• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare aşılma

Angel iğneye klomen bitincemi başladın Özel mi devletmi ben tahlilleri devlete yaptırdım aşılamayı özele gidiyorum

Ben klomen kullandim 3 ay ondan sonuc alamadim maalesef. 1 haftadir puregon_pen 300 igne kullaniyorum gobekten. Ozel'e gidiyorum bende

20 aylık evliyim .4 defa klomen 3 defa catlatma ignesi vuruldum.rahim filmi çektim çok şükür tüplerim açık çıktı ikiside geçen ay catlatma ignesi vuruldum ve sonuç hüsran. 2 tane 2.5 cm kist oluşmuş. Desolet verdi 3 gün oldu biteli. Şuan adet oldum.bundan sonra aşılama kaldı. Doğal yontemle hamile kalan varmı .yardimci olursaniz sevinirim
Ben dün aşılama oldum canım durumunuz varsa yaptırın zaten maliyeti çok fazla olmuyo hem sans yukseliyo eşinin spermlerine baktirdiniz mi peki

Slm inşallah cnm gönlüne göre olsun ben rapor alamıyorum 400 odıycem inşallah olsun sağlıkla huzurla alalım kucsmıza. Aşılamadan sonra dınleniyormusum neler yapıyorsun acaba

Slm inşallah cnm gönlüne göre olsun ben rapor alamıyorum 400 odıycem inşallah olsun sağlıkla huzurla alalım kucsmıza. Aşılamadan sonra dınleniyormusum neler yapıyorsun acaba

Insallah sagsalim bekletmeden gelir bebeklerde bunlara deger.. ben sabah kontrole gidicem asilama tarihi belli olucak ogrennce sanada yazarim :)

Hayırlısı olsun inşallah olur cnm kac gun ığne yapıcaksın ben cuma kontrole gidicem klomen cuma bıtıyor

İnşallah gönlünüzce olur klomen bitince 9gun iğnemi olucam ay bende bitince yapar aşılama dıyordum oyyy

İnşallah gönlünüzce olur klomen bitince 9gun iğnemi olucam ay bende bitince yapar aşılama dıyordum oyyy

Yok sana daha igne tedavisine baslamaz sen klomen kullaniyorsun. Ben ssdece igne kullandim. Diger zamanda ssdce klomen kullanmistim ama bana fayda etmedi diye igneye gectik :)

Henuz daha cok yeni evlisiniz
Vucunuzu tibbi acidan aralik vermeden bu kadar cok yormayin
Ben 6 bucuk yillik evliyim
Ilk gebeligim 3 bucuk yil sonra oldu . Aradan yine bi iki bucuk yil kadar gecti oyle oldu
Ikiside dogal yollu oldu
Esimde sperm harekwt sorunu ve sayisinda problem vardi
Yani ne yaptiysak tibbi olarak olmadi .
Yormayin bedenjnizi bu kadar ust ustte

Selam yarın gidicem doktora bakalım ne dıycek sen nasılsın sadece uzanıyormusun dınlenmek lazım galiba dıymı

Slm sana hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın ben gittim yumurta solda büyümüş solda tıkalı benim bu sebebten yapmadı öbür ayı beklicez artık hayırlısı olsun cnm

Slm sana hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın ben gittim yumurta solda büyümüş solda tıkalı benim bu sebebten yapmadı öbür ayı beklicez artık hayırlısı olsun cnm

Benimde sol yok yok diye herhalde 3 tane soldaydi maalesef :) bitanede sagda vardi bakalm.. ama benim doktorum soldakide ise yarar demisti.. senin ki niye oyle diyip yapmadi merak ettim dogrusu..

Bende yapsın istedim boşa paran gider sol tıkalı yumurta solda sağdaki ufak dedi öf ne biliyim inşallah tutar senin cnm ılk çocukmuş olacak senın

Back
X