O kısmı sorun degıl sahıplendırecegım :)
Bakın moral bozmak istemem de çiftleştirecek dişi bulamıyorsunuz bu aşamada
Her sene 4-5 kedi sahiplenecek Ada'm gibi insan bulmak Cidde'n zor
Kedi alsam mı diye ilanlara baktım onlar da ciddiyetsiz geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı kismetler canım inşallah gönlüne göre bi gelin bulursun kendine![]()
Yok valla cıns ayırmıyorum, Nefes alsın yeter modundayım![]()
Bakın moral bozmak istemem de çiftleştirecek dişi bulamıyorsunuz bu aşamada
Her sene 4-5 kedi sahiplenecek Ada'm gibi insan bulmak Cidde'n zor
Kedi alsam mı diye ilanlara baktım onlar da ciddiyetsiz geldi
vebalinden korktugunuz yok bırakın allah aşkına
para tatlı geliyor
Merhaba bacım. Benim de bir oğlum var. Ben kısırlaştırdım. İnsan vicdan yapıyor biliyorum. Hatta bir ara benim de çocuğum olmazsa diye baya kafama takmıştım. Sonra baya araştırdım. Bir sakıncası yokmuş diye okudum ( dinende) ama müsadenle sorayım; kedisini köpeğini kısırlaştırıp çoluk çocuğa karışan vardır değil mi?Minnoşu öp benim için.
![]()
Ben bunu ne zamandır yazacaktım da işte dini konu diye konu açmadım. Sizden duyduğum iyi oldu. Kedişini kısırlaştırıp çoluk çocuk sahibi olan vardır değil mi? Duydunuz değil mi çevrenizde.Dini konuya gircek diye bunu yorumuma eklememistim benim esimde bu konuda hassasti arastirdi bizde sakincasi olmadigini ogrenmistik dinen.
Ben bunu ne zamandır yazacaktım da işte dini konu diye konu açmadım. Sizden duyduğum iyi oldu. Kedişini kısırlaştırıp çoluk çocuk sahibi olan vardır değil mi? Duydunuz değil mi çevrenizde.
İyi de kediler sürekli doğum yapıyor doğacak bebekler ne olacak ? Tabi cins kedi meraklıları havada kapar o kedileri. Ama kısırlaştırmanızı öneririm yazık kediye .
Kediler yilda 3 kere dogum yapabiliyorlar her dogumda MINIMUM 4 yavru yapsa 12 yavru eder. Her sene her sene nereye kadar dagitip duracaksin yavrulari? Dunya kadar yuva arayan kedi ilani var cins olanlarda dahil. Her sahiplendirdigin kedi omurluk yuva bulmus olmuyor sıkılıp geri getiren olcak, bakamadim diyen olacak, sokaga atan olcak, baskasina veren olacak veya ticaret icin kullanmsk isteyen olacak.
Kedinin uckurunu bu kadar dusuneceginize azicik daha mantikli dusunmeye devat ediyorum sizi. Yok kisirlastirma dogasina aykiri diyorsanuz hic evinizede almasaydiniz o da dogasinda yok cunku.
Kedim kisir hicte hayattan sogumuş filan degil.
Ayrica gidip irk kediler satin alip bu tarz bir ticarete katki saglamak yerine sokaktan alsaydiniz onlarin nesi var?
Annesi ve kızkardeşleri olmasın mümkünse ya da uzakta olsun,zırt pırt canlarını sıkmasınlarYok valla cıns ayırmıyorum, Nefes alsın yeter modundayım![]()
Merhaba bacım. Benim de bir oğlum var. Ben kısırlaştırdım. İnsan vicdan yapıyor biliyorum. Hatta bir ara benim de çocuğum olmazsa diye baya kafama takmıştım. Sonra baya araştırdım. Bir sakıncası yokmuş diye okudum ( dinende) ama müsadenle sorayım; kedisini köpeğini kısırlaştırıp çoluk çocuğa karışan vardır değil mi?Minnoşu öp benim için.
![]()
Annesi ve kızkardeşleri olmasın mümkünse ya da uzakta olsun,zırt pırt canlarını sıkmasınlar
Yarın öbür gün sizin gelin de eşim ailemi istemiyor,hele ki kv burnumuzdan getiriyor diye konu açmasın,(kedicesi-mırr da mırr ,mırıl kere mırıl,pıs,kıh)![]()
Erkek degilmi hepsi aynı bunların![]()