Aşılama son bir yıldır hiç adet olmuyorum..26 yaşındayım..tedavi görüyorum...idaaaaatttttt

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaybolan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
196
1
0
Diğer
evet kızlar en son kendiliğinden adet olmamın üstünden tam bir yıl geçti ve ben ancak farlutal kullanarak adet oluyorum..bu ay gonal f 300 le tedaviye başladım..ilk kalemi 50 dozla vurundum büyümedi 2.kalemide doktor 50 dedi ama ben eve gelince 75 doza çıkardım çünkü bünyem hiç cevap vermiyo...ve bulunduğum yer küşüç bi ilçe özel kadın doktoru yok ve bugün 30 ağustos bugün ultrasona girecektim büyümüşmü yumurtalar diye güya..ama yarına kalsa bi sorun olurmu..eğer 15 mm olursa çatlatma iğnesi ve aşılama olacağım..bu arada devlet kaç aşılamayı karşılıyo....ve bugün itibariyle adetimin ilk gününden beri 13.gündeyim..kızlar nolur yardım edin....çok stresliyim

slm arkadaşım.bende farlutalle adet görenlerdenim ama her ay degil 2 ay normal gününde geliyor 3.ayda adet olmuyorum ama ben bi pcos hastasıyım sende ne sorun varda adet olamıyon. doktor 50 diyosa 50 yapsaydın neden 75 e çıkardın vardır onunda bi bildigi sonra yumurtaların çok büyür çatlamaz kist olur.ben ilk aşılamamda ohss olmuştum.inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın allah yardımcın olsun kucagını doldursun isteyipte olmayan herkese içinde sanada versin inşallah.bende bugün ikinci aşılamaya başladım.hiç stres sıkıntı yapma allahuteala alnımıza ne yazdıysa onu görecez nasipte yoksa ne yapsak olmaz eger nasipte varsa doktorlar olmaz desede olur takma kafana

inşallah büyümüştür yumurtan.... ama büyümediyse

kesinlikle soğan kürü dednemenizi şiddetle tavsiye ediyorum 15 gününüzü bunun için ayırın.... bakın bi sonraki aylardaki yumurta gelişimindeki farkı..............

tatlıcık soğan kürü neki ne işe yarıyo..kist içinse bende kist olmaz hiç yumurtalama sorunum var ...ancak günlük keçiboynuzu ve incir kürü yapıyorum kocamla kendime..soğan kürü nasıl oluyor..

arkadaşım sogan sarımsak bahane.ben 3 ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım fındık fıstık bal ne biliyim bisürü kuruyemişi çektim robotta mesir macunu gibi yaptım. kendime havuç incir sogan kürü yaptım ama malesef hiçbirinin bi faydası olmadı.olmayınca olmuyo ne yapsan etsende olmuyo biz o kürlerle kendimizi avutuyoz

ben diğer kürleri hiç yapmadım ama soğanın çok yüksek derecede faydasını gördüm tabiki Rabbim vermicekse herşey boş ama soğan doğal detoks ve yumurtalar üzerinde ciddi rahatlamalar sağlıyo...
sadece kist için değil , adet düzeni ve yumurtanın kalitesini arttırıyo........

ben 4 yıldır tedaviler oluyorum günde 3 klomen alırdım yumurtam 1 tane 19mm olurdu... kendiliğinden çatlamazdı...

daha sonra iğneye geçtik ilk seferde 9 gün gonalf 50 dozluk vuruldum ve yumurtam 1 tane 19 buçuk oldu...

sonraki denemede tam 16 gün daha yüksek dozda vuruldum ama yumurtam 14mm üstüne inatla çıkmadı iptal edildi.......

ve geçen ay soğan kürü uyguladım bu ay sadece sabah akşam yani günde 2 defa klomen içtim 5 gün ..
doktora gittiğimde şok oldu 4 tane kaliteli yumoşum vardııııı.....

kesinlikle soğana bağlıyorum......

tatlıcık çooooooooooooooookkkkkkk teşekkür edrim soğan kürüne dün başladım...her bünye farklıdır...ama benim bünyem bitkisel tedaviye cevap veriyor...önceleri adet olmadığım zaman ot çöp kaynatır içerdim bir haftaya adet olurudum..ancak son bir yıldır kayınvalidemin psikolojik baskıları yüzünden stresim sıkıntım eksik olmuyor...adette olmuyorum..bikeresinde 3 ay olamadım..şimdi farlutalla oluyorum...gonal f 50 6 gün vurundum..sonra 5 gün 75er doz vurundum..ancak 7mm olmuş..şimdi soğan kürüne başladım...adet oluncada incir kürüne başlıcam..tabi bu seferde gonalf 125 e falan çıkarırız heralde..bazan hiç ilaç kullanmadan yumurtam 7 mm oluyor..

hadi bakalım hayırlısı inşallah sendede işe yarar ... kesinlikle faydasını gördüm belki bebeğim gelmedi ama en azından öz güvenim geldi....:içelim:

dogru söylüyosunuz belki benim sorunuma iyi gelmedi benim yumurtalarımın büyümesinde bi sorun yok aksine bazen o kadar büyüyoki 8 9 cm oluyo bende pcoss var çünkü inşallah sizin sorununuza çözüm olur inşallah hamile kalmanıza sebep olur.ama şu bi gerçek çok iyi iltihap döküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…