Son bir veda...

Pinkrose14141

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
576
244
103
İyi akşamlar hanımlar. Yeni konu açmamın sebebi artık sorunumun başka olması..
Eski konumu bilmeyenleriniz için söyleyeyim. Üniversite hocama açıldım ve geç olsa da buradaki yorumlardan anladığım birşey var:reddedilmişim.
Hatta doğumgünümü bile kutlamadı.
Beni sevmeyebilir tabi ki sevmek zorunda da değil... ama beni üzen reddettikten sonra yine sıcak davranıyordu mesajda ve yüzyüze. Ne bileyim ben biraz net bir insanım ve istemiyorsa da en başta olmaz deseydi keşke.
Neyse içimi döktüm biraz ama sorum şu onun yanına gidip son bir kez vedalaşmayı istiyorum. Bu konudaki görüşlerinizi ve olabilecekleri benimle paylaşırsanız sevinirim...yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Eski konumu bilmeyenleriniz için söyleyeyim. Üniversite hocama açıldım ve geç olsa da buradaki yorumlardan anladığım birşey var:reddedilmişim.
Beni sevmeyebilir tabi ki sevmek zorunda da değil... ama beni üzen reddettikten sonra yine sıcak davranıyordu mesajda ve yüzyüze. Ne bileyim ben biraz net bir insanım ve istemiyorsa da en başta olmaz deseydi keşke.
Neyse içimi döktüm biraz ama sorum şu onun yanına gidip son bir kez vedalaşmayı istiyorum. Bu konudaki görüşlerinizi ve olabilecekleri benimle paylaşırsanız sevinirim...yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Gerek yok bence. Zaten bir kez konuşmuşsunuz, kötü hissetmişsiniz. Artık normal arkadaş gibi düşünün. O yüzden vedalaşmaya gerek yok. Çünkü vedalaşınca yine “ilişkimize özel anlam yüklüyorum, öyle ki veda ediyorum” falan gibi bir mesaj olacak.

Vedalaşmaya gerek yok. Gereksiz duvar örmek bence. Vedalaşmak yerine uzaklasabilirsiniz.. ama görüşmek zorunda olduğunuzda da absürt bir durum çıkmaz ortaya. neden böyle söylüyorum çünkü o sizin hocanız. İlerde herhangi bir nedenle konuşacak olsanız kendinizi germenize sebep olur diye düşünüyorum özel bir veda.

Hocan sana niye soguk davransinki ogrencisisin sonucta. Birde sevdigini soyleyen bir insana soguk davranmak acayip olur. Vedalasma bence

Diğer konunuzu biliyorum bence zaten size başından beri sıcak davranmadı. Sadece hocanız olduğu için sizi diğer öğrencilerden ayırıp küçük düşürmedi o kadar. Daha fazla üstelemeyin. Vedalaşmak gereksiz istediğiniz gibi tepki vermeyecek malesef :(

Numarasını silmeli miyim sizce peki? Yüzyüze vedalaşmak beni de çok üzecek.. en iyisi birden irtibatı koparmak sanırım:KK43:

Dedik sana öğrenci - öğretmen ilişkisinden öteye gitmez diye, sen hep bir umuttur, gülümsemesi bile ümitlendiriyor dedin, aha ne oldu? Üzülen taraf sen oldun.

Hala veda diyor, numaranız varmış zaten, yüzyüze görüşüp vedalaşsan ne olacak, gitmesen ne olacak? Adam senin gittiğini bile fark etmez, rastgele rehberine bakarsa, öyle aklına gelirsin.

Boşver, yoluna bak.

Değil mi haklısınız. Şu an üstümde öyle bir hafifleme var ki...
Çünkü beni günden güne eriten bu yarayı koparıp atacağım. Siz ablalarımın sayesinde yolumu çizmeye karar verdim. Odasına gitmeyeceğim ve numarasını sileceğim...teşekkür ederim

Kusura bakma ama gözünün açılması için bunu sormalıyım: sende hiç mi gurur yok?

REDDEDİLDİN!!!!!

Ne vedası?

O sonuçta senin hocan tabiki tavrı değişmeyecek yani seninle yaşıt normal biri değil ki hocan sonuçta dikkat çekecek birşey yapmak istemeyebilir.Ayrıca neden veda edeceksiniz ki gerek yok bence

Back
X