• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son care kk

İyi de kediler sürekli doğum yapıyor doğacak bebekler ne olacak ? Tabi cins kedi meraklıları havada kapar o kedileri. Ama kısırlaştırmanızı öneririm yazık kediye .

Bakın moral bozmak istemem de çiftleştirecek dişi bulamıyorsunuz bu aşamada

Her sene 4-5 kedi sahiplenecek Ada'm gibi insan bulmak Cidde'n zor

Kedi alsam mı diye ilanlara baktım onlar da ciddiyetsiz geldi

Evet gayet haklısınız ama bu olaylara gırınce ınsan her kolunu tanıyor mecburen... Sımdı bu ısı tıcarete dokmus bır kesım var, bırde gercekten merhametlı her cana saygı duyan bır kesım var... Bırde cıns kedı pıyasası var ben kedımı petshoptan aldım ve sımdı evladım gıbı sevıyorum, dısardayken onu ozleyerek kosa kosa eve gıdıyorum... Ve dusununce onu parayla almıs olmak benı uzuyor, utandırıyor... yavruları cıns olacagı ıcın ucretsız gercek hayvanseverlere sahıpkendırecegım kendı aılemden var en az 10 aıle yavru bekleyen hıc bırını zebıl etmem EvvelAllah :) ben vebalınden korkuma kedımı kısırlastıramıyorken, el kadar torunları mı uzmem :)

O kısmı sorun degıl sahıplendırecegım :)

Kediler yilda 3 kere dogum yapabiliyorlar her dogumda MINIMUM 4 yavru yapsa 12 yavru eder. Her sene her sene nereye kadar dagitip duracaksin yavrulari? Dunya kadar yuva arayan kedi ilani var cins olanlarda dahil. Her sahiplendirdigin kedi omurluk yuva bulmus olmuyor sıkılıp geri getiren olcak, bakamadim diyen olacak, sokaga atan olcak, baskasina veren olacak veya ticaret icin kullanmsk isteyen olacak.

Kedinin uckurunu bu kadar dusuneceginize azicik daha mantikli dusunmeye devat ediyorum sizi. Yok kisirlastirma dogasina aykiri diyorsanuz hic evinizede almasaydiniz o da dogasinda yok cunku.
Kedim kisir hicte hayattan sogumuş filan degil.
Ayrica gidip irk kediler satin alip bu tarz bir ticarete katki saglamak yerine sokaktan alsaydiniz onlarin nesi var?

Merhaba bacım. Benim de bir oğlum var. Ben kısırlaştırdım. İnsan vicdan yapıyor biliyorum. Hatta bir ara benim de çocuğum olmazsa diye baya kafama takmıştım. Sonra baya araştırdım. Bir sakıncası yokmuş diye okudum ( dinende) ama müsadenle sorayım; kedisini köpeğini kısırlaştırıp çoluk çocuğa karışan vardır değil mi?:bicak: Minnoşu öp benim için.:KK200:

Merhaba bacım. Benim de bir oğlum var. Ben kısırlaştırdım. İnsan vicdan yapıyor biliyorum. Hatta bir ara benim de çocuğum olmazsa diye baya kafama takmıştım. Sonra baya araştırdım. Bir sakıncası yokmuş diye okudum ( dinende) ama müsadenle sorayım; kedisini köpeğini kısırlaştırıp çoluk çocuğa karışan vardır değil mi?:bicak: Minnoşu öp benim için.:KK200:

Dini konuya gircek diye bunu yorumuma eklememistim benim esimde bu konuda hassasti arastirdi bizde sakincasi olmadigini ogrenmistik dinen.

Dini konuya gircek diye bunu yorumuma eklememistim benim esimde bu konuda hassasti arastirdi bizde sakincasi olmadigini ogrenmistik dinen.
Ben bunu ne zamandır yazacaktım da işte dini konu diye konu açmadım. Sizden duyduğum iyi oldu. Kedişini kısırlaştırıp çoluk çocuk sahibi olan vardır değil mi? Duydunuz değil mi çevrenizde.

