- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
iyi oImuş tabiki
herkes özgür oImaIı
herkes özgür oImaIı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikere insablar sunu düsünse madem samimisin niye taksit taksit serbest bıfakıyon secimden önce . heryerde bırak madam gücün yetiyor.Askeriye kurallarını çok iyi bilmiyorum açıkçası.Dışarıdan bir göz olarak kadının her yerde çok aşırıya kaçmadıkça başı açık ya da kapalı görev yapacağını düşünüyorum.
Önemli olan vicdanını önde tutsun.İşini iyi yapsın.
Hükümetin askerden nefret ettiğini onu dağıtmak için elinden geleni yaptığını gördüm.Fetöyle beraber iftiralar atıp işbirliği yapması bu davanın savcısı benim gibi açıklamalar v.s .Onların yüzünden bazı kişilerin intihar etmesi kanserden ölmesi .Birçok kişinin ocağına incir ağacı diktiler.
Resmen orduyu dağıtıp yerine fetöcüleri yerleştirdiler. Askere karşı bir kin ve nefretleri var.Gatanın sivilleştirilmesini adının değiştirilmesinide intikam amacıyla yaptıklarını düşünüyorum.
Kendi açımdan çok iyi doktorlardan hizmet almayı bende isterim ama özellikle askerle uğraştıklarını düşünüyorum.
Başörtüsü olayının zamanlamasınıda manidar buluyorum. Mağduriyetten ve kinden beslendikleri için durmuş durmuş tam refarandum öncesi başörtüsü konusunu hortlatıyorlar.
Başkanlık dedikleri sistem çok manasız saçma bir şey olduğundan oy olarak kullanabilecekleri tüm kozları kullanıyorlar.
Tabi garip geliyordur , namaz kalmanın dahi yasak olduğu , askerdeki dıdının dıdısının bile başörtülü akrabası olmaması şartı, (olursada önden bağlamalı olabileceği eğer yasliysa tabi oda ) olduğu bir dönemden sonra.
Her şey bitti , başörtülü nasıl kıyafet giyecek derdinde misiniz ? Bırakın da giyinecek düşünsün onu. Buradan dert bunun olmadığı çok açıkta , herneyse.
Yaşanılan yüzlerce başörtülü zulmunden sonra, o zamanlar bundan rahatsız olmayanlar, işine gücüne bakanlar, serbest olan her alan için elbette dert edinecek.
Binlerce insan okuyamadı, okuyabileni iş bulamadı. Bulanı ise sınırlı meslekler haricinde kıyıya atıldı.
Şimdi kalkmış , ne giyecek , pantolon olmaz diye dert edinmissiniz. :)
Aciklara ozgurluk! Bundan sonra herkes ozgurce giyinsin. Imam Hatiplere giden kizlar da basi acik, dizlerinde elbise ve pantolon ile okula girebilsin! Sadece Kuran okurken baslarini baglarlar, yeter.. Istemeyen baglamasin da zaten.. Memlekette ozgurluk var!![]()
Bundan sonra yazları şort da giyebilmeli askerler isteyen kadin subaylar da dahil. Ne de olsa kiyafet yonetmeligi denen sey kalmamis. Bence de herkes ozgur olmali istedigini giymeli![]()
Yoo basortusuyle kiyafet yonetmeligi delinmis oluyor eger oyleyse yazin sicaginda gayet sort giyilebilirGiysin , herkes özgür olsun elbette. Ancak sizin başörtüsü denildiğinde karşıtı hemen şort mu oluyor kafanızda ?
Yoo basortusuyle kiyafet yonetmeligi delinmis oluyor eger oyleyse yazin sicaginda gayet sort giyilebilir![]()
Anlamamakta israrlisiniz bu size ve yersiz tartisma cabaniza son cevabim. Basortusunun karsiti sort degil gozumde sayet oyle olsaydi bile bu sizi ilgilendirmezdi.Giyilemez demiyorum zaten ancak aynı şeyi yazmışsınız yine. :)
2013'te yayimlanan kiyafet serbestisi kanununa gore yorum yaptin sanirim. Bu resimler 2016'dan.. Uygulama hakkinda bir fikir verir herhalde..evet uygulama aynen bu şekilde zaten
hayır gördügüme göre yorum yaptım geçenlerde Ankarada bir İmam hatip okulunun bahçesinde gördüm kızların bazılarının başları açıktı,hatta bugün bir arkadaşıma rasladım kızı gidiyor imam hatibe türbanlı degil onada sordum okula giderken başını örtüyormu diye örtü zorunlulugu olmadıgını söylediler ayrıntısını bilemiyorum kuran dersleri nasıl oluyor bunu bilmiyorum bu kadar üstünde düşünmemiştim çocuklarım imam hatibe gitmiyor bilemiyorum ama baş örtü zorunlulugu olmaması gayet yerinde olmuş bence2013'te yayimlanan kiyafet serbestisi kanununa gore yorum yaptin sanirim. Bu resimler 2016'dan.. Uygulama hakkinda bir fikir verir herhalde..
Eki Görüntüle 1966719 Eki Görüntüle 1966721 Eki Görüntüle 1966720
İmam hatiplerde başörtüsü zorunluluğu yok.hayır gördügüme göre yorum yaptım geçenlerde Ankarada bir İmam hatip okulunun bahçesinde gördüm kızların bazılarının başları açıktı,hatta bugün bir arkadaşımın kızı gidiyor imam hatibe türbanlı degil onada sordum okula giderken baş örtü zorunlulugu olmadıgını söylediler ayrıntısını bilemiyorum kuran dersleri nasıl oluyor bunu bilmiyorum bu kadar üstünde düşünmemiştim çocuklarım imam hatibe gitmiyor bilemiyorum ama baş örtü zorunlulugu olmaması gayet yerinde olmuş bence
Yönetmelik böyle zaten.Aciklara ozgurluk! Bundan sonra herkes ozgurce giyinsin. Imam Hatiplere giden kizlar da basi acik, dizlerinde elbise ve pantolon ile okula girebilsin! Sadece Kuran okurken baslarini baglarlar, yeter.. Istemeyen baglamasin da zaten.. Memlekette ozgurluk var!![]()
Doğru söylüyorsunuz.hayır gördügüme göre yorum yaptım geçenlerde Ankarada bir İmam hatip okulunun bahçesinde gördüm kızların bazılarının başları açıktı,hatta bugün bir arkadaşıma rasladım kızı gidiyor imam hatibe türbanlı degil onada sordum okula giderken başını örtüyormu diye örtü zorunlulugu olmadıgını söylediler ayrıntısını bilemiyorum kuran dersleri nasıl oluyor bunu bilmiyorum bu kadar üstünde düşünmemiştim çocuklarım imam hatibe gitmiyor bilemiyorum ama baş örtü zorunlulugu olmaması gayet yerinde olmuş bence
Yonetmelik oyle olabilir. Uygulama tam anlamiyla oyle degil ama, ya baskidan, ya baska seyden.. Ben butun Imam Hatiplilerin yonetmelik degisikligine uyarak acik giyindigi bir resim bulamadim. En fazla bir iki kiz.. Her okuldan asi bir iki ergen delikanli ogrenci cikmasi gibi.. Halbuki cogu yerde duz lise ve Anadolu liselerini Imam Hatipe cevirdiler, orada okumak zorunda kalan ve aslinda acik olan kiz ogrencilere ne oldu?Yönetmelik böyle zaten.
İlahiyat fakültesinde okuyan açık arkadaşım var. Kuran'ı Kerim derslerinde kapatıyor saçını