SON DAKİKA... Diyarbakır'da polise saldırı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.040
30.455
61
Diyarbakır'da iki trafik polisi rutin kontrol sırasında açılan ateş sonucu yaralandı.

Şanlıurfa'da dün iki polisin şehit edilmesinin acısı tazeyken, bugün de Diyarbakır'dan polise yönelik bir saldırı haberi geldi.

14.45 sıralarında Şehitlik Caddesi'nde rutin trafik kontrolü yapan iki polis silahlı saldırıya uğradı. Polislerden birinin başından yaralandığı öğrenildi.

Saldırı sonrası hem karadan hem havadan arama başlatıldı. Saldırıyı kimin veya kimlerin yaptığı henüz bilinmiyor.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-diyarbakirda-polise-saldiri,aWBPZIPAYUyB8OKdz50vMA

:KK43:Birden ne kadar çoğaldı.Allah hayırımızı versin

saldırıyı kimin yaptığı bilinmiyor!!! ceylanpınardaki saldırıya da cinnet demişlerdi.alın size açılım her gün yeni bir haber bugün nerede olacak diye mi bekleyeceğiz?yazıklar olsun koltuk sevdanız uğruna teşkilatı yem ettiniz bu günahsız polisler yerine siz ölüp gitseniz keşke

Daha da büyüyecek
Bu daha başlangıç
Allah rahmet eylesin. .:KK43:

kaza var diye çağırmışlar, haince pusuya düşürüp şehit etmişler.

Allahım sen yardım et bize. İçim yanıyor ya.. her gün ölüm habeei aldığımız o kara günlere döndük yine. Allah belasını versin terörün her turlusunun! Hükümet buna daha fazla göz yumamaz yummamali. Gereği yapılsın artık.

Davutoğlu'nun çıkıp çıkıp kimse gücümüzü ve sabrimizi sinamasin demesinden de sıkıldım! Sabır taşı olsa catlardi

Allahım sen yardım et bize. İçim yanıyor ya.. her gün ölüm habeei aldığımız o kara günlere döndük yine. Allah belasını versin terörün her turlusunun! Hükümet buna daha fazla göz yumamaz yummamali. Gereği yapılsın artık.

Davutoğlu'nun çıkıp çıkıp kimse gücümüzü ve sabrimizi sinamasin demesinden de sıkıldım! Sabır taşı olsa catlardi
al bendende okadar, ya polise vur emri verilsin yada asker çıksın artık sokaklara. ben dayanıyorum artık

al bendende okadar, ya polise vur emri verilsin yada asker çıksın artık sokaklara. ben dayanıyorum artık

Ben de dayanamıyorum. Yüzü maskeli eli silahli herkes için vur emri verilsin. Buna istanbulda bütün illerde dahil olmalı

Ya polise vur emrini verseler var ya özel harekat bunların işini bir ay sürmez bitirir. Bende güzel bir haber vereyim :
Gazi mahallesinde dün suruçda ölen 2 kişinin cenazesini cemevinden kaldıran grupla polis arasında çatışma yaşandı olay yerine gelen özel harekat 45 dk da 51 kişiyi gözaltına alıp Gazi yi temizledi. Diğer polis kardeşlerimizde tazzikli su biber gazını verdi de verdi :) Ayrıca çatışmada polisler yapa almadı çatışma sonrası bir terörist elinde keleş ile ölü bulundu ve ceneneme postalandı . Sosyalist geçinen teröristler sessiz kalıyorlar ama biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz .

Yeter artık ya böyle olmaz bu iş yok av rupa kınar şü küser diye iyice tepemıze çıkdılar sert bır hukumet olmak gerek, diyeceksın ki benım burada bır askerım ölsün sizi gebertirim diyecen halka varana kadar tarıycan yoksa bitmez bu terör çiller zamanında azalmıştı çünkü bir eylemde vurduruyordu verdı askere emrı bombalattı, acımadı israili kınıyoruz kınıyoruz da israil öyle yapmasa filisintin israili siler atar, bizde böyle çözüm süreci dersek daha çok şehit veririz , bir asker şehit oldu diye orayı yıkan Atatürk bişey biliyodu da öyle yapıyordu. Bu hükümet gitsin yerıne daha sert bir hukümet gelsin.

Ya polise vur emrini verseler var ya özel harekat bunların işini bir ay sürmez bitirir. Bende güzel bir haber vereyim :
Gazi mahallesinde dün suruçda ölen 2 kişinin cenazesini cemevinden kaldıran grupla polis arasında çatışma yaşandı olay yerine gelen özel harekat 45 dk da 51 kişiyi gözaltına alıp Gazi yi temizledi. Diğer polis kardeşlerimizde tazzikli su biber gazını verdi de verdi :) Ayrıca çatışmada polisler yapa almadı çatışma sonrası bir terörist elinde keleş ile ölü bulundu ve ceneneme postalandı . Sosyalist geçinen teröristler sessiz kalıyorlar ama biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz .

Oh çok iyi olmuş!

Yeter artık ya böyle olmaz bu iş yok av rupa kınar şü küser diye iyice tepemıze çıkdılar sert bır hukumet olmak gerek, diyeceksın ki benım burada bır askerım ölsün sizi gebertirim diyecen halka varana kadar tarıycan yoksa bitmez bu terör çiller zamanında azalmıştı çünkü bir eylemde vurduruyordu verdı askere emrı bombalattı, acımadı israili kınıyoruz kınıyoruz da israil öyle yapmasa filisintin israili siler atar, bizde böyle çözüm süreci dersek daha çok şehit veririz , bir asker şehit oldu diye orayı yıkan Atatürk bişey biliyodu da öyle yapıyordu. Bu hükümet gitsin yerıne daha sert bir hukümet gelsin.

o zamanlar(çiller zamanında) bile askerin tam yetkisi yoktu ama şimdi hiç yok.
Urfa da görev yapan bir arkadaş anlatıyor sınırdan geçişlere bile karışmayacaksınız diye emir geliyormuş askere.
Asker sonuçta hukuğa uygun hareket etmek zorunda.
Eğer tam yetkisi olsa askerimizin hepsi kuyruğu kıstırıp kaçar zaten askerin elini kolunu bağlayıp bunları bu kadar palazlandıranlar utansın.

X