Saçma bir savunma olmuş.Küçücük yaştaki çocuklar mı kendi aralarında yapmış.Çocukları ve ailelerini istemesinin sebebi ney ,orasını anlamadım
Hahaaaayt, davadan vazgeçen, Ensar'ı suçlamak yerine utanıyoruz diye orayı terk eden velilere müstahak. Aha işte suç size ve çocuklarınıza atıldı. Adam haklı, ben de dünyanın en iğrenç suçlarından birini işlesem ve karşılığında herkes sussa, veliler kaçsa, hükümet olayı örtbas etse, şikayetler çekilse ben de yağ gibi üste çıkarım. Evet yaptım diyip ceza mı alayım dicekti?
Adam 1-2 yıl hapis cezası alır dava bitmeden iyi halden salınır azizim...
Haa bu adama bu akılları veren, yok polis zorladı ben de kıtır attım, aslen çocuklar da suç falan dedirten avukatlarda yerin dibine dibine batsın. Alçaklar...
ama hiç kolay değil... basın bu kadar hücum etmişken çocuğu da teşhir etmek doğru da değil.... sonra rahat bırakmayan başka sapıklar türeyebilir.... nasıl olcak bende bilemedim...
Hayır bu düpedüz cahillik. Ya cahillik ya da sindirilmek. Birileri sindirdi belki ne bileyim ya. Herkes taciz tecavüzde tırsıp kaçsa nasıl düzelir dünya? Hakkını aramak yerine kaçmak demek kabullenmekten başka birşey değil. Mağdurun kaçması, susması zalimi işte böyle haklı yapar.
Ayrıca bu çocuk tecavüze uğradı biz de edelim mi diyecekler yani? Allah korusun sizin komşunuzun başına böyle birşey gelse desteklermisiniz yoksa yuhhh oğlu tecavüze uğrayan pis aile mi dersin? Var mı ikincisini diyecek olan ya? İşte bu çocukların aileleri tvlere çıkıp bu adamın ağzına edemedikleri için, çocukları için mücadele etmedikleri için, yaygara koparmadıkları için, haklarını aramadıkları için, sustukları sindirildikleri için şimdi çocukları suçlanıyor. Yok dava gizli, yok çocuklar gizli. Her davada çocuklar da ailelerde ortada bi bunda gizli nedense.
Susmak, sindirilmek, korkutulmak, tecavüze tacize uğrayanı yaftalamak, dışlamak ancak bizim gibi cahil ülkelerde var. Medeni toplumlarda ağzına ederler suçlunun, mağdurun da her türlü hakkını korurlar. İğrenç bir toplumuz. Bu da göstergesi. Baştaki mağduru koruyormu da halk mağduru korusun gerçi.
korkarım sonunda çocuklar tazminat ödemek zorunda kalacaklar.. iş oraya doğru gidiyor, hayırlısı..
Ve bu adamda terfi alacak. Suçsuz yere adı çıktı, yazık oldu diyip önüne yatacak birileri.
Hani esprisini yapıyoruz ya, bence gerçek bile olacak. Bu ülkede artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Yandaş candaş ayağına adamı gizlediler, tipini bile bilmiyoruz, yarın bakan olsa, soyadını değiştirse, bu adam o adam mı bilemeyiz bile.
Tecavüzcünün yüzü neden buzlanır ya neden biri bana izahat etsin?????????????
ceza falan almayacak, ya da alacağı ceza hepimize göz boyama olarak verilecek, iyi halden 7-8 ayda serbest kalacak, halk unutacak.. kısaca attıkları taş ürküttükleri kurbağaya değmeyecek ve birileri çıkıp "ımı cizi ıldı" diyecek.. evet bakan olabilir, terfi alabilir, yarın bir gün içimize gayet güzel karışır ruhumuz bile duymaz.. adım gibi eminim, bir avuç insan haricinde kimsenin umurunda falan değil bu olaylar..
Bir tanıdığım yazın yatılı yaz okuluna çocuk vermekten bahsediyordu geçen. Din, Ahlak öğreteceklermiş orada. Dedim hööööö, iyi misin? Yok güvenilir bir yer, tanıdık var bilmem ne bilmem ne? Ne diyeceksin ki? Muhtemelen Ensar Vakfına da aileler tanıdık var, güvenilir bir yer diye vermişti.
508 yıl ceza almış arkadaş
http://www.birgun.net/haber-detay/e...uharrem-b-ye-508-yil-hapis-cezasi-109574.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?