevgi bir anda olmaz belki aşk olurda. Eğer seni düşünüyor değer veriyor az da olsa seviyorsa seni bırakmaz.
Bu cümleler bana da tanıdık geldi. Sadece zaman ilaç oluyor bazı şeyleri çözmeye. Sen onun için ne hissediyorsun. Onun gerçekten seni mutlu edebileceğine inanabiliyormusun?

Kimseyi kendini sevdirmeye çalışma. Çok ince bir çizgi sevebileceğin einancın varsa yanında ol.
sadece dost ve arkadaş kal.
Ben de şimdi aynı şeyleri hissediyorum bundan bir kaç hafta önce. Buna benzer cümleler benim içinde söylendi. içerik farklı olsa cümleer tamamen farklı olsada. hem umutlanma hem biraz sabret tarzı cümleler. bende ikilemde kaldım. mesafeler, ne istediğini bilememe , hem ilgi hem ilgisizlik.... biraz kendini toparlamaya çalışma... benim anladığım bu kadardı karşı tarafı...sana kıyamam ... iyi niyetimi kullanamam :((-- kötü niyetli biride değil. ama sanırım niyetler farklı olunca bu cümleler sarf ediliyor. --
ona karşı şu anda küs olamam, kırgın olmam. bana doğruları söyledi. asla üzmek için bir harekette bulunmadı.
iki tafarta üzülmek istemiyorsa çok zor bir süreç.
birde farklı şehirde olmak daha büyük sıkıntı. Kısa sürelik görüşmek. Kısıtlı görüşme... elden hiçbirşey gelmiyorsa ne yapabilirisin ki..
Kalbini söküp tamir edemezsin, ne onun ne de kendinin.

Sadece güvenini kazanabilirsin sabredersin sonuça ulaşırsın.

onu çoook seviyorum hala:( onunda sevdiği insanı nasıl mutlu edebilceğini vereceği dğeri ve kıymeti ii biliyorum bu yüzdende bana çekici geliyor..
ilk çıktığımızda biz aşığız sevmiyoruz sevmek zamanla derdi...
şimidide söylediği ben seni seviyorum kişiliğini dürüstlüğünü hanım efendiliğini ama bi kıpırtı yok diyorr:((
tabi bu zamnla benim hareketlerimden de kaynaklandığına eminim çünkü ben çok çekingen kalıyordum o yaklaşmadan ben kesinlikle yaklaşmıyordum ki benim ilk çıktığımdı o yüzden sanırım

Canım sen kaybetmessin o kaybeder seni onu görünce hiçbişey olmamış gibi dawran normal biri gibi gör ama konuşma o war ama yokmuş gibi arkadaşlarınla konuş arkadaş çewreniz aynıysa görüceksin demektir ama fazla konuşma bişey sorarsa kısa kısa soğuk cewaplar wer geç biraz mesafeli ol onsuz yaşamaya calış zor olsada ki olur alışmalısın

Canım sen kaybetmessin o kaybeder seni onu görünce hiçbişey olmamış gibi dawran normal biri gibi gör ama konuşma o war ama yokmuş gibi arkadaşlarınla konuş arkadaş çewreniz aynıysa görüceksin demektir ama fazla konuşma bişey sorarsa kısa kısa soğuk cewaplar wer geç biraz mesafeli ol onsuz yaşamaya calış zor olsada ki olur alışmalısın

anlıyorum yani sonucu ne olablir kendime çekebilirmiyim ki böylelikle ama cevabınız içn teşekkürler:)(

sonnn 4 günn!!!!!eyvahedigeldismile
taviye ve fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar duyu sesimiiiiiiii:Saruboceq:

arkadaşlar çarşamba oradayımm güzel fikirlerinize ihtiyacım var ve uygulayacağımda oradan dönüşte ne olduğunu işe yarayıp yaramadığınıda sizlerle paylaşmak istiyorumyerimseniben

soooonnnnnnnnn iki günnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile lütfen ama yaaaaaaaaaa ihtiyaam olmsa buraya konu açmazdım:umursamaz:

Back
X