Son dakika ayriligi

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Ve tekrar ben... insallah bu son konum olur... haftaya nisanim olucak istemeyle birlikte. Ve nisanlim bana destek olacagina köstek oluyor. Ailelere ayrimcilik yapiyor. Uzakta yasadigi icin yardim edemese bile. Manevi olarak yardim etmesini isterdim. O böyle yapacagina isleri yokusa sürüyor. Pastayi güzel istedigim icin sorun cikartiyor. Bu dügün degil ne abartiyorsun diyor. Benim dügünüm uzakta olacak nisanim bari icime sinsin. Dügün salonunu gitti kendi tuttu. Kimse bana güzelmi diye sormadi... Beni kiriyor sonradan gelip onun pesinde kosmami istiyor... nisan olmadan ayrilsammi acaba

Ayril.

Nişan artık kaldırılsa mı acaba :) Hiç dert edilmeyecek şeyleri dert ediyorsunuz ne garip, yaptığınız şey güzel birşey, hayalini kurduğunuz heyacanını yaşadığınız ne gerek var pastadan puldan tartışmaya ben anlamıyorum.
Nişanı kız tarafı yapmıyor muydu? Niye nişanlın ayarlıyor herşeyi?
Her ayrıntıyı çok önemsiyorsan ve mutlu olmuyorsan, nişanlınla uyuşmuyorsan ayrıl.

Yani burdaki yorumlar ne kadar objektif olabilir bu durumda ne kadarını biliyoruz ki ayrıl yada ayrılma diyelim bunu gene siz daha iyi bilirsiniz
Şu kadarını diyebilirim sizin fikirlerinizi önemsemeyinin size saygısı yok demektir

Öbür konularınızda düğün onların tarafta olacağı için sizin tarafta olan şeyler de düğün gibi olmalı anlaşması olmuştu sanki. Bir de hadi düğün orda oluyor fikrinizi bile sormadı mı düğün salonu konusunda? Bir pastaya laf mı ediyor? Yahu pastanın parası ondan mı çıkacak da bik bik konuşuyor. Siz kendinizi hiç sevmiyor musunuz? Ailenizi hiç sevmiyor musunuz?

Koca delisimi? Birisini sevmek ne zamandir koca delisi oluyor
Seninkisi sevmek degil ama,adamin tum olumsuz yonlerine ve sana yaptigi psikolojik eziyetine ragmen ona yapismak koca deliligi oluyor. Gencecik kizsin yazik degil mi sana? Kendine bunu yapma iste

aceba sevgiliniz nisanda gereksiz masraf olmasin diye ucuza kaçmaya çalışıyor olabilir mi sadece?
sizde haliyle bir defa evleneceğim en iyisi olsun diye düşünüyor olabilir misiniz?
bence normal bir fikir ayrılığı.bu süreci nişan düğün de yasayan çok kisi olduğunu düşünüyorum.ikinizide mutlu edecek orta yolu bulsanız.
eski konularinizi bilmiyorum sadece bu konu icin yorum yaptim.hakkinizda hayırlısı olsun..

Aynen bir pasta icin laf yapiyor. Simdide biz ayrimcilik yapmisiz nisana onu karistirmiyormusuz

Ailesi baska konusuyor o baska konusuyor ve bu dogru bisey degil. Birisi dolduruyormu anlamadim gitti

Aynen bir pasta icin laf yapiyor. Simdide biz ayrimcilik yapmisiz nisana onu karistirmiyormusuz

Nişanın yapılacağı yerle ilgili siz de onun fikrini sormadınız mı? Bunu o düğünde böyle yaptığı için mi yaptınız? Peki paşa hazretleri kendi kafasına göre düğün salonu tutarken iyiymiş de, nişana karışamayınca mı ayrımcılık olmuş. Sizin başınız daha çok ağrıyacak.İnanılmaz bir iletişim sorununuz var. Her kafadan ses çıkıyor. Yani siz evlenirsiniz de ya bu düğün telaşı gidince aslında stresten yaşanmış olur bunlar ya da her gün ağlatacak bir karakterde adamla evlenmiş olursunuz. Bir kumar yani. Bunu iyice anlamadan rus ruleti oynuyorsunuz şu anda.

Bu dönemlerde normal biriniz maddiyati hesabederken biriniz bikere olucak istediğim gibi olsun derdinde oyuzden.nekadardir taniyosun önceki tavırlarından da kişiliğini cozebilirsin.cogu kişi bu dönemlerde fikir ayrılığına düşer ve şuan ailesiyle ortak sıkıntıları beraber yaşadıkları için onların dediklerinede kulak asicaktir.suan sizin onu anlamadiginizi düşünüyor olabilir sizin gibi

Daha şimdiden bu durumdaysaniz etkilemek istemem ama ben olsam ayrilirdim. Ortak payda da bulusmaniz lazim böyle yürümez

Iyide ailesinin lafina bakan biriyle evlenmem ne kadar dogru onu bilmiyorum

Herseyi sordum hersey icin kendi aradi konusdu. Bohca alisverisinde dahi herssyi ona sectirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…