İyi de kediler sürekli doğum yapıyor doğacak bebekler ne olacak ? Tabi cins kedi meraklıları havada kapar o kedileri. Ama kısırlaştırmanızı öneririm yazık kediye .

bu konuyu arastırdım, daha ıyı arastırsam ıyı olacak.

Kediler yilda 3 kere dogum yapabiliyorlar her dogumda MINIMUM 4 yavru yapsa 12 yavru eder. Her sene her sene nereye kadar dagitip duracaksin yavrulari? Dunya kadar yuva arayan kedi ilani var cins olanlarda dahil. Her sahiplendirdigin kedi omurluk yuva bulmus olmuyor sıkılıp geri getiren olcak, bakamadim diyen olacak, sokaga atan olcak, baskasina veren olacak veya ticaret icin kullanmsk isteyen olacak.

Kedinin uckurunu bu kadar dusuneceginize azicik daha mantikli dusunmeye devat ediyorum sizi. Yok kisirlastirma dogasina aykiri diyorsanuz hic evinizede almasaydiniz o da dogasinda yok cunku.
Kedim kisir hicte hayattan sogumuş filan degil.
Ayrica gidip irk kediler satin alip bu tarz bir ticarete katki saglamak yerine sokaktan alsaydiniz onlarin nesi var?

Evet gercekten cıns kedı aldıgım ıcın ve onu parayla aldıgım ıcın pısman oldum zamanında... kedım evımıze gelene kadar daha once hıc kedılerle haşır neşir olmamıstım... Acıkcası bır kedıyı bu kadar cok sevebılecegımı de bılmıyordum... Kedıyle alakalı da hıc bırsey bılmıyordum yasayarak ogrenıyorum... Ilk geldıgınde tırnaklarını da kesmıyordum ama heryerımız yara bere doldu ve bırı ıyılesmeden yenı yaralar olustugu ıcın mecbur kesmeye basladık zaten onu dogasından mahrum edıyorum tırnaklarını kesıyorum, ozgur degıl bır de kısırlastırayım mı ? O bunu tercıh edermıydı bılemıyrum. Sıze anlamsız gelebılır vıcdan yapıyorum, bashettıgınız yavru durumları hakkında da bı bılgım yok kedılerın yılda uc kez dogurdugunu da bılmıyorum bır yılda ılk kez kızana geldı kedım yılda bır kez dogurur dıye dusundum ben... Veterınerlere de verıp sahıplendırırım dıye dusundum bılemıyorum, sız boyle cıkıstınız dıye de ıkna olmadım.kaldı kı bır bucuk yasından once kısırlastırma yapılmıyormus ve kısırlastırma ıcınde kızgınlıgının gecmesı lazımmıs, napayım ona zarar verecek ıgnelerden mı vurdurayım.

Yok valla cıns ayırmıyorum, Nefes alsın yeter modundayım :rolleyes:
Annesi ve kızkardeşleri olmasın mümkünse ya da uzakta olsun,zırt pırt canlarını sıkmasınlar :D
Yarın öbür gün sizin gelin de eşim ailemi istemiyor,hele ki kv burnumuzdan getiriyor diye konu açmasın,(kedicesi-mırr da mırr ,mırıl kere mırıl,pıs,kıh) :deli:

dını acısını yazmadım konu kapanır dıye ama zararı olmayan hayvanı kısırlastırmak gunah, bırazda elımı kolumu baglayan nokta bu, cocuk kısmına gelecek olursak hurafedır o :) zıra kedı duz duvara tırmacak ama benım cocugum olmuyor halıhazırda :)

Annesi ve kızkardeşleri olmasın mümkünse ya da uzakta olsun,zırt pırt canlarını sıkmasınlar :KK70:
Yarın öbür gün sizin gelin de eşim ailemi istemiyor,hele ki kv burnumuzdan getiriyor diye konu açmasın,(kedicesi-mırr da mırr ,mırıl kere mırıl,pıs,kıh) :deli:

Valla bır gelın bulsam sulalesını rahat ettırceeem :D elını sıcak mamadan soguk mamaya sokmucam :D

Back
X