• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son dakika ayriligi

Iyide ailesinin lafina bakan biriyle evlenmem ne kadar dogru onu bilmiyorum
Yani şimdi öyle veya değil diyemem genel tavırlarını bilmeniz gerek sadece nisanda boyleyse belki ailesiyle ortak bütçeyi kullandıkları içindir belkide hep öyle senin şimdiye kadar iyi analiz yapmış olmalisin

Bugün ailesini aricam bir kac soru sorucam ve bu sorulara cevaplarina karsi herseyini geri verip konuyu bitircem

Hakkinizda hayırlısı olsun. Bende nişanlıyim nişanlım gözümun icine bakar. Kendisi dışında haberi yokken ailesi emrivaki yapabiliyor. Ona dahi bir cozumle gelir. Bende her zaman ona destek olurum. Ortak payda olmazsa hele de simdiden isiniz ilerisi icin cok zor.

Yani şimdi öyle veya değil diyemem genel tavırlarını bilmeniz gerek sadece nisanda boyleyse belki ailesiyle ortak bütçeyi kullandıkları içindir belkide hep öyle senin şimdiye kadar iyi analiz yapmış olmalisin

Ne yalan söyliyim simdiye kadar herseyi 4x4lük. Evlilik teklifi yapti her ay yildönümüzü kutlar hediyeler gönderir.
Bence olayi karistiran birisi var

Hakkinizda hayırlısı olsun. Bende nişanlıyim nişanlım gözümun icine bakar. Kendisi dışında haberi yokken ailesi emrivaki yapabiliyor. Ona dahi bir cozumle gelir. Bende her zaman ona destek olurum. Ortak payda olmazsa hele de simdiden isiniz ilerisi icin cok zor.

Ya problemde orda zaten. Oda benim herseyimle ilgilenir. Ben hasta olunca aglar. Benimle hep ilgilenir. Özledigi icin üzülür falan. Ama bu nisan konusunda birileri onu dolduruyor sanirim

Ya problemde orda zaten. Oda benim herseyimle ilgilenir. Ben hasta olunca aglar. Benimle hep ilgilenir. Özledigi icin üzülür falan. Ama bu nisan konusunda birileri onu dolduruyor sanirim

Kimsenin gazina gelme. Ayrilmak istiyosan ayril. Burdakilerin ayril demesine bakma. Yüzde 90i bu kadar cabuk ayrilmaz. Demesi her zaman kolay. Üzülecegin bisey yapma.

Ve tekrar ben... insallah bu son konum olur... haftaya nisanim olucak istemeyle birlikte. Ve nisanlim bana destek olacagina köstek oluyor. Ailelere ayrimcilik yapiyor. Uzakta yasadigi icin yardim edemese bile. Manevi olarak yardim etmesini isterdim. O böyle yapacagina isleri yokusa sürüyor. Pastayi güzel istedigim icin sorun cikartiyor. Bu dügün degil ne abartiyorsun diyor. Benim dügünüm uzakta olacak nisanim bari icime sinsin. Dügün salonunu gitti kendi tuttu. Kimse bana güzelmi diye sormadi... Beni kiriyor sonradan gelip onun pesinde kosmami istiyor... nisan olmadan ayrilsammi acaba

Suan biraz konularini okudum da. Cokhizli yasiyosun herseyi. 2015de sözlünden ayrildin sonra yine baristin ona kacicaktin ve simdi yine baskasiyla sözleniyosun dogru mu anladim? yasin 22 daha ya biraz yasavdan al. Böyle saglikli bir evlilik Yapacagina inanmiyorum

şimdi pastaya nişana şuna buna ne gerek var diyen hamile kaldığında çocuğun olduğunda da heveslerini kırar bil yani.
evli değilken böyleyse evlenince daha huysuz aksi olur.

önemli olan ikinizi mutluluğu değil mi? düğün nişan kına bunların hepsi milleti eğlendirmek için yapılan boşa para akıtma adetleri. o parayla evin eksiği gediği neleri alınır. böyle bişey için birbirinizi niye kırıyorsunuz anlamıyorum. ama adamın karakteri sana uygun değilse o başka. ama aman nişanım güzel olsun kınam animatörlü olsun düğünüm yemekli olsun derken birbirnizi yıpratmaktan başka hiç birşey yapmazsınız. aslolan sizin birbirinize olan aşkınız.

