- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
Ay ne alaka ya benim kızım var sabah akşam benle oynar 11 yaşında olmasına rağmen hatta yagak odasına çağırır beni orda oynamak içinhep keyfi yerindedir ve öyle bir istegi olmadığı için kafası rahat :)
Gercekten mı ya zaten onvelıgım onun mutlulugu ben hıc oglum uzulsun ıstermıyım ıkı aylıktı aldım bırdaha bırakmadım, az cok tahmın edersınız acemı bırısı ıcın kedı bakması ne zordur herseyıyle ozenle ılgılendım sıkayet etmedım severek yapıyorum yanı gunde ıkı defa koku temızlemeye de bayılmıyorum es arıyacagım dıye canım cıktı aylardır butun bu kulfetten kurtulmak benımde ısıme gelır ama ben bencıllık yapmak ısyemıyorum olması gereken neyse oyle olsun aceleye getrımek ıstemıyorum. Veterınerle tekrar knuscam bu kısırlastrma mevzunu
Bundan bir kaç ay önce instagramda bi kadın sokak kedisini evine almıştı doğum yapması için , kedinin ne kadar acı çektiğini gördüm içim sızladı bi de 4-5 ay da bir tekrar doğum yapıyor kediler yazık olmaz mı ?
Yanı bırde o tarafı var ben kendı basına dgum yapmasına razı gelemem bı veterınere gtururum ama artık uc dogumdan snra kedının dalagı hastalanıyormus bıle bıle dogurtamam artık. Kız kedı almaktan vazgectım
Ah ah o dert ki nasıl dertbenim de köpek dostum var kızgınlık dönemi bu aralar gecenin bi yarısı sokaktan köpekler uluyo bu da evden cevap veriyo apartman dairesinde bi ton hır gür
![]()
Allah yardımcınız olsun :) kıyamam ona ben