- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
İyi akşamlar hanımlar. Yeni konu açmamın sebebi artık sorunumun başka olması..
Eski konumu bilmeyenleriniz için söyleyeyim. Üniversite hocama açıldım ve geç olsa da buradaki yorumlardan anladığım birşey var:reddedilmişim.
Hatta doğumgünümü bile kutlamadı.
Beni sevmeyebilir tabi ki sevmek zorunda da değil... ama beni üzen reddettikten sonra yine sıcak davranıyordu mesajda ve yüzyüze. Ne bileyim ben biraz net bir insanım ve istemiyorsa da en başta olmaz deseydi keşke.
Neyse içimi döktüm biraz ama sorum şu onun yanına gidip son bir kez vedalaşmayı istiyorum. Bu konudaki görüşlerinizi ve olabilecekleri benimle paylaşırsanız sevinirim...yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Hocan sana niye soguk davransinki ogrencisisin sonucta. Birde sevdigini soyleyen bir insana soguk davranmak acayip olur. Vedalasma benceİyi akşamlar hanımlar. Yeni konu açmamın sebebi artık sorunumun başka olması..
Eski konumu bilmeyenleriniz için söyleyeyim. Üniversite hocama açıldım ve geç olsa da buradaki yorumlardan anladığım birşey var:reddedilmişim.
Hatta doğumgünümü bile kutlamadı.
Beni sevmeyebilir tabi ki sevmek zorunda da değil... ama beni üzen reddettikten sonra yine sıcak davranıyordu mesajda ve yüzyüze. Ne bileyim ben biraz net bir insanım ve istemiyorsa da en başta olmaz deseydi keşke.
Neyse içimi döktüm biraz ama sorum şu onun yanına gidip son bir kez vedalaşmayı istiyorum. Bu konudaki görüşlerinizi ve olabilecekleri benimle paylaşırsanız sevinirim...yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?