Canlı bombanın yapacağı şerefsizliği eline yüzüne bulaştırmış olmasına.
İşimiz bi caninin, bi katilin beceriksizliğine kaldı yani. Kendimize hayrımız yok, canlı bombanın basiretsizliginden medet umuyoruz "iyi bari ölen yok en azından" diye.
yeter diyorum artık kalabalıkta gezmeye öyle korkuyorum ki? ülke olarak zaten öyle yurtdışı tatili filan bilmeyiz değil yurtiçi tatili bilmeyiz fakat biraz şöyle iki adım dışarı çıkıp hava da alamıyoruz artık ben şu an mümkün olduğu kadar tarihi mekanlara gitmiyorum kalabalık alışveriş yerlerine gitmiyorum tanıdıklar gel filan diyorlar yok yok.ben Brükseldeki patlamadan sonra durulduk artık dedim ne yazık ki hayır biz batıdayız fakat doğudaki insanlar yaşamak ne demek unutmuş durumdaresmen savaş var evet ülkemizde iç savaş var.ülkede iç savaş varken nasıl koyuyor diziler yarışmalar bu insanlara anlamıyorum.doğudaki çocuklar oyun oynarken bomba buluyor.yarın bir gün ne malum batının bu hale gelmeyeceği zaten amaçları bu değil mi? şu an bu ülke yaşanmaz halde.nerede bu siyasiler kendileri etrafına korumalarını alıp kalabalıktan korkmayın gezin demeyi bilirler giden can halktan masum insanlardandır nedense.neden yeteri kadar seferber olunmuyor?bizi bu hale getirmek için mi sizler varsınız?EĞER BİRAZ ARAŞTIRIRSANIZ GÖRECEKSİNİZ Kİ BUNLARIN HEPSİ İHMALLER YÜZÜNDEN.BU İHMALLER ÜLKE ADINA KARAR ALANLAR TARAFINDAN YAPILIYOR FAKAT ÜLKE ADINA KARAR VERMELERİNİ DE BİZLER İSTEMEDİK Mİ?SUÇLUYUZ BELKİ DE
Yolda yanından geçen adamın içinde ne var ne düzenek var bilmezsin, devlet de bilemez istihbarat varsa ayrı ama bunlar bir değil iki değil bir çok küçük grup var öyle değil mi .
Biz Birlik olmadığımız surece ,birbirimizi yerken bu küçüklü büyüklü gruplar bizi böyle bölüp yok edecek devamı da gelecek kotuye de gidecek maalesef
Yolda yanından geçen adamın içinde ne var ne düzenek var bilmezsin, devlet de bilemez istihbarat varsa ayrı ama bunlar bir değil iki değil bir çok küçük grup var öyle değil mi .
Biz Birlik olmadığımız surece ,birbirimizi yerken bu küçüklü büyüklü gruplar bizi böyle bölüp yok edecek devamı da gelecek kotuye de gidecek maalesef
bizler zaten bir değil miyiz kim bu teröre lanet yağdıranlar kim?bir Türkün gözünden yaş iniyorsa bir Kürtün gözünden akmıyor mu?sizlere Şevket Keskinin plakaların güvenilirliği ile ilgili yazısını okumanızı öneririm en azından
bizler zaten bir değil miyiz kim bu teröre lanet yağdıranlar kim?bir Türkün gözünden yaş iniyorsa bir Kürtün gözünden akmıyor mu?sizlere Şevket Keskinin plakaların güvenilirliği ile ilgili yazısını okumanızı öneririm en azından
evet ülke içinde farklı sesler yükseliyor herkes bir değil diye birlik yok denilemez.bakın siz de ülkenizi seviyorsunuz ben de işte iki kişiden oluşan bir birlik.olaya farklı açılardan bakmak olayın kökenine ve çözümüne götürür ''bir olalım bir olalım'' doğru ama sadece bu söylenerek bir yere varılamaz illaki bir olmak istemeyenler olacaktır en basitinden 1. sınıflardan oluşan 30 kişilik sınıf alalım illaki o küçücük çocuklar içinde bile kavgacı oyunbozanı vardır güçsüze, kendi halinde olana karşı şiddet eğiliminde olanı vardır fakat buna fırsat vermemek öğretmenin okul yönetiminin elindedir disiplinin ne kadar sağlandığıyla ilgilidir.bu kavgacı çocuk da bir şekilde oyuna dahil edilebilir evet mızmız huysuz olsa da bir şekilde diğer çocukların elinden tutturulur ve huzur barış sağlanır.BİR OLALIM ÇOK HAKLISINIZ FARKLI FİKİRLERLE OLAYLARIN ÇÖZÜMÜNE GİDEREK İÇİMİZDEKİ HUYSUZ ÇOCUKLARI DA BİRGÜN BİZE DAHİL EDEBİLMEK DİLEĞİYLE
İnşallah başka kimse ölmemiştir ve ölmez.
Bir şey diyemiyorum artık ,ne biçim ülke anlamadım ki güvenlik yok bir şey yok,bombalar patlıyor,sorumluluk alan yok .
Önlem yok ,anca tartışırlar mahalledeki teyzeler gibi.
Bizim siyaset anlayışımız o çünkü,ülkeyi güzelleştirmek,güvenliğini sağlamak değil siyasetçilerin işi ,sabahtan akşama kadar çirkin çirkin tartışmak
Çok geçmiş olsun.
Twitterde birisi yazınca dikkatimi çekti Ankara Kızılay saldırısı üniversite sınavından sonra bu ise TEOG sonrası . Gerçekten tesadüf mü yoksa bugün özellikle mi seçildi ?
Çok geçmiş olsun.
Twitterde birisi yazınca dikkatimi çekti Ankara Kızılay saldırısı üniversite sınavından sonra bu ise TEOG sonrası . Gerçekten tesadüf mü yoksa bugün özellikle mi seçildi ?
bugün eşim yurtdışından biri ile görüşmüş.
kadın daha önceden Türkiyeye gelmiş, onu anlatmış.
eşim de sormuş, bir daha gelmeyi düşünüyor musunuz diye,
kadın güvenlik nedeniyle muhtemelen bundan sonra gelmem demiş...
eşim de çok utanç verici demiş
Bir olmayı her konuda aynı düşünen insanlar kümesi olarak algılamak yanlış. Bir olmak demek bir bütün olarak ülkeyi sevmek ve geleceği için endişelenmek, onu korumaya çalışmaktır bana göre.
Ben herkesle bir olabilirim ülkemi sevdiği sürece. Aynı düşünmemiz şart değil bunun için.