Konu sahibi burda yorumlardan biri ayril diyenlere bakma kimsenin gazina gelme demis. Amac gaz vermek degil. Millet cekmis yada cekeni gormus. Sen kurtar kendini diyor. Milletin doldurusuna gelen onemli seylerde partnerinin fikrine yeteri kadar onem vermeyen adamlarin kaci degismis. Bdv daki son 2 gunun konularina baksan 10 tane dertli bulursun. Kocam istemedigim ismi verdi kocam kv haksiz da olsa onu destekliyor. Beraber yasamak istiyorum yasiyoruz. Sevgilisinin esinin fikrini pek de onemsemeyen adamlarin isi bu...

Nisani kiz tarafi yapar normalde ,erkek tarafimi yapiyir eger oyleyse doldurusa gelmesi cok dogal dimi ,
Benimde nisanim oldu,kac para nereye verildi erkek tarafi bilmiyor ,
Parasini siz odemiyorsaniz herseye karismasi dogal

Ve tekrar ben... insallah bu son konum olur... haftaya nisanim olucak istemeyle birlikte. Ve nisanlim bana destek olacagina köstek oluyor. Ailelere ayrimcilik yapiyor. Uzakta yasadigi icin yardim edemese bile. Manevi olarak yardim etmesini isterdim. O böyle yapacagina isleri yokusa sürüyor. Pastayi güzel istedigim icin sorun cikartiyor. Bu dügün degil ne abartiyorsun diyor. Benim dügünüm uzakta olacak nisanim bari icime sinsin. Dügün salonunu gitti kendi tuttu. Kimse bana güzelmi diye sormadi... Beni kiriyor sonradan gelip onun pesinde kosmami istiyor... nisan olmadan ayrilsammi acaba
Nişan neden her konuda zıt
Anlaşmaya gönlü var mı

Sırf böyle anlaşmazlılar olacak diye ben nişan yapmaktan vazgeçtim ve sade 10 kişilik bi nişan yemeği organize ediyorum aile icinde..
Bu mevzular yüzünden sözlümle istenmeden sonra nerdeyse her hafta tartışıyorduk ve ben bir gün ciddi ciddi düşündüm .. gerek varmı maddi şeyler yüzünden ( bohça alışverişi,salon,elbise,kuaför vs vs) şeyler yüzünden aşık olduğum evlenip yuva kurmak istediğim adamla aramı açmaya ? Allah var sözlüm herşey sen nasıl istersen öyle olacak diyen bi adam. Ailesine bile benim yanımda aynısını dedi.. ve ben nişandan daha doğrusu o stressi yaşamamayı tercih edip vazgeçtim.. kayınvalidem ve görümcem de eğer nişan olmicaksa yine de kendini nişanlı bi kız gibi hissetmen icin alişverişe cıkalım elbise vs vs alınsın o gün icin dedi öyle anlaştık.. bence iyi düşün karar vermeden önce..

Benim bildiğim nişan kız tarafina aittir. Pastasindan,elbisesine,hersey.. Neyse bu çok önemli değil de, ben nişana çok heveslenmistim, babamın imkanı da vardı sağolsun. Herşeyin en pahalisi en güzeli alınmıştı. Kılı kırk yarmistim, hazır salonun suslemesini begenmeyip bir de ayrica organizasyon sirketi tutmuştum vs.
Şimdi geriye bakıyorum, hiç nişan olmasa bile olurmuş. Hatta düğün bile. Çok şükür o kadar güzel bir evliligim var ki, bi kot pantolonla bile evlenebilirmişim diye düşünüyorum her gün.
Pastayı, çiçeği boşverin. Bunlar olmadığında içinizde kalacak gibi hissediyorsaniz, sizin amacınız sevdiginizle yaşamak değil, nişan pastası yaptırmak olur..

Back